Miért csak jó rolex replika karkötőjét értékelem?másolatok órák

Ma szeretném bemutatni a jó rolex replika pántot, és nem túl késő, hogy egyenesen a téma felé menjen. Nem sok figyelmet karkötő és szíj, az az oka, hogy a rendes fém karkötő viselni, amit a probléma fel sem merül; öv hosszú ideig mégis szeretné változtatni, de ahol meg tudjuk változtatni a pántot egy csomó, ha ez az általános A heveder nem elég jó, akkor is megy az egyedi szíj. Egyedi pánt néhány hazai vállalkozások az anyagválasztás, válassza ki a színt befejezni a szíj, a középső nem fog nagyon hosszú, egyedi szíj textúra és a minőség jobb, és az ár nem túl magas, akkor is fel kell tüntetni a megfelelő órát A márka logója, ha változtatni kell a szíjat, könnyen pihenhet. Azonban minden órák, karkötők jó rolex replika figyelmet magamra, mint tudjuk, az eltérő típusú karkötő jó rolex replika nem ugyanaz, és még az azonos típusú karkötő, karkötő különböző időszakokra, van egy nagyon nagy különbség. Ez jelentős hatással volt a jó rolex replika értékére, és még arra is, hogy a Rolexnek megvásárolnia kell-e vagy sem. Sokat számít.

https://www.expresssgiftz.com/
https://www.expresssgiftz.com/

Még most is, a legtöbb márkát nem saját maguk készítik, kívülről vásárolják. A Rolex jelenleg egyike azoknak a néhány órányi gyárnak, amelyek képesek saját karórákat gyártani, de kezdetben a Rolex nem képes megfigyelő láncok készítésére. A történelem során az első Rolex  karkötőt a Rolex vásárolta kívülről. Az 1930-as, egy órát karkötő szüksége további költség, mint ma, a karkötő ára nagyon magas, néha egy karkötő felét az ára egész órát (nem beszélve a lánc most, hogy menjen el a munkaszolgálat A lánc, az ár is nagyon magas, különösen a kis korona a Rolex csattal, ha elveszett, meg kell változtatnia egy karkötőt).
A jó rolex replika karkötőjének jelentős javulása a karkötő előtt egy ívelt láncszem hozzáadásával lehetővé teszi a karkötő és a tok összefésülését. Ez is a modern zománc karkötő elejévé vált.
Most látjuk, hogy a Rolex túlnyomó többsége láncos pántos órák, és nem sok öv modell létezik. De kezdetben a Rolex Oyster karkötőt csak a buborék hátán és a Rolex korai kronográfján használták. Egyéb órák kötelező öv napjáig (1952), Rolex Oyster lánc is jelentős a javulás, hagyja Oyster karkötő tényleg lesz ismerős külsőt. A legkorábbi Rolex láncpántok a fülkék közé voltak felfüggesztve, és a karkötő és a tok között rés volt.

https://www.expresssgiftz.com/
https://www.expresssgiftz.com/

Most a közös hamis rolex az a modell, amely a harmadik generációs láncot használja. A  alakú karkötő harmadik generációjának legfontosabb kérdése üreges és szilárd. A harmadik generációs Oyster karkötő linkek oldalról zárt, de a kezdeti harmadik generációs Oyster karkötő linkek üregesek. A külsőt lezárták, de a belső üreges. Volt egy véleményen van, hogy az ok, Rolex karkötő készült üreges, mert ahhoz, hogy csökkentsék a súlyt az óra (ez csak találgatás), de valamilyen oknál fogva, üreges linkek vannak problémák elkerülhetetlenek. Igaz, hogy nem szilárd, de igaz, hogy piszkos az üreges kapcsolatokon belül, különösen nyáron, amikor izzadni és olajozni. Az egész karkötő láncszeme szilárd fémblokk. Ezenkívül a láncszemek mellett a lánc és a lámpa összekötő helye valójában üreges volt, majd később szilárd talajjal helyettesítették.
Az antik Rolex gyűjteményben problémát észlel. Megtanultam, hogy néhány ember bevette az antik Rolex gyűjteményét a Rolex hivatalos értékesítés utáni karbantartásához. A karbantartás folyamán a Rolex hivatalos új alkatrészekkel pótolja a régi alkatrészeket. Általában úgy véljük, hogy a Rolex szolgáltatása annyira jó és annyira részletes. De az antik órák rajongói számára nem feltétlenül jó hír, mert órái nem eredetiek.
Magyarán, továbbá a Rolex, soha nem aggódik más karkötő órák, Rolex karkötő, mert a helyzet közvetlenül befolyásolja az óra üzlet. A Rolex karórák egyik legnagyobb jellemzője a különböző modellek közötti azonosítás. Úgy tűnik, hogy a Rolex hasonló megjelenést mutat, de az óra részletei alapján kis helyeket meg lehet különböztetni, hogy új modell vagy régi modell. A karkötő az egyik legnyilvánvalóbb eszköz a Rolex új és régi modelljének azonosítására. Rolex jelenleg sok a piacon, és az 5 jegyű régi és 6 számjegyű új modellek a legnagyobbak. A fent említett 16622 és 116622 jachtok nagyon jó példa. Két méter jacht szinte nincs különbség, a mozgás lengéscsillapítók, rugók ezek a kis részletek nem látjuk, hogy ez csak a karkötőt. A 16622 és 116622 karkötők jelentősen különböznek, és egy pillanat alatt láthatók. Gyakran látni egy ilyen helyzetben, asztali eladott egy hajó, modell 116622 az alany, az ár nagyon alacsony (kisebb, mint az általános ár 116.622), lenyűgöző, egy pillantást tudni karkötő 16.622, kiderült, hogy rossz standard modell . Ezért nem ismerem a másik asztal karkötőjét, de ismerem a Rolex karkötő okait.
Az előző évben a hamis rolex elindította az új DAY DATE40-et (228238). Az új DD40 a karkötőben új technológiát alkalmaz, az acél tengelyeket a kerámia tengelyek karkötőhüvelyében helyettesíti. Ez azért van, mert mielőtt a Rolex karkötő, különösen öt gyöngyök ilyen köztes linkek lánc, hosszú ideig lesz laza, laza láncszemek válnak, nem a cég. A kerámia tengelyre való áttérés után a kerámia kopásállóbb, mint az előző acél tengely, ami erősebbé teszi a karkötőt. A Rolex hagyománya szerint a becslés után a replika órák karkötő szintje ismét javulni fog. Ezt már utánozták és soha nem lépték túl, ez a hamis órák karkötője.