Longines Bemutatja Az Ön Választását, Replica Watches

Megszólal az év végi harang, ünnepi hangulat tölti be a telet, és a vártnak megfelelően beköszöntött az ajándékozás, ajándékozás időszaka. Longines különféle elegáns órákat választott ki, hogy megvilágítsa az ünnepi ihletet, közvetítse a jókívánságokat, és rituális érzetet adjon az ünnephez.

Jön a fesztivál, csillognak a fények, és a szalagok összefonódnak, növelve az ünnepi hangulatot. A Longines büszkén mutatja be a Mini Datro Wiener órasorozatot, amely a szögletes és a kerek formák keménységét és lágyságát ötvözi, hogy beindítsa a tél varázsát. A klasszikus négyzet alakú tok kialakítása a modern esztétikát tükrözi. A gyönyörű tok egy ezüst, téglalap alakú római számlappal párosul, hogy egyensúlyba kerüljön a retro és a modern elegancia között. A rozsdamentes acél stílus mellett élénk színeket is kínál, hogy megtörje a tél unalmasságát, és suttogva sűrítse szívét a csuklóba. Meleg társaság.

Az év végén várjuk az új évet, és imádkozunk a végtelen felfedezésért és a végtelen utazásért az új évben. A Longines Pioneer sorozat az úttörő szellemet testesíti meg, és elkíséri új kalandját. A Forerunner sorozatú Zulu időóra támogatja a több időzóna megjelenítését. A rozsdamentes acél ház színes kerámia előlappal párosul, amely magában foglalja az elegáns esztétikát és a kiváló teljesítményt. A Pioneer sorozatú flyback kronográf karóra flyback funkcióval van felszerelve, amely kényelmesebb és gyorsabb időzítési mód, lehetővé téve, hogy jobban találkozzunk az újévben. Replica watches.

Folynak a csillagok és a folyók, áthalad a Nap és a Hold. A Longines új Concas búvársorozatú GMT órája a vízi sportokból merít ihletet. Fel van szerelve a Longines exkluzív GMT-mozgásával, és egyszerre több időzónát is megjelenít. Folytatja a klasszikus sportstílust, és bátran elkísér az ismeretlen felfedezésére és elegáns „búvárkodásra” az újévben.

Kívánj időt, és élvezd az udvariassági pillanatot. A Longines elegáns órákat mutat be, amelyek gyönyörű áldásokat és imákat sűrítenek, melegséget adnak a télnek, és lehetővé teszik az elegancia virágzását télen.