A patek philippe replika nemcsak megőrzi a stílus eredeti stílusát

2015-ben a svájci top-óra patek philippe replika indította el a ref.5524 Calatrav repülési időutazást a második időzónával és a helyi dátummegjelenítéssel, mint a márka első modern pilótaórája és az egyetlen sport stílus a patek philippe replika -ben. Az óra, amint elindult, széleskörű figyelmet szentelt, és az ideális utazási partnerré vált az üzleti utazók számára. 2018-ban a patek philippe replika ismét két rózsaszín aranyösszeget adott a Calatrava Flight Travel Time Watch-hoz, egy fekete színű, fekete színnel. Egyedülálló óra, amely tisztelettel adózik a Patek Philippe hagyományos repülés óráiban. Az alábbiakban vessünk egy pillantást
A márka egyedülálló hagyományos funkcióinak egyikeként a patek philippe replika időzóna-táblázat az időzóna asztalának az új születéstől kezdődő innovációs úttörője és a szabadalmaztatott, gyors beállítású kettős időzóna funkció. Fenntartani a „tisztelet a hagyomány és az innováció létrehozása” fogalmát, most már 175 éves múltra tekint vissza Patek Philippe, hogy javítsa az eredeti kettős időzónát a készüléken, hogy ez több tökéletes, így újra a szabadalom 1996-ban. Megnyomása két gomb ágyazva az óra tokját, az óramutató teheti kijelző helyi idő óradíj hogy előre vagy hátra, ebben az időzónában lehet választani, ha a távtartó és a hajtáslánc, soha nem látott mechanikus művelet érzés . A patek philippe replika nemcsak megőrzi a stílus eredeti stílusát, hanem különálló luxusszolgáltatást és klasszikus ízlést is biztosít.
Az egyszerű második időzóna kijelző funkciójának beállítása után csak nyomja meg a két beállítóeszközt a bal oldali külső szélén, és a helyi időben a fluoreszkáló óraszám egy óra alatt elforgatja az óramutató járásával megegyező irányba (nyomja meg a 8 órakor) ) vagy az óramutató járásával ellentétes forgatás (a 10 órás eszköz megnyomása), és nem befolyásolja az óra utazási pontosságát, kényelmesebb és gyorsabb. (Ha az élő származás, az üreges tű lehet átfedésben az óramutató) Érdemes megemlíteni, hogy a kettős időzónát is fel van szerelve egy gomb szabadalmi biztonsági retesz megakadályozza a véletlen szabályozatlan helyi idő szerint.
Ezenkívül a cartier replika-nek van egy 37,5 mm-es átmérője, ami némileg nagyobb a nőknél, de mint a repülés utáni időutazás stílusa, a légkör mérete vonzóbb. Az aviator stílusban szerető nők élvezhetik rendkívüli báját.
Az órák rózsa aranyból készülnek, az első polírozott és polírozott, ami szép és gyönyörűvé teszi. A karcsú tok egészen a fülhöz tart, ami jobban illeszkedik az órához a csuklóhoz, és ergonomikusan van beállítva.

https://www.expresssgiftz.com/
https://www.expresssgiftz.com/

A rózsaszín arany korona az óra bal oldalán található, az oldalsó csúszásmentes textúra csiszolt és polírozott, így első osztályú érzést nyújt a napi idő egyszerű beállításához. A márkanév LOGO minta vésett rajta, így az óra saját esztétikája.
Egy tiszta és könnyen olvasható panel, amely kiemeli a audemars piguet replika mező hagyományát. Fekete / barna gradiens tárcsát szerelt fehér fényporbevonata fedő perspektivikus metszés rózsa arany arab számokat és egy rúd feltűnő lumineszcens kezét, úgy, hogy idő jelzi egy világos és intuitív. 6:00 helyzete egy kiegészítő tálca analóg dátum kijelzés, feltűnő narancssárga „1” jelenti a minden hónap első, 31 világosan megkülönböztethető, amely figyeli vált megkülönböztető jegye.
A sötétebb környezetben a mutató és az időjel egy fényes éjszakai fényt bocsát ki, ami a felszínt szebbé teszi olvasás közben. Ezenkívül az óra 3: 9-kor, helyi (LOCAL) és eredeti (HOME) nappali és éjszakai kijelzővel is rendelkezik, ez a funkció a viselő éjjel-nappal jelezheti.

Ezzel vissza a folyamat a hátlapot, Caliber 324 C FUS automata tekercselés mechanikai mozgás jelenik meg előtte, különösen, vésett 21K arany Calatrava Doji központi automata inga Tuo. Csakúgy, mint az időzónák telepítéséhez, ez a híres mozgószerkezet rendkívül finom és gondosan díszített, hogy teljes mértékben tükrözze a Patek Philippe folyamatos innovációjával járó fejlett mechanikus óraszerkezetet. Az óra 35-45 órás teljesítménytartalékkal és napi 60 méteres vízálló minősítéssel rendelkezik.

https://www.expresssgiftz.com/
https://www.expresssgiftz.com/

Barna bőrszíjjal és bézs varrással a textúra kényelmes és elegáns.

Az öv egy 18 karátos aranyozott arany U-alakú csíptetőt tartalmaz, amely visszhangozza az 18 karátos arany házat, hogy bemutassa az óra általános esztétikáját.
omega replika megváltoztatta a sötétkék kék lemeznek a korábbi platina színét, barna színátmenet tárcsával és barna szíjjal, hogy tele legyen retro, fényűző temperamentummal, kombinálva a funkcionalitást férfias kialakítással, így a front A fény érzése. Ha tetszik ez az óra, akkor több figyelmet fordíthat.

Most a Genfi Tömítés funkcionális tesztelést is igényel. Ellenőrizze az órafunkciókat a megfelelő működés érdekében. Ellenőrizze az alkatrészeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a naptár normál kihívás, a szokásos idő háromszorosa, az időzítés normálisan megkezdődik, leáll és visszaáll, és így tovább.
A vízállóság most is fontolóra vesz, és a Genfi Seal-t viselő óráknak legalább 3 bar (kb. 30 méter) próbát kell eltelniük. A pontosság szempontjából az óra hibája nem haladhatja meg az egy perccel hét nap után. A tápfeszültségtartalékot is meg kell vizsgálni annak biztosítására, hogy a minimális garantált érték megfeleljen.