Panerai Replica Submersible 961 Szénszálas Óra

2019 rendkívüli év a Panerai márka számára. Ebben az évben a Panerai órát számos órával bővítették, és gyakran erőfeszítéseket tett új anyagok, különösen a könnyű és kopásálló szénszálak területén. A klasszikus stílusok sok rajongónak hoztak az evangéliumot. A Panerai Submersible 961 limitált kiadása csak 33, ami nehéz elkészíteni, és szinte lehetetlen pénzzel megvásárolni. Olyan sok Panerai rajongó keresi a Panerai replika órát a jó hírű replika figyelő oldalakon. Ezután ossza meg a legjobb replika áttekintéseket a hiteles limitált kiadású Panerai Submersible 961 replikáról.

Ez a Panerai replika órájának mérete 47 MB, túlméretezett tárcsaval kiegészíti a katona temperamentumát. Mivel ezt az órát a Panerai és az Olasz Tengerészeti Különleges Erők közötti együttműködésre tervezték. Különösen jelentős karóraként a szénszálas anyagok növelik az óra varázsait. A zafír tükör be van ágyazva a házba, amely rendkívül vízálló és átlátszó. Hangsúlyozni kell, hogy a tükörnek ugyanolyan halszem hatása van, mint egy nagy kék ballonnak.

A Panerai Submersible 961 replika órájának megjelenése nagyon egyedi. A sötétzöld szíj gazdag katonai színekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen ötvözik a katonai stílust a Panerai márka jellemzőivel. A szénszálas polimer Carbotech anyag héja, kopásállósága és keménysége nagyon jó. A gyűrűnyílás szintén szénszál. Az 1-15. Sorozat sötétzöld világító anyaggal van bevonva, így a búvárkodás során jól látható a búváridő. A zöld éjszakai gyöngy 12kor megfelel az egész óra stílusának, teljes és kör alakú.

A Panerai Submersible 961 replika egy szénszálas tárcsa, csiszolt mintával rajta. Jó vizuális értelemben vett. A Panerai Submersible 961 óra nagy üreges keze, órajelzői és a tárcsa forgó előlapja Super-LumiNova-val vannak bevonva a kopás biztosítása érdekében. A felhasználó bármilyen környezetben egyértelműen beolvassa az időt. A világító bevonat kidolgozása nagyon finom, és túlmelegedő borítékok nem láthatók. A kilencedik kilencedik másodperc Panerai jellegzetessége, és a zöld kezek egy katona életképességét mutatják. A Panerai replikaóra órájának 3 órakor van egy naptármegjelenítési ablak, és az éleket nagyon óvatosan vágjuk.

A Panerai 961 replikaóra oldalán érezheti az óra kiváló textúráját, a csiszolt textúra gyönyörű, és kényelmesen megérinti. A szénszálas kompozitok jellemzői, hogy vastagnak, de könnyűnek és nem könnyű megkarcolni – a jobb oldalon található klasszikus korona hídvédő, becsavarható korona fekete titán bevonattal és gravírozott dekoráció.

A hátsó skála szintén nagyon világos. A hát egy egész darab szénszálas anyag, rajta faragott minták. A kivitelezés nagyon finom. Saját fejlesztésű P.9010 mechanikus mozgással van felszerelve. Évekig tartó kutatás után a mozgalom teljesen kijavította az összes részletet és hibát. A részletes alkatrészek elérik azt a pontot, ahol átjárhatók a valódi alkatrészekkel, és ez a Panerai legerősebb mozgása a piacon.

Az órás replika piacon van egy ilyen mondat: aki megnyeri a mozgalmat, megnyeri a világot. Valójában ez a mondat csak nagy részére igaz, nem teljesen abszolút. Mert nem számít, mennyire jó az órák mozgása, ha rendezetlen a megjelenés, és nem fogja meghaladni a szemét. De Panerai replika óránk a P9010 mozgalmon alapul. Hozzáteszi a megjelenési kivitelezést is, amelyet minden szempontból meg kell erősíteni, tehát általában érdemes megvásárolni.