Sportos Elegancia: Replica Jaeger-LeCoultre Polaris Date Órák

2018-ban, a Jaeger-LeCoultre 185. évfordulóján született a Jaeger-LeCoultre Polaris sorozat. A kollekció Jaeger-LeCoultre 1968-os Memovox Polar ébresztőóra ihlette. Miközben a márka lényegét örököli, innovatív is, az eleganciát és a sportos stílust ötvözve, hogy tartós, dinamikus és elegáns időmérőket hozzon létre, amely klasszikusá vált a sok ember számára. Természetesen az órát másolatunk is aktívan és gyorsan lépést tartja a tendenciával, és a közelmúltban indította el a Jaeger-LeCoultre Polaris sorozat karóra replikáját. Ezután tanuljunk többet a Jaeger-LeCoultre Polaris Date karóra replikáról.

A Jaeger-LeCoultre Polaris Date 9068670 replika rozsdamentes acélból készül, 41 mm-es tok átmérőjével, és kézzel csiszolt. A Jaeger-LeCoultre másolatának matt és kézzel csiszolt tokja van éles fülekkel és vékony, kerek kerettel. A Jaeger-LeCoultre márkához viszonyítva, amely általában hétköznapi, az új Jaeger-LeCoultre Polaris sorozat sportosabb. Zafír tükör, nagyon nagy keménység, kopásállóság és karcállóság.

A fekete számlap, egyedi szerkezetével, finoman ötvözi a több kivitelezést három koncentrikus körben. A központi napfényes dekoráció nagyon helyben van, az órákat és perceket mutató külső gyűrű szemcsékkel, a forgó belső előlap pedig tejfehér díszítéssel. Ha közelebbről megnézed a koronát, rájössz, hogy a koronát felváltva csiszolt hatású és szatén textúrával kezelik. Ugyanakkor egy „hatalmas” dupla koronát fontolgatunk a funkcionalitás érdekében, ezáltal a művelet kényelmesebbé válik. Ez a Jaeger-LeCoultre karóra másolat modern, ugyanúgy, mint a retro, jobban megfelel a jelenlegi esztétikának.

Áthathatatlan stílusú formatervezés, rozsdamentes acél alsó burkolat, homokfúvás és polírozás kettős eljárásokkal, az alsó borító betűkkel finom, a mélység nagyon közel áll a hiteleshez. A „SWISS MADE” nagyon erős és hatalmas. A Jaeger-LeCoultre replikaóra vékony és stabil 9015 mozgást használ a JCL.899A / 1 mozgás megváltoztatásához. A vastagság funkció tökéletesen bemutatható, hogy helyreállítsa az autentikus élményt. Az importált fekete természetes gumi heveder vékony, hosszú és elég puha ahhoz, hogy körülvegye a csuklóját, és nagyon kényelmes viselet. A heveder és a csat cserélhető minőségű az eredetivel.

Ez a Jaeger-LeCoultre Polari új sorozat alapja annak, hogy a Jaeger-LeCoultre beléphessen a luxusrepóra órákba, újradefiniálva a sportos eleganciát. A legjobb replikaóránk a megjelenés és a kivitelezés részletei szempontjából fenntartotta a replikarórák iparának legmagasabb szintjét, előnyöket hozva azoknak a barátoknak, akik szeretik a Jaeger-LeCoultre Polaris Date órákat.