Bronz: Replica IWC Pilot’s Automatic Spitfire Watch

A LOL (League of Legends) játékunkban a bronz soraiban találkozunk a játékosokkal, ami viszonylag alacsony az összes rangsorban. Az óraiparban azonban a bronz órák nem alacsony szintűek; sok modell tartozik a királyhoz, különösen az IWC és a Panerai márkái, a bronzos modellek a leginkább. A 2019-es Baselworldben az IWC bemutatott egy másik bronzóra-IWC Pilóta órájának automatikus Spitfire IW387902-et. Ezután részletesebben magyarázzuk meg az IWC pilótaórájának minőségét.

Ez az IWC Pilot’s Watch replika 41 mm vastag, sok ember számára viselhető. Érdemes megemlíteni az IWC replikaóránk anyagát. A tok megkülönböztető bronzból készül, és ugyanolyan egyedi fém anyagot adunk hozzá, mint az eredeti, amely idővel lassan oxidálódik. A különböző viselői szokások miatt a szín sötét vagy világos, az IWC Pilot Watch minden másolata különbözik a végső színétől. Matt kezelés után a bronz egyedülálló patina színű lesz az idő múlásával, és mindegyik órának exkluzív tulajdonságokat kölcsönöz.

Az IWC Pilot órájának másolata kétoldalas tükrözésgátló konvex zafírpoharat használ. A fényvisszaverő számlap kék. Az IWC kiváló minőségű replikájának tükörfelülete bevonattal lesz ellátva, amelyek nagy részét kétféle kék bevonat és átlátszó bevonat képezi. A számlap olívazöld stílusú és megfelel a bronz anyagának, még bájosabb stílust adva. Aranyozott kezekkel a kezeket és az órajelölőket világító anyaggal borítják, hogy az idő sötét állapotban legyen leolvasható.

Az IWC Pilot órájának automatikus Spitfire IW387902 replikáját átlátszó aljzattal tervezték. Az IWC replikar órájának alja autentikus hipoallergén titánból készül, és lezárt alsó borítással rendelkezik. Az autentikus IWC Pilótaóra egy 69000 sorozatú, saját készítésű mozdulattal van felszerelve, és a Shanghai 7750 kronográf mozgalmat használjuk. A mozgás és az eredeti funkciók konzisztensek, kettős naptárral és kronográf másodperccel.

Ez az IWC replikaóra párosul egy sötétbarna borjúbőr hevederrel. A fehér út nagyon finom, és a színes textúra tükrözi az időmérő retro stílusát. A bronz csapot az „IWC” betűkészlet gravírozza, amely nagyon texturált.

Ez az IWC Pilot’s Watch replika egy újabb klasszikus aaa replikaóra, amelyet általunk indítottunk. Az óra valódi bronzból készül, és megjelenése már nagyon hasonló. A mozgalom, bár nem eredeti mozgalom, amelyet az IWC készített. De a funkció összhangban áll az autentikus IWC-vel, és ez egy nagyon általános Shanghai 7750 mozgalom, amelyet az órák replikája területén használnak, tartóssága, stabilitása nagyon jó. Összességében ez az IWC Pilot karóra automatikus Spitfire IW387902 replikája, amelyet érdemes megvásárolni.