Klasszikus És Elegáns Replica Vacheron Constantin Patrimony Órák 85180

Nem tudom, érzi-e úgy, hogy a Vacheron Constantin logója hasonló a Patek Philippe logójához. Bár stílusaik teljesen különböznek, egy közös dologuk van. Mindegyik drága luxusórák, és lehet, hogy egyes modellek egy életre nem engedhetik meg maguknak.

A Vacheron Constantin 1775-ben alakult, és több mint 200 éves múltra tekint vissza. Ez a világ egyik leghíresebb órája. A replikák piacán nincs sok Vacheron Constantin replikaóra. Tehát ma vessünk egy pillantást a Vacheron Constantin Patrimony 85180 által eladott legutóbbi replika órák minőségére.

Ez a Vacheron Constantin Patrimony karóra 40 mm vastag, és a legtöbb férfi ruházathoz használható. A hivatalos órákban is gyakori méret. Az első benyomás  az óra egyszerűség, a rozsdamentes acél tok nagyon simán néz ki, a ház csiszolt és csiszolt, hogy fényes és texturált legyen. Ez a Vacheron Constantin replika ezüstszínű számlap, amelynek skálája rendkívül gyakori a hivatalos órákhoz készült csapdiagram. Ugyanakkor a tárcsa felépítése nagyon különleges, nem lapos, középső kiemelkedésekkel és mélyedésekkel, és a teljes tárcsafelületnek ilyen görbülete van. Ez azt is okozta, hogy a fémmérleget a tárcsa íve mentén készítették, ami tovább fokozta a nehézségeket.

A hagyományos három tűs, klasszikus kivitel, kard alakú kezek, Vacheron Constantin logó 12 órakor, a méret és a helyzet pontos ellenőrzése. A hatodik naptár ablakot kétszer vágják, széles és kívül keskeny, erős réteggel. Az íves zafír tükör megegyezik a tárcsával, közepén enyhe dudor van, ami megnehezíti a gyártási folyamatot, és a tükör átlátszó és tiszta.

A Vacheron Constantin replikaóra egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy nagyon vékony. A 9 mm-es tok vastagsága nagyon könnyű, és ugyanolyan vastag, mint az eredeti. A jobb oldalon lévő korona egy hagyományos push-pull formatervezés. A márka logója tetején van gravírozva. Az alsó tok, amely rozsdamentes acélból és zafír tükörből van laminálva, könnyen láthatja a mozgást.

Ez a Vacheron Constantin Patrimony 85180 sorozatú replika az importált 9015 mozgást használja helyettesíti Vacheron Constantin saját gyártású 2450-es mozdulatát. Az olajtól az acélkerékig terjedő alkatrészeket Seiko órák készítették. Az automatikus medál 18 k sárga aranygal van bevonva. A klasszikus dísztárgyak csiszolva és újra kinyomtatva, és az egyedi máltai márka logó pontosan megegyezik az eredeti órákkal. A csillogó felsők megragadják minden részlet találékonyságát, maximálisan megmutatva az eredeti kiváló kivitelezést.

A fekete kétrétegű olasz borjúbőr heveder puha és kényelmes. A heveder elülső része krokodilbőrrel van dombornyomva, a lehető legközelebb a hiteleshez, hátul pedig márkanév és logó található. Rozsdamentes acél csiszolt máltai keresztcsavar. A csat alakja a Vacheron Constantin kereszt logóból származik. Nagyon kényelmes viselet. Vacheron Constantin replika óráink az egyik legjobb replika karóra a világon.

Összegzés: A Vacheron Constantin órák 85180 órájának replikája klasszikus és egyértelmű stílusú, alacsony kulcs és elegáns kivitelű, amely időtlennek mondható. Bár a kialakítás egyszerű, a folyamat nem egyszerű. Ez a Vacheron Constantin replikaóra meglepni fogja!