Richard Mille Másolat RM11-02 Kerámia Óra Áttekintés

Mindig a Richard Mille órák utánzatának kutatására és minőségének javítására koncentrálunk. Kivitelezésünk miatt az óra textúrája meglehetősen jó, és a stílus viszonylag teljes. Ezért a legjobb replika nézőhelyünk sok rajongót vonz, akik szeretik a Richard Mille órák replikáját. Ma nézzünk közelebbről a Richard Mille RM11-02 órájának másolatához. Kiváló megjelenése mellett ez az óra nem rosszabb a kényelmes funkciók szempontjából. Olvassa tovább, hogy hogyan működik.

A Richard Mille karóra replika esetének anyaga az NTPT szénszál speciális anyaga, amely összhangban van az eredetivel! Több rétegű párhuzamos szálakból áll, amelyeket szénszálak választanak el ezekre a vastagságokra, majd speciális gépekkel szövik. Érdemes megemlíteni, hogy a Richard Mille RM11-02 kerámia órájának tükörét. A replikaóra tükörje 100% zafír, ami garantálja, hogy normál kopás esetén soha nem karcolódik meg. Jelenleg ez csak egy 100% -os zafír-szintű minőséggarancia.

A Richard Mille RM11-02 replika legnagyobb jellemzője a csontváz tárcsa. A Richard Mille másolat órájának minden stílusa tükrözi óriási áttörésünket és ugrását a replika órák kutatásában és fejlesztésében. És szemtanúja volt a Richard Mille másolat új építési módszerének is. A Richard Mille RM11-02 replikaóra fogantyújának titánötvözet technológiája van, amely majdnem ugyanolyan működési keménységet ér el, mint a kerámia.

A Richard Mille RM11-02 óra mozgása titánból készül, kettős hordóval. Egy változó geometriájú automatikus tárcsa megteszi azt egy 36 órás energiatartalékkal. És a Richard Mille replika órájának verziója helyett a 7753 kronográf mozgást használja az összes funkció megvalósításához. Bár ez a mozgás nem olyan erős, mint egy kéthordós eszköz, megjelenése és funkciói már páratlanok.

A Richard Mille másolat alsó borítását élvonalbeli ultrahanggal vágják le, hogy ugyanazt a háromdimenziós hatást érjék el, mint az eredeti, és az egyes órák alsó borítója egymástól függetlenül van kódolva. az üveg nagy átlátszóságú, kékbevonatú zafír kristályüveget használ; Malajzia felső szalagja, gumi anyagból készült, a heveder ugyanolyan eredményeket ér el, mint az eredeti RM-011. Röviden: a Richard Mille RM11-02 replikaóra minden részletét tökéletesen helyreállították.

Richard Mille mindig is az ember álma volt. Elmondható, hogy Rolex az  csak a siker alapja, de a Richard Mille a végső cél. Ez a Richard Mille másolatot készítő egyedi formájának köszönhetően hosszú ideig gyönyörű és szemet gyönyörködtető napi viselet, pontos időbeosztás, szép alak, csuklószerű kialakítás, könnyű textúra, nemes és elegáns, ez egy szimbólum a sikeres ember státusáról a modern társadalomban; Átgondolt kialakítás, teljes mértékben illeszkedjen a csuklójához.