Exkluzív Istennő: Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Replica Watch

A ma bevezetendő új termék – a Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous sorozatú órák kijavítják a piacon lévő összes verzió hiányosságait. Ez a Jaeger-LeCoultre replikaóra egy egyszerű hölgy, romantikus érzelmeket mutat. A Jaeger-LeCoultre karóra replika példánya sok gyárban található. Most nézd meg a Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous sorozatú knockoff karóra verzióját.

Ez a Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous 3448421 karóra replika az „istennő osztály” legszebb órája! Az ezüst kerek számlap kiválóan kidolgozott, és a faragott guilloche-minta látható a tárcsa felületén. A zafír kristályüveg asztal tükörén keresztül a bájos textúra még inkább „guggol”. A házban lévő 60 rozsdamentes acél gyémánt annyira egyszerű és könnyen ráhelyezhető a számlap felületére, amely rendkívül fényes. A nappali és az éjszakai kijelző, a nagyított arab számok és a kék kard alakú kéz tökéletesen kiegészítik egymást.

Ez a Jaeger-LeCoultre replika fehér guilloche és a napfény-szerű textúra nagyon texturált, és csökkentheti a fénytörést is. Az arab számokkal nyomtatott fekete műszak egy pillanat alatt világos, betűtípusa nemes és elegáns. Két kék kard alakú kék acél kéz lassan bekapcsolja a számlapot, amely az idő múlását ábrázolja, a kézvonalak kifinomultak és finomak, a részletek pedig a kézműves erősségét mutatják! A 6 órás helyzet nappali és éjszakai kijelzővel van felszerelve. A nap és a hold éjjel és nappal változik. A kék acél napsütés és hold csillagok mesebeli hangulatot és szuperromantikus érzetet hoznak a Jaeger-LeCoultre replikaóra számára.

A Jaeger-LeCoultre karóra replika 34 mm x 8,8 mm méretű, egy egyszerű és kifinomult tokkal, amelyet finoman csiszolnak. Eredeti egy-egyre gravírozott héj verzió. Győződjön meg arról, hogy az őrlés folyamatos és a textúra hiteles. Az előlap összesen 60 felső Swarovski gyémánttal van felszerelve, amelyek súlya 0,69 karát. A beillesztés szigorú, és a legszebb stílus helyreállt.

A Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous 3448420 replikaóra zafír tükörrel rendelkezik, amely karc- és kopásálló, valamint nagyon átlátszó. A replika órás tok rozsdamentes acélból készül, a tokot finoman csiszolják, és a fényezés a polírozás után megtelt. Az óra karosszériája nagyon vékony, a fülek nagyon kicsik. A 34 mm-es tárcsával az általános megjelenés nagyon finom. Oldalt tekintve a kerek kialakítás az ív oldalát rétegesebbé és szögletesebbé teszi. Az előlapon egy fényesen vágott gyémánt kör egy kis luxust mutat, amely már nem alacsony kulcs, és csillogó a csukló fordulásakor.

A Jaeger-LeCoultre replikaóra hátulja zafírkristályos hátsó kialakítású. A zafír kristályüvegen keresztül látható az egyensúlykerék és a kiemelkedő részletek. A 9015 Gaijer saját gyártású CAL.898A / 1 mozgatásával tökéletesen megvalósul az eredeti nappali és éjszakai konverziós funkció. A mozgás stabil, a minőség erős, a szálcsiszolt lengő súly finoman kidolgozott, és a kék csavarok díszítése különösen szép.

Ez a Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous sorozat karóra nemes és légköri megjelenésű, az arab számok könnyen olvashatók. A kék kéz tovább magyarázza az óra eleganciáját. A nappali és az éjszakai kijelzés hat órakor szintén a csukló. Az óra fő jellemzője, amely Jaeger-LeCoultre automatikus mechanikus mozgásával van felszerelve, 42 órás kinetikus energiatartalékot tud biztosítani.