Panerai Replica Submersible 1039 „P9010 Movement” Szénszál

Mivel a szénszálas anyag nagyon könnyű és kopásálló, valamint a csiszolt minta nagyon szép, egyre több órák használják, például Panerai, Tag Heuer, Hublot stb. Ezért a knockoff órák iparát nagyon aggódva a szénszálas anyag miatt, sok karbonszálas replika található, amelyek többsége Panerai replika, a legismertebbek a Panerai 616, 661 és 979 replika. Ezután bemutatjuk az új Panerai Submersible 1039 szénszálas replikát. órák.

A Panerai Submersible Luna Rossa 1039 egy óra, amelyet Panerai indított, mint a Luna Rossa hivatalos szponzora. Ez az óra számos vitorlázási elemet használ a technológiában és az anyagokban, valamint a Panerai 1039 Luna Rossa együttműködési ügyet és órát. A gyűrű szénszálból készül. Ezért azoknak a barátoknak, akik szeretik a szénszálas órákat, ez az órát a megfelelő választás.

A Panerai replikaóra teljes mérete 47 mm. Ez egy nagyon nagy méret, és egy vékony csuklójú karórának nehéz tartani. A számlap újszerű kialakítású, és az óra speciális törtfehér textúrájú, amely olyan, mintha dombornyomta Luna Rossa hajóvászonját.

Az óramutatók világító funkcióval is rendelkeznek. A lényeg, hogy el kell mondani, hogy a Panerai másolatának kicsi, piros használt része és a GMT kéz végén lévő piros nyíl különösen élénknek tűnik az egész fekete alapú órában. Ez az egész Panerai replikaóra már nem unalmas. Úgy tűnik, hogy befejeződik.

A Panerai replika példány vastagsága megegyezik az eredetivel, és a szénszál textúrája természetesen megegyezik az eredetivel. A kivitelezés nagyon finom, az élek és a sarkok simaak. Ez a Panerai Submersible 1039 replika kompakt kialakítású. A Panerai karóra replikájának titántokját a Luna Rossa hajóflotta logójával és az America’s Cup bevezetőjével metszetik.

A mozgalom a replikaóra középpontjában. Ez a Panerai Submersible 1039 replika a P9010 többfunkciós készülék mozgatását használja, amely az iparág legjobbja. És a mozgás egyensúlyi helyzete megegyezik az eredeti helyzettel. Az új technológia által kifejlesztett új mozgás stabil és csökkenti a hibaarányt.

A Panerai Submersible 1039 replika replikájának gyártási szintjét nem kell kételkedni. Az egész óra hibáit szinte nehéz felismerni. Nem is beszélve arról, hogy ez a Panerai replikaóra átlátszatlan alsó stílusú, kiküszöböli az órás barátok aggodalmait.