Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST Fekete És Kék Másodperces Tárcsa

Az Audemars Piguet 26470 sorozatú karóra egyedi stílusú, a Royal Oak Offshore stílusú, amely tökéletesen értelmezi a merész és sportos légkört. A nagy, 42 mm-es tokot, matt és polírozott nyolcszögletű előlapokkal és a hozzájuk tartozó nyolc hatszögletű csavarral mindig sok órás barát szeret. Most, a piaci igényeknek megfelelően, elindítottuk ezeket az órás replikákat. Most vessünk egy pillantást az Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph luxusreplex órákra a replikaóra fórumunkban.

Ez az Audemars Piguet karóra 42mm átmérőjű rozsdamentes acélból készült. Az ügyet csiszolták, és az előlap széleit csiszolták, hogy az óra simább legyen.
A nyolcszögletű órakeret, a megfelelő nyolc hatszögletű csavar szorosan illeszkedik az előlaphoz, félkövér, de nem tompa. A csavarok és az előlap laposak, és nincs hirtelen érzés. Ez a részlet valóban jobb, mint sok más gyártó kivitele. Az előlapot és a tokot egy fekete gumi gyűrű tölti be, amely tompítja az ütéseket és javítja a tok vízhatlanságát.

A replika Audemars Piguet órájának fő számlapját a fekete és a kék uralja. A fekete számlap nagy kockás mintája az Audemars Piguet márka egyedi szabadalma. A tárcsa textúrája és háromdimenziós benyomása nagyon reális. Ez az Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST replika egy 12 órás kronográf óra. A fenti három kis számlap kék alapok, a 12 órás kis kéz a második kéz, amely általában mozog, a hat és kilenc óra pozíció pedig az óra és a perc kéz a futó másodperc alatt. Minden egyes

Az arab számokat 3, 6, 9 és 12 órakor használják, és be vannak építve a számlapon. A tárcsa külső körén lévõ skála elforgatható, ami elsõsorban a búvárkodáshoz szükséges a víz alatti idõ kiszámításához. A nagy keménységű zafír tükör erős permeabilitással rendelkezik és nagyon tiszta. Az asztali tükör szorosan illeszkedik a külső gyűrűhöz, és a magassága megegyezik a külső gyűrűvel, úgy, hogy ne érje karcolódása.

Az Audemars Piguet replikaóra oldalán láthatjuk, hogy a vágási folyamat tökéletes.  Az élek és a sarkok csiszolt és nagyon simaak – a fekete kerámia kronográf gombok és a becsavarható korona éles kontrasztot képeznek a tokkal. A korona tetején az „AP” szó szerepel. A felső időzítő gombot az időzítési funkció elindításához és leállításához, az alsó gombot pedig a használt kronográf 12. órájába való visszatéréshez használjuk.

Ennek az Audemars Piguet replika órának átlátszó hátlapja van, amely visszapillantja az elülső nyolcszögletű előlapot, és megfelel a nyolc horonyos csavarnak. Az alsó burkolat rozsdamentes acél részét huzalhúzással dolgozzák fel, rá vannak vésve az óraszám és az angol betűk. Az alsó burkolat tükörfelülete zafír anyagból is készül, amely láthatja az óra mozgását a belsejében. Ez az Audemars Piguet replikaóra a 3126 replika mozdulatokat használja, amelyek a Shanghai 7750 mozgalomra épülnek. A mozgás megjelenése nagyon hasonló az eredetihez, a stabilitás és a tartósság nagyon jó.

Az Audemars Piguet 26470 replika kék felső borjúbőr hevedert használ, amely puha és kényelmes. Kivitelezése nagyon jó, és a huzalozás finom. Az aligátor bőr textúráját megnyomják a hevederen, és a heveder szorosan illeszkedik a fejhez. A rozsdamentes acélból csiszolt csapot huzalhúzási eljárással csiszolják. Az üreges „AP” betűméret pontosan jobb.

Általában véve, ez az Audemars Piguet másolata továbbra is kiváló kivitelezésű, a részletek megragadása rendben van, a kék és a fekete keverék tükrözi az ember nyugalmát is, ami jó választás azoknak a barátoknak, akiknek tetszik.