A Kivágott Design Replica Bell & Ross Karóra

A hagyományos kör alakú tárcsák túl általánosak, miért ne próbálja megtörni a szabályokat és érezni a négyzet alakú tárcsák varázsait! Amikor hozzászokunk a szokásos kör alakú telefonos órák viseléséhez, hogy a kör alakú telefonos óra hogyan változik, akkor még mindig van egy ív, és a kerek színvonalát nem lehet megmenekülni, ezért sok barát esztétikai fáradtsággal rendelkezik a kerek telefonos órában.

A Bell & Ross replikaóra születése azonban megsértette a normát. Ezenkívül a Bell & Ross replikar órája szupervilágítással rendelkezik, és báját akár éjszaka is érezheti. Ma szeretnék megosztani veled egy klasszikus négyzet alakú turnbillon karóra replikát, a Bell & Ross BR-X2 turnbillon replikát. Ez a replikaóra négyzet alakú számlap, a tükör és az alsó fedél zafírüveggel van borítva. Az óra teljes mozgása a csuklóra van helyezve, és nagyon újszerű és gyönyörű. A Bell & Ross klasszikus és újszerű divatjának folytatása két évbe telt. Csak azért, hogy minőségi AAA replika órát készítsen.

Az új Bell & Ross BR-X2 replikaóra tervezési koncepciója: az óramozgást közvetlenül a csuklóján viselje, a négyzet alakú BR-CAL.380 házi készítésű mozdulatot két darab zafírkristályüveg közé helyezik, a perifériát pedig egész A keskeny acélszalag-csatlakozás korlátlan látóteret biztosít. Ez a kifinomult kialakítás miatt a Bell & Ross másolat vizuálisan eltűnik, és üreges tárcsával van felszerelve, hogy felfedje az óra mozgását.

Az AAA replikája Bell & Ross az első karóra az órák replikája piacán, amelyet svájci ultravilágító fényű kezekkel és ultra pontos napköz-információval lát el. Bár a stílus egyszerű, elegáns és alulértékelt. Ez annak is köszönhető, hogy a Bell & Ross BR-X2 replika órájának mérsékelt tokja 12,5 mm vastag és 42,5 mm átmérőjű, ezáltal a tok és az óra mozgása egyetlen elembe olvad. Folytatva az innováció szellemét, annak érdekében, hogy megszabaduljon a határoktól, tolja át az átlátszó repülő turnbillon órát a szélsőséges kihívás elé.

Tudjon meg többet erről az AAA replika figyelési információról a tisztelt replika figyelő webhelyekről, teljes mértékben értékelheti a mozgás és a tourbillon szépségét. Nem csak nagyon divatos és hűvös, hanem a technológiai érzékkel is rendelkezik, és a tudományos fantasztikában is érzi magát. Úgy tűnik, hogy a mély univerzumban tartózkodsz, csak kattintson a karóra, hogy megnyisson egy másik világot.