A legjobb idő a Breitling replika óra viselésére tavasszal

Amikor tavasszal nyílnak a virágok, feltétlenül hordj olyan replika órát, ami a szívedhez tartozik! Miért a legjobb tavasszal Breitling replika órát viselni?

Mivel a Breitling replika órák egyszerű megjelenésűek és gazdag konnotációkat tartalmaznak. Különösen a Breitling tengeri kultúra sorozat egyedi stílussal és kemény temperamentummal rendelkezik.

A Breitling Superocean Heritage órasorozat replika az 1957-es korai generációs dizájnból öröklődött. Ez az óramásolat megjelenésében a sorozat lényegét folytatja Fordított nyíl konstrukciót alkalmaz, ami nagyon jól felismerhető.

Az új replika óra átmérője 42 mm, ami jobban megfelel a modern esztétikumnak. A racsnis egyirányú káva és a vízálló gumiszíj gyönyörű és praktikus. A kék számlap és a 18 karátos vörös arany ötvözete nagyon szemet gyönyörködtető, a merész kontrasztos színű dizájn pedig az, amire az óra szerelmesei vágynak.

Sokan szeretnének olyan replikát vásárolni, amivel elégedettek. A nők szeretik a megjelenést, a férfiak a technológiáról beszélnek, és a Breitling-másolat megtalálása olyan jelentős esemény, amellyel mindenki elégedett.

A Breitling új Superocean Heritage II változata többféle méretben kapható. A Breitling érzése, hogy barátokat nézzen, mindenki felülmúlja a kezdeti várakozásokat. Konfigurációja és teljesítménye miatt úgy érzem, megéri a pénzt.

Az új Breitling tengeri kultúra első frissítése a keret. Az új tengeri kultúra kerámia keretet használ a korábbi alumínium előlap helyett. A kerámia előlap nagyon széles, a kerámia előlapon éjfélkor világító pont, a többi részen pedig szemcsés matt skála látható. A csiszolt és fényes kerámia gyűrű a lapos skálával világos és sötét hatást is kelt.

A Breitling tengeri kultúra új replikájának felülete is pompás. A kék tányéron finom napmintás díszítés található. Fényben sugárzási hatás lesz.

A Breitling óra replika polírozott rúd alakú órajelzőket használ. Az óra végén világító pontok találhatók, amelyek közül a 12, 3, 6 és 9 pozíció digitális mérleg. Észrevehetjük, hogy a számlap fölött az új tengeri kultúra a Breitling új B-szavas logóját használja szárnyak nélkül.

Ahogy már korábban is mondtuk, a Breitling történetében továbbélt Breitling órák és retro modellek mindegyike, mint például a repülési kronográf NAVITIMER, a tengeri kultúra, a retro B logót fogja használni. Ugyanakkor a modernebb órák, mint például a Bosszúállók, szuperóceáni örökség, továbbra is használják a szárny logót.

Összefoglalva:

Klasszikus Breitling replika karórát viselve jöjjön el tavasszal egy utazási körútra a mindenek felépülése érdekében, amely megmutathatja egyedi esztétikáját és ízlését, és élvezheti a korlátlan játékot.