Mennyire Jó Minőségű A Replika Longines Master Collection?

A férfiak veleszületett rokonságot mutatnak a gépelektronika iránt, kezdve az elektromos játékokat gyermekkortól a gyorshajtású autókig, amikor felnőnek, mindig szívüket mozgatják a gépelektronika érdekében. Ugyanez vonatkozik a mechanikus órareplikára is, ha természeti varázsa van, és függetlenül attól, hogy középértű Longinesből vagy csúcsminőségű Rolex-példányból származik – határozottan bezárja az ember szemét. Ma megmutatom a legjobb replika-értékeléseket, amelyek vonzottak a Longines Master Collection replikaórahoz.

A Longines Master Collection L2.673.4.78.3 replika 40mm méretű és éppen a megfelelő méretű. A Longines Master Collection karóra tokja 316 rozsdamentes acélból készül. Az ügyet csiszolják és csiszolják, hogy sima és textúrájú legyen. A fülek integrálódnak a tokba, a vonalak simaak és természetesek, amelyek tökéletesen összekötik a hevedert a tokkal. Erős havi, dátum, heti kijelzővel a holdfázis kettős időzóna időzítési funkciója elegáns és mély – nagy keménységű zafírkristály, rendkívüli áteresztőképességgel és kopásállósággal.

A Longines karóra másolatának tiszta „búza fülmintája” van a fehér táblán. A kronográf lemez összetett, a textúra látható. A tárcsa digitális mérlegei szépen és azonos távolságban vannak kinyomtatva. A naptár betűkészletei helyesen vannak kinyomtatva és összhangban vannak az eredetivel. A tárcsa digitális mérlegei kiválóan nyomtattak háromdimenziós nyomtatással. A betűtípusok tökéletesen visszaállnak az eredetihez, teljes textúrával és kezükkel a tárcsán. A hosszúság megegyezik az eredeti mérettel, és csodálatos, sütött kék acél kezét használja.

A Longines replika funkciója meglehetősen bonyolult. Ez egy multifunkciós kronográf óra. A 12 órás kis számlap egy 30 perces kronográf perces kéz. A tárcsa bal oldali ablaka a hét napja, a jobb oldali ablak a havi kijelző. 9 órakor a kis számlap külső oldalán 24 órás kör látható, belsejében óra és másodperc számlap; 06:00 pozíció a holdfázis korong, a holdfázis tárcsafelülete 12 órás kronográfos kezekkel, a három kis tárcsa mérete megegyezik az eredeti méretével.

A rozsdamentes acél és a zafír kombinációjának hátránya van, ami ezt a Longines Master Collection L2.673.4.78.3 replikát nagyon megkülönböztető képessé teszi. Az automatikus turbillon finoman csiszolt, szuper vízálló, és a 7751 multifunkciós mechanikus mozgást használja. A mozgás közvetlenül a külsejének van kitéve, ami megnehezíti annak utánozását. A legfontosabb dolog az, hogy ennek a Longines replikának az Óra mozgása ugyanaz a funkció, mint az eredeti, és mindegyik megvalósul.

Mindazonáltal, mint egy multifunkcionális mechanikus óra, sok órabarát nagyon összefonódik. Ugyanakkor szeretik a megjelenést és a stílust, mert túl sok a funkció, és nem ismerik a mozgás átdolgozási sebességét. Biztosíthatom Önöket, hogy maga a Longines replika mozgalma nagyon tartós, de a felhasználó használatához is kapcsolódik. A legtöbb esetben a javítás szükségessége nem magának a mozgásnak, hanem a nem megfelelő használatnak köszönhető, ami a magas javítási arány kockázatát okozza. Végül is a bonyolult órák finomabb. Ugyanez az oka, egyszerűbb, tartósabb.

Összefoglalva: a Longines mestergyűjteményünkben mindaddig, amíg figyelünk a módszer alkalmazására, a javítási arány jól ellenőrizhető, olyan barátokat figyel, akiknek tetszik ez a Longines replika, figyeli, és félnek a mozgási kérdésektől, nincs szükség hezitálni.