A hamis rolex nemcsak regényes és egyedi temperamentummal

A szenvedély és varázslás odéte, a hamis rolex a Basel World 2012-ben bemutatja a szín és textúra nemes keverékét. És a nemes és kecses zománstílusú női naplófajták új szögből mutatják be a női báját.
A szenvedély és varázslat iránti elvárásként a 2012-es Basel Világbajnokságban bemutatott Oyster Perpetual Women’s Log Type 31 kiemeli a szín és az anyag nemes kombinációját. Ez az új szcintillátor 18 ct arany mozaik külső gyémánt 48, míg az új pezsgőt állásba van nyolc gyémánt, 6. és 9 óra, hogy két számjegy az óra számokkal 18 ct arany gyártása, mindegyik 16 rubin. A hamis rolex nemcsak regényes és egyedi temperamentummal és csúcsminőségű ékszerekkel rendelkezik, hanem számos csodálatos technológiát is tartalmaz, amelyek kizárólagosan az egész sorozatra vonatkoznak.

https://www.expresssgiftz.com/
https://www.expresssgiftz.com/

hamis rolex napló típusa
És a nemes Dina hamis rolex megmutatja a nők női báját egy új perspektívából. Szerelve az új pezsgő számlap 18 ct sárga arany tok, növeli a tárcsát az óra jel VI szó szett 11 rubin, hallgatólagosan tükrözi ritkaság ez az óra a mindennapi viselet a gyöngyszeme ez ajándék varázsát. A naplósor tagjaként ez az óra továbbra is a Rolex megkülönböztető esztétikai elemét használja – a háromszög alakú külső gyűrűt. Az 1945-es bevezetése óta a gyűjtemény a Rolex ikonikus stílusává vált, megkülönböztető stílusával és kiváló órarendjével.
Rolex arany
A heveder és a tok fenti két modelljében használt 18 ct aranyat a Rolex öntödei öntte és a műhelybe küldte feldolgozásra. A formázási, feldolgozási és csiszolási folyamatok még óvatosabbak, 18 ct aranyat adnak egyedülálló szikra.
Oyster tok – kiváló vízálló szimbólum
A két zománc burkolat átmérője 31 mm és 26 mm, és garantáltan 100 méteres vízálló, tökéletes példája a tökéletes aránynak és eleganciának. Az egyedülálló, közepes felületű doboz egyetlen darab 18 ct szilárd aranyból készült. Az alsó burkolatot a Rolex óraszerkezet speciális szerszámai szorítják meg, hogy teljesen lezárják az esetet.
A tekercselő korona szabadalmaztatott kettős zárású vízálló rendszert tartalmaz, amely biztonságosan rögzítve van a házhoz. A tükör karcolásmentes kék kristályüvegből készül, és konvex nagyítású naptárablakkal rendelkezik 3 órakor a könnyű dátum-olvasáshoz. A teljesen zárt zománc tok biztosítja a legjobb védelmet a pontos mozgáshoz.
Rolex napló típusa
2235 mozgás – fejlett precíziós óra
hamis rolex elfogadja a 2235 önfenntartó mechanikus mozgást, amelyet a Rolex teljesen kifejlesztett. Mint minden állandó mágnes mag, a 2235-es kalibert a hivatalos akkreditált időmérő is tanúsítja. Ezt a tanúsítványt kifejezetten a precíziós óráknak ítélik oda, amelyek átmentek a svájci precíziós timepiece tesztelő központon (COSC). Ez a mozgás megegyezik minden állkapocs mozgásával, pontos és megbízható.https://www.expresssgiftz.com/
Rolex napló típusa 31
Kényelmes, elegáns és fényűző zománcozott heveder
A cartier replika pánt 18 ct aranyból készült, koronacsattal. Ez az elegáns, szilárd csatlakozó heveder, amelyet a Rolex kifejlesztett és szabadalmaztatott, kényelmes viselet és könnyen kezelhető. A női napló típusú fejpánt szíj 18 ct aranyból és koronás csattal. Ez a drágaköves, háromsoros, félkör alakú, a Rolex által kifejlesztett kötőszíj rendkívül kényelmes viselet és teljes mértékben megfelel ennek a kollekciónak az esztétikájával.
Friss, kifinomult és elegáns – tökéletesen leírja az új -típusú örökös log típusú női 31 mm arany acél sorozat gazdag nőies design. Watch intarziás drágakövek, a 18k arany vagy 904L rozsdamentes acél, különböző anyagokból, bemutatva a különböző színű, mint egy szenvedélyes nincs hiány érzéki költészet, éneklés dicséretét gondtalan fiatalok.
Az új Datejust Női 31 mm James Bond sorozat egy arany, platina és örök rózsa arany és egyéb anyagok, a különböző felület és dekorációs állnak rendelkezésre. By Elektrotípia technológia, gyönyörű virág motívum van ellátva a sötét minőségű ródium vagy pezsgő, rózsaszín arca, hogy a különleges design esztétikus erre kronométer.
audemars piguet replika sorozat két külső választása: Triangle barázdált külső gyűrű, vagy 24, vagy 46 berakott gyémánt külső kupola, amelynek célja, erősített gátlástalan értelemben finom játékos, hanem kiemeli az egyedi személyiség őket.
A hat órakor a felszínen lévő római számok gyémántokkal vannak bevonva, és az óra vonzóbb, mintha elfelejtené az idő múlását.
A omega replika sorozat nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem természeténél fogva kiemelkedő. Az önfejlődő állandó mozgású oszcilláló mozgás biztosítja, hogy az óra pontos és lehetővé teszi a csodálatos élet élvezetét.