Tökéletes Üzleti Stílusú Alkalmi Replika Jaeger-LeCoultre Mesteróra

Ha a sportórák az uralkodás és a személyiség felé fejlődnek, akkor a hivatalos óra a végső az ultravékonyság és az egyszerűség szempontjából. A hivatalos órákkal kapcsolatban meg kell említeni a Jaeger-LeCoultre órák márkáját. A Jaeger-LeCoultre Master sorozat ugyanúgy néz ki, mint a hivatalos órák számára. A Jaeger-LeCoultre az egyszerűség és a rendkívül vékony kivitelezés szempontjából az egész óraipar egyik legjobbja.

Jelenleg a világ legvékonyabb mechanikus órája a Jaeger-LeCoultre Master sorozat, amely csak 3,60 mm vastag. És ez a Jaeger-LeCoultre órák legnépszerűbb sorozata. Ebben a számban megosztom veled a Jaeger-LeCoultre Master Ultra-Thin Date luxusreplex órákat, a Q1288420-at.

Ez a Jaeger-LeCoultre replikaóra első benyomást kelt nekem, hogy tiszta és egyszerű. A klasszikus három tűs kivitel egyre inkább tetszik. A 40 mm-es óraméret standard méret, és a legtöbb ember számára alkalmas. A 316L rozsdamentes acél tokját csiszolták, és minden úgy néz ki, kerek és természetes. Az ezüstszínű számlapon finoman csiszolt vonal található.

Minden időmérleg háromszög alakú csíkokkal van bevonva a számlapon. A mérleg csiszolt és fényes, az élek jól megfoghatók és a háromdimenziós érzék erős. Hat órakor van egy naptár ablaka, kétrétegű vágás, és ez nagyon réteges. Ha a Jaeger-LeCoultre logó a 12 órás pozíció alatt van, a teljes felületen nincs külön dekoráció.

Ez a Jaeger-LeCoultre replikaóra ugyanazt a kétoldalas zafír kristálypoharat használja, mint az eredeti.   A teljes replikaóra vékonyabbá tétele érdekében a tükör rendkívül vékony módon van feldolgozva. Mivel a zafír rendkívül kemény, a vágási folyamatnak rendkívül finomnak kell lennie, enyhe ívvel, a tükör felülete tiszta és átlátszó. A hevedert importált fekete borjúbőrből krokodilmintával dolgozzák fel, és nagyobb hasonlóságot mutat az eredetivel. A heveder finom és kényelmes viselet. A csat rozsdamentes acélból készült, legfelső szintű CNC vágással.

A Jaeger-LeCoultre Master replika nagyon vékonynak tűnik. Az óra vastagsága csak 8 mm, és az ultravékony viselési élmény. Hivatalos óraként tökéletesen beilleszthető az ing mandzsettájába, amely elegáns és elegáns. Az oldalak csiszolva és csiszolva vannak, elegánsan ívelt fülekkel, helyükön csiszolva, és a hárompontos koronával, push-pull kialakítással, felül a Jaeger-LeCoultre logóval, az oldalán pedig a csúszásmentes fogaskerékkel. nagyon kényelmes.

Ezt a Jaeger-LeCoultre replika órát átlátszó aljzattal tervezték. Az alsó burkolat rozsdamentes acélból és zafírból négy lapos csavarral van rögzítve. Az acélt a Jaeger-LeCoultre logóval és az órás kóddal gravírozzák. A zafír tok háttere ugyanolyan átlátszó, mint az elülső része. A mozgás minden részlete egyértelműen látható az ügy hátulján levő zafír kristályüvegen keresztül.

A Jaeger-LeCoultre Master replikaóra mozgása ultravékony importált 9015 mozdulatokat használ, amelyeket a valódi megjelenésnek megfelelően módosítanak és csiszolnak, ami nagymértékben javítja a mozgás stabilitását az ultravékony keresés alapján. A mozgásfedélzet és más alkatrészek tökéletes polírozási részletekkel és teljes textúrával rendelkeznek. Az alsó borítólapra, a fej logóra és a betűkre egyértelműen és gyönyörűen vannak gravírozva.

Összességében ez a Jaeger-LeCoultre Master sorozatú karóra természetes és egyszerű élvezetet nyújt. Elmondható, hogy ez a Jaeger-LeCoultre replikaóra tökéletes üzleti stílusú alkalmi replikaóra. Azok számára, akik szeretik az AAA replika formális órákat, ez megfelelő választás.