Klasszikus Replika Breitling Superocean Watch AB2020121B1S1

Az elismert replikák figyelőhelyein a Breitling Superocean replika és a Breitling Navitimer replika nagyon népszerűek. A Breitling Navitimer replikával kapcsolatban az előző cikkben már áttekintettem, ha érdekli, kérjük, olvassa el. Ma bemutatom az AB2020121B1S1 Breitling Superocean sorozat részleteit.

A Breitling Superocean replika órájának mérete 42 mm, amely egy búvárórához tartozik. Stílusa hasonló az ismerős Rolex Submarinerhez. A 316L rozsdamentes acél tok fényes és textúrájú polírozással van polírozva. A fényes fekete kerámia előlap, amely az óramutató járásával ellentétes irányba forog egy irányba, egyszerű és elegáns megjelenésű.

A skála 1 és 11 óra között van, az éjszakai gyöngy 12 órakor van berakva. Az előlap előlapja csiszolt és lekerekített, a mélysége mérsékelt, a kéz kényelmes. A tükör zafír kristályüvegből készül, vakító eljárás, és gyönyörű kék ​​védőfóliával van bevonva. Tiszta és tiszta, a teljes tárcsa apró.

A The Breitling Superocean replika órájának fekete számlapja általában érettnek és stabilnak tűnik, ám ezüst rudakkal a fémórákkal jelölt órák az egész órát azonnal alacsony gombnyomással, de nem unalmassá és mélyebbnek tűnnek. A skála külső körének teteje világító eredetű, és vékony vonal skála esetén az idő a legközelebbi másodpercre leolvasható.

A három nagy öltés kivitele nagyon megkülönböztető. Az órás kéz nyíl alakú, a perc kéz kard alakú. Mind az órás, mind a perces kezek fényvisszaverő réteggel vannak bevonva, amely sötétben is képes leolvasni az időt. A 12 órakor berakott Breitling logó kerek és fényes, erős háromdimenziós benyomással bír. A naptár ablaka a számlap hat órakor, amely egy ferde vágási eljárást alkalmaz, amelynek rétegelt értelme van. A naptár betűtípusa közepes méretű.

A Breitling replikaóra oldalán láthatja, hogy az ügy korszerűsített, sima, egyszerű és szem számára kellemes. A legfelső szintű numerikus vezérlésű technológia egyszeri fröccsöntése után az ív megfogásra kerül, illeszkedik a csuklóhoz, a fej pedig egy becsavarható vízálló szerkezet. A csúszásgátló fogak kidolgozása nagyon ügyes és aprólékos, összhangban van az eredetivel.

A legtöbb Breitling replika órával összhangban a Breitling Superocean replika karóra sűrű alsó mintázatot használ, polírozott alsó borító, tiszta, mély és erős betűkkel. A zárt alsó kialakítás nem látja a mozgást, ami még hibátlan a replika órák számára. A mozgás Asia2824, amely stabil és tartós kiváló teljesítményű. A fekete háló gumi heveder kényelmes és puha. A heveder széleit óvatosan, apró nélkül vágják le. A csapos csat kiváló a kivitelezés során. A vésett Breitling szimbólum háromdimenziós. A csat hátulján levő csiszolt nyomak az óraszámot is viselik.

Általában véve ez a Breitling Superocean AB2020121B1S1 replika a Breitling replika órák klasszikus órája. Sportos és stílusos, alacsony kulcs, és nem nyilvános. És nem lesz olyan tele, mint a hamis Rolexes. Számos óra rajongó is elismeri. Ez a klasszikus Breitling Superocean replikaóra, kívülről nézve, a kiváló kivitelezés alapvetően ugyanaz, mint az eredeti!