A Bell&Ross Bemutatja Az Új Br 03 Gyrocompass-t, Replika Órák

BR 03GYROCOMPASS

Precíz navigáció: ne hagyja ki a lehetőséget

A Bell & Ross, a professzionális szerszámórák tekintélye a repülőgép pilótafülkéjében található legreprezentatívabb repülési kijelzőből – a repülő giroszkópból – merít ihletet, és bemutatja az új BR 03 Gyrocompass karórát, amely 999 darabra korlátozódik, az űrtechnológiát kedvelő órarajongók számára.

A BR 03 Gyrocompass fekete számlapjának közepén egy vadászgép élénksárga körvonala lebeg. A mögöttes jelentés világos. Ez az űrhajózási ország inspirációja, amely ismerős az idősebb órarajongók számára. Az óra kialakítása illeszkedik a pilóták által üzemeltetett navigációs műszerek grafikai részleteihez. A műszerfalon található repülési navigátor világos első szintű utasításokat tartalmaz. Ha szükséges, az iránytűvel ellenőrizheti. A pilóta egy pillantással ismerheti a repülőgép repülési irányát. Bell & Ross új munkája a navigátor gondolatát az óra négyzetcentiméterébe ülteti át, ami azt jelenti, hogy az mindig ragaszkodik a repülési útvonalhoz, és soha nem veszíti el a repülést.

A BR 03 a Bell & Ross órasorozat alappillére. 2006-os bevezetése óta remekművé vált, amely bemutatja a márka óragyártási technológiáját, és átülteti a repülési műszerfali kijelző koncepcióját egy órába. Ebben az évben a BR 03 család finom átalakuláson ment keresztül. A klasszikus kerek tok szélessége kissé 41 mm-re csökkent. A BR 03 Gyrocompass is ebben az új méretű tokban debütált. A fekete kerámia ház mindössze 10,6 mm vastag és körülbelül 100 mm-ig vízálló. rizs. A Bell & Ross 2010-ben indította útjára a klasszikus Flight Instruments sorozatot. A BR 03 Gyrocompass jellegzetes egyéniséggel mutatja meg kiemelkedő funkcióit, elegánsan mutatja be az óra dizájnjába integrált repülési navigációs műszerek szépségét, és gyönyörű fejezetet ír a Flights Instruments sorozathoz. A tömör fekete gumiszíj fekete PVD galvanizált acél csattal rendelkezik. A szilárd textúra a repülési műszerek árnyékát is tükrözi. Az óra professzionális szerszámjellemzői egy pillantással láthatók.

Tiszta kijelző éjjel-nappal

A BR 03 Gyrocompass kijelző kialakítása figyelembe veszi a különböző környezeteket, valamint a tisztaság és olvashatóság követelményeit éjjel-nappal:
A szemet gyönyörködtető vadászgép óramutatóvá változik.
A repülőgép orra a fehér időskálához igazodik.
Megjelenik az idő.
Ezt a tervezési koncepciót a Bell & Ross javasolta 2013-ban: jegyzőkönyv. A skála a számlap külső szélére került, fehér nyíl alakú percmutatóval, így könnyen leolvasható az óra és a perc; a középső másodpercmutató lassan csúszik végig a felületen hosszú egyensúlyi súllyal, egyedi vizuális hatást keltve; a naptárablak implicit módon négy és fél órára van elhelyezve. A dátum diszkréten jelenik meg, anélkül, hogy a reflektorfénybe kerülne az replika órák, percek és másodpercek.

Ahhoz, hogy sötét környezetben is tisztán jelenjen meg, természetesen elengedhetetlen a világító anyagok segítsége: a számlapon található négy azimutbetű és háromszögjelei Super-LumiNova-val vannak bevonva, amely zöld fényt bocsát ki, míg az óra- és percskála világít kék, és a vadászgép körvonala is Sárgás árnyalatú zöld fényt bocsát ki.

Kiváló mechanikai tulajdonságok

Az egyedülálló megjelenítési mód mellett ez az új mű a repülő giroiránytű összetett mechanikai koncepcióját testesíti meg. Egy pilóta számára a legfontosabb, hogy mindig pontosan tudja a repülési irányt, ezért a mérnökök egy egyszerűnek tűnő, de meglehetősen összetett mechanikai rendszert fejlesztettek ki, amely a tárcsán függőlegesen jeleníti meg a repülőgép repülési irányát. A BR 03 Girocompass ugyan nem rendelkezik repülő giroiránytűvel, de pontos és megbízható BR-CAL.302 öntekercselő mozgással van felszerelve: a jel rezgési frekvenciája óránként 28 800-szor (4Hz), a teljesítménye pedig tartalék 54 óra. Professzionális teljesítményt nyújt, bárhol is repül. Vagy vágtatva a földön, mindannyian kiemelkedően teljesítettek.

A BR 03 Gyrocompass eredeti, innovatív és vonzó. Szorosan ragaszkodik ahhoz az elképzeléshez, hogy a repülő eszköz egyedi megjelenítési koncepcióval és tervezési jellemzőkkel rendelkezik. A repülőgép rajongók örömmel fogadják.

BR 03GYROCOMPASS

999 DB KORLÁTOZOTT KIADÁS

  • Mozgás típusa: Mozgásszám: BR-CAL.302. Automatikus mechanikus mozgás.
  • Tükör: tükröződésmentes bevonatú zafírkristály.
  • Funkciók: óra, perc, másodperc, dátum.
  • Vízálló teljesítmény: 100 méter.
  • Tok: szélesség 41 mm. Vastagság 10,60 mm. Mikrofújt fekete kerámia.
  • Szíj: fekete gumi és rendkívül kemény fekete szintetikus anyag.
  • Számlap: fekete. Az azimut alappontját és a háromszög alakú órajelzőket Super-LumiNova zöld világító bevonat borítja – fekete belső keret, fehér bevonatú percskálával.
  • Csat: tűs csat. Rozsdamentes acél PVD (Physical Vapor Deposition) kezelése.