A Replica Breguet Marine 5517 Watch Detail

A Breguet, az egyik legrégebbi óramű-márka, 1775-es alapítása óta nemzetközileg elismert óragyártó márka. A Breguet Marine 5517-es sorozat a 2019. évi legjobb replikaóra-remekmű. A minőség tökéletes. Bár a kivitelezés nagyon jó, nem olyan híres, mint a hamis Rolexes, tehát az eladások átlagosak. Kevés eladó replikálja ezt a Breguet Marine sorozat 5517-es példányt. Azért választottuk az új modell másolatát, hogy saját jóváhagyási termékeinket készítjük.

A Breguet Marine 5517 háromféle anyagból kapható: fehérarany rózsa arany és titán. A tok fehéraranyból készül, az előlapot csiszolják, és a ferde széleket dróthúzó eljárással csiszolják, két különböző fém textúrát mutatva. A tárcsát hullámos mintákkal domborítják, kiemelve a Breguet és a hajózási világ közötti mély kapcsolatot.

A Breguet Marine 5517 másolata 40 mm átmérőjű, érme motívummal rendelkezik a ház külső szélén. Első és hátsó zafír karcálló üveg, becsavarható vízálló korona. A mért vízálló mélység 100 méter. Tartalmaz egy napsugárzó mintával és olasz aligátorbőrrel ellátott számlapot. Emellett küldünk egy pár eredeti gumihevedert, amely megegyezik az óra viselésének két módszerével, és az ár töredékével eredeti értékű élményt nyújt Önnek.

A Breguet replika óráinkat az eredeti importált 9015 mozdulatokról ugyanolyan 777A automatikus mechanikus mozgatásra állítjuk, mint az eredeti, amely teljes sebesség esetén 55 órás energiatartalékot biztosít. Még ha átnéz az átlátszó zafírüveg tokon is, láthatja, hogy a finom mozgás nem különbözik az autentikus mozgástól.

Személy szerint azt hiszem, hogy ez a Breguet Marine 5517 replika kiváló kidolgozású, a legjobb hamis órák. Ez a lelkiismeret munkája. A mozgásteljesítmény stabil, és az általános teljesítmény kiváló. Az árat illetően ez egy olyan kérdés, amelyet mindenki érdekel. Relatív előnyeink vannak az ár szempontjából. És ez a Breguet-másolat nem túl drága. Azok a barátok, akiket érdekli ez a Breguet Marine 5517 órák replika, megfontolhatják.