1776-ban, a Genfi órák hagyja • Mo Va Puzai elindította omega replika

Bár a „nagy és kicsi három tű” a két leggyakoribb mutató elrendezés, a modern emberek esztétikájának szempontjából a „nagy három tű” foglalja el a mainstreamet. Egyesek azt mondják, a hagyományos három pólusú nézni, ez nem igaz, ha a szempontból a történelem az óra valójában egy kis három pólusú órák előtt jelenik meg a három pólusú karóra,1776-ban, a Genfi órák hagyja • Mo Va Puzai elindította omega replika.

Személy szerint mindig úgy érzem, hogy a omega replika elég nosztalgikus alakú, hiszen a régi zsebóra a „kis hárompólusú” modellen alapul, és a régi gépen is van egyfajta hangszerelés. A kis háromkezes óra azt mondja, hogy ez nem egyszerű: a tárcsa kialakítása, a kis másodpercek elhelyezésének és helyének megadása mind a márka esztétikai tesztjei. Ebben az évben van egy nagyon jó kis három tűs óra, ami jó értelmezése az idő esztétikájának.
Ha láttam ezt a omega replika-et BaselWorld-ről, teljesen felborítottam a hippokampuszon kialakult benyomást. Miután visszatértem Pekingbe, találtam néhány információt annak tudatában, hogy ez a hippocampus óra eredeti megjelenése.omega replika egy 34 mm átmérőjű és egy ütésálló mozgás formája.
Vissza a második világháború óta, az Omega volt brit védelmi minisztérium és a légierő, egyéb ágai, hogy mintegy 110.000 arany karóra, ezek az órák kiváló vízállóság, és ellenáll az erős mágneses terek által keltett repülőgép-hajtóművek. A háború után az Omega alkalmazta a katonai órák előállítása során felhalmozott fejlett technológiát a civil órák gyártására.
A CK 2518 kis hárompólusú Chronometer változata szintén ihlette a hamis rolex sorozat 1948-as sorozatú limitált órájának bemutatására. Rozsdamentes acélból készült tok, csavarozott alsó burkolattal, amely vízálló 60 méterrel. A mozgalom az Omega első generációs stunt mozgását használja 28.10.
Az idei cartier replika limitált változat továbbra is megjelenik az eredeti óra megjelenítésében Hogyan mondhatom, hogy nem láttam az óra prototípusát, amikor megláttam ezt az órát, ez adta nekem az első érzést nagyon Formális, klasszikus, nagyon különleges. A 38 mm átmérő is nagyon alkalmas a csuklóm. Van némi vastagság az esetnél, azt hiszem, helyes, túl vékony és a retro érzés egy kicsit rosszabb. Az ügy tárgya csiszolt és a textúra nagyon jó.
A könnyű ezüst íves tárcsának van egyfajta öregség, amikor a fény nem elég, nagyon szép. Mind az óra, mind a perc kézzel fűzfa alakú mutatót használnak, és a kis másodpercek kezét 6 órakor állítják be. Barna bőrszíjjal és polírozott, matt acéllal, a vintage Omega logó csatolva van a csattal, hogy megfeleljen az eredeti órának. Az óra szintén szürke Omega „NATO” NATO katonai hevederrel van felszerelve, amely a haditengerészeti logót szimbolizálja.

Az elöl klasszikus, de hát az Omega legújabb technológiáján alapul. Annak érdekében, hogy vízálló, eredeti technológiával idején nem tette vissza az, de ez a szabadalmaztatott Omega Naiad zár technológia, hogy a mozgást legjobban bizonyítja a folytatása az eredeti feltevést, amely 60 méterrel a vízfelszín alatt. És márkák zafír üveg hátoldalán a 70. évfordulója logo lézergravírozás, Chris háború kézműves minták, valamint a Royal Air Force első repülőgép-választás – Gloucester Meteor vadászgép mintát, és kézzel színezett.
Omega 8804 mozgás felszerelt elérése Observatory mozgás, nem csak ellenáll a mágneses térerősség 15.000 Gauss és elfogadott nyolc szigorú vizsgálatok által létrehozott Svájci Szövetségi Intézet Mérésügyi (METAS), hogy elérjék a magas színvonalú óragyártó.
Annak ellenére, hogy a audemars piguet replika-et nem sokáig indították el, az eddig képviselt mozgás nagy teljesítményét és magas jellemzőit már sokszor említették. Ha azt mondjuk, közben Seamaster 1948 limitált nézni a kis második megjelenése, mint egy kis három pólusú karóra, egyszerű, elegáns, erős retro érzést, ezek a pontok vannak felszerelve 38 mm átmérőjű tábla több alkalmas sovány emberek csuklóját. Ez az óra az Omega boltban lesz értékesítve idén októberben.Az érdeklődő barátok előzetesen előre megkereshetik a boltot, és előre tudják tudni foglalni.
Végül is a legtöbb ember úgy tekint a karóra mint a „mechanikai dominancia” racionális terméke, ha minden funkciót az érzékenységgel kombinálunk, úgy érezzük, hogy ez egy „holdfázis” funkció. Akár fényes nappal az éjszakai égbolton, akár a hold arcán, az emberek szelíden és szívérzetet éreznek. A Valentin napi „szív” szerelmi történetének ez a pár értelmezése, a legvonzóbb a holdfázis kialakítása. Ezen kívül a férfi modellek ultra-vékony mozgással vannak felszerelve, a „Paris Stud” rácsban pedig folyamatosan hangsúlyozzák a búzamagasság-tárcsa-design, a második kéz és a holdfázis kialakítását. A női modell egy színes gyöngyház-tárcsával, gyémánt-burkolattal ellátva teszi a finom, 33 mm átmérőjű tárcsát vonalszerűvé, tökéletes a női karcsú csuklóhoz. A teljesen különböző részletekkel rendelkező két modell szintén érzékeny a helyzetre a holdfázis és a kis másodpercek hasonló helyzete miatt.