Szuper Mozgás: Tökéletes Replika Breguet Classique Series 5177 Karóra

A Breguet, az egyik legrégebbi óramű-márka, 1775-es alapítása óta nemzetközileg elismert óragyártó márka. A turbillon feltalálójaként a „modern órák gyártásának atyja” néven is ismert. A Replica Breguet Classique 5177 karóra egy rendkívül vékony karóra a luxusreplikák óráira. Ma értékelni fogjuk ezt a Breguet Classique órát.

Összességében ez a Breguet Classique 5177 karóra replika tökéletesen visszaállítja az eredeti példányt. A Breguet replika órájának tárcsaátmérője 38 mm, vastagsága 8 mm. A tárcsa sugara és skála tökéletesen értelmezi az eredeti részleteket és a varázst, megnehezítve a valódi és a hamis megkülönböztetését. Zafír kristály „kettős ív” üvegtükröt használnak. A tükör tükröződésgátló bevonattal van bevonva, amely átlátszó és fényes. A tükör átlátszósága és tükröződése ugyanaz, mint az eredeti.

A Breguet replika karóra fehér zománc tárcsa. Mint az eredeti, egyáltalán nincs színkülönbség. A lemezen lévő logó mérete és alakja alapvetően megegyezik az eredeti méretével. A naptárdoboz méretét és méretét három órakor szintén jól ellenőrzik. A tárcsa zománc betűtípust és kék acél kézit alkalmaz. A szín és a kivitelezés összhangban van az eredetivel.

Ez a replika Breguet karóra alsó kivitelű, a belső burkolat vízálló gyűrűvel van felszerelve, mint az eredeti. Az alsó fedél ugyanolyan zafírpoharat használ, mint az eredeti, a tükör nagyon átlátszó és a mozgás egy pillanat alatt tiszta. Az alsó burkolat koronáján lévő bevágás sima és sima, és illeszkedik az eredetihez. Az alsó burkolat nemesfém logóval rendelkezik, amelyet forgatással rögzítenek és vízhatlanabbak.

A Breguet replika órájának legfontosabb frissítése a mozgás. A Cal.777 mechanikus mozgását a japán importált 9015 mozgatással modernizálják, ami vékonyabbá teszi a rétegeket, a rétegelt lemez reálisabb, a letöréses részek textúrájúak, és javítja a mozgás stabilitását. A mozgás átmérőjét meghosszabbítják, hogy ugyanazt a mellékhatást érjék el, mint az eredeti. Az esztétikai hatás egynél több fokozat. Hátulról nézve a légkör rendkívüli és gyönyörű. A legfontosabb dolog az, hogy megfeleljen az eredetinek. Javítsa a mozgás egyes egységeinek koordinációját és csökkentse az automatikus forgórész zaját, így az egész mozgás pontos, finom és hatékony. Közelebb hozza az órát az eredetihez.

A Breguet Classique 5177 replikaóra egyszerű és tiszta háromkezes számlapot használ. Egyszerű kialakítása, elegáns és egyszerű légköre ideálisvá teszi a hivatalos viselethez való illeszkedést. Megpróbáljuk visszaállítani az autentikus ízét, amennyire csak lehetséges. Noha a fejlesztésnek még van helye a drága autentikus termékekhez képest, az aaa replika órájuk részletei még finomabbok. A barátok, akik szeretik ezt a ruhaórát, jó választás.