Replica Omega Constellation Quartz 29mm Mechanikus Női Karóra Áttekintés

A replikaóraiparban, bár az Omega Constellation órák kevésbé népszerűek, mint az Omega De Ville és az Omega Seamaster sorozatok, még mindig nagyon sok rajongó van. A legjobb Omega Constellation sorozatú svájci replika órák a női mechanikus karóra ennek a replika Omega Constellation Quartz 29mm-nek.

Miután 2018-ban elindította az új Omega Constellation női órát, az Omega ebben az évben is gondosan megtervezte és jelentősen továbbfejlesztette a férfiak óráját. Csiszoltuk, letöröltük és megfestettük a valódi tokot, karomot és karkötőt, hogy az óra kifinomultabb legyen. Az Omega replika órájának megjelenése óta ez a replika Omega Constellation sorozatú óra nem különbözik a számlálótól – 29 mm felület átmérővel, zafír tükör felülettel, galvanizált levegővel ellátott, kétoldalas színtelen visszaverődésgátló bevonattal, teljes permeabilitással. A fritilláris táblán szereplő szó szerinti textúra és logó nagyon kifinomultnak mondható. Az ötágú csillag és a gyémánt mozaikmódja teljesen az eredeti változaton alapul. A részletek nagyon konkrétak! A karcsú, üreges, levél alakú kezek tovább javítják az órák temperamentumát.

Az Omega Constellation karóra replika karcsúbb kerettel és átalakított római számlálóval rendelkezik az egyszerűbb olvashatóság érdekében. A kéz- és az órajelölőket a New York-i Szabadság-torony háromszög alakú szakaszának inspirálása alapján alakították át, naptári ablakkal 6-kor. Az Omega Constellation sorozat csillag emblémáját képviselő ötágú csillag a dátumkijelző ablak fölött található. Az oldalról nézve a tokkal integráltan kialakított fülek matt és csiszolt, bájos testtartást mutatnak.

A karom kialakítása szintén sokkal vékonyabb és vékonyabb, és a tok átmenete ugyanúgy lefagyott, hogy az előlap és a ház természetesen és simán legyen. Az új óra koronáját szintén gondosan tervezték. Közelebbi vizsgálat során a korona fogszerű textúráját finomabb félhold alakúvá alakítják, amely ellentétben áll a klasszikus félhold vágott felülettel.

Az Omega replika órájának hevedere importált 316 rozsdamentes acélból készül. A karkötő oldalát lemetszik, csiszolják és csiszolják, a láncok illesztéseit pedig tükörrel csiszolják, hogy az egész finomabb legyen. A csatra az Omega ikonikus „Omega” logója van gravírozva. A csat gombjai érintésre lágyak. A viselés és a gyakorlatiasság szempontjából az Omega minden részletre odafigyel.

Az Omega Constellation karóra replikája 8700 kaliberrel van felszerelve. Ez a továbbfejlesztett mozgás teljesen pontos és hiteles, ugyanakkor ugyanazt a lengéscsillapítót használja, mint az eredeti, ezáltal az egész óra stabilabbá válik. A fedélzeten belül a rendkívül stabil nh05 mozgást használják, egy kétirányú automatikus tekercselő rendszerrel. A ródiummal bevont automatikus forgórész felületét és a mozgóláncot arab stílusú genfi ​​hullámok díszítik.

Mivel az eredeti termékek árának tizede, az Omega replikaóra nagyfokú hasonlóságot érhet el az óra megjelenésében és a mozgás megjelenésében. Ez azt is képviseli, hogy mi az iparág legmagasabb szintű replikája. Mint a barátok is fontolgathatják.