A Langqin Replica Watch Kiválasztása Elegáns Időmérő

Minden növekszik, és a tavasz erősebb. Ebben a hozzáférhető és élénk évszakban belemerül a természetbe, és a színt a tavasz ihlette. A Langqin Watch a Heart Moon sorozat, a Moon Phase Watch és a Pioneer Zulu Time Watch válogatása; Az elegáns stílusú, élénk színű értelmezi, és megfelel a csukló közötti fényes rugó fénynek.

A rugófénynek éppen megfelelő, a virágok közösek, és a tavasz jólétére mennek. A Langqin Watch Moon Series Moon Phase Watch a Hold finom vonalait választja, enyhe és kerek tokot mutatva. 6 órakor jelen van a holdfázis kijelző ablaka, lehetővé téve a csuklónak, hogy fényes és lágy légkörben maradjon. A tárcsát beépítik a retro és a divatos olajzöldbe, az ezüstfehérjébe, amelyet az elegáns, valamint a mély és romantikus mélytengeri kék, a csodálatos tavaszi jelenet értelmezése, a fényes és ragyogó gyémánt időjelekkel, vagy a szabálytalansággal, vagy a szabálytalansággal A római számok a részletek részleteiben a részletek részleteiben a nők bájos varázsait mutatják.

A tavaszi és a hegyek, a zöld fű, menjen szabadban, hogy élvezze a vadon, zökkenőmentesen lélegezzen. A Langqin replica watch Pioneer sorozat Zulu Time Watch többszörös zóna kijelző funkciót ad hozzá, amely exkluzív mechanikus mozgással és beépített szilikon nyomkövetéssel van felszerelve a pontos és stabil sétálási idő biztosítása érdekében, az elegáns emberek kíséretében, hogy megnyugtassák az időt, és szabadon belemerüljenek a természetes hegyek számára. – Az óra egy színes kerámia előlapot használ, fekete alfény, kék napenergia mintázatú és dohányszürke homokfúvókával. Kétféle viselési lehetőséget is biztosít: rozsdamentes acél felület és bőrpántok. A városi szabadidő és a kültéri sport mód váltható. Az utazás tisztességessége, és élvezze a végtelen természetes rugófényt.

【ÓRA LEÍRÁS】

Langqin Watch Moon Series Moon fázis órák száma: L8.115.4.67.6 Sugaszos kiskereskedelmi ár: RMB 12 200

Langqin Watch Xinyue sorozatú órák, amelyek L296 kvarcmozgással felszereltek, az óra átmérője 30,5 mm. Az Olive Green Solar minta tárcsát gyémántok díszítik, kiegészítve az ezüstözött polírozó mutatót. A tárcsázási kijelző, a perc és a második alatt a dátumkijelző ablakot 3 órakor állítják be, és a holdfázis kijelzőjét 6 órakor állítják be, és rozsdamentes acél karkötőkkel vannak felszerelve.

Langqin Watch Moon Series Moon fázis órák száma: L8.115.4.71.6 Sugaszos kiskereskedelmi ár: RMB10,600

Langqin Watch Xinyue sorozatú órák, amelyek L296 kvarcmozgással felszereltek, az óra átmérője 30,5 mm. Az ezüst tárcsát római digitális időjelekkel díszítik, kiegészítve a kék acél mutatót. A tárcsázási kijelző, a perc és a második alatt a dátumkijelző ablakot 3 órakor állítják be, és a holdfázis kijelzőjét 6 órakor állítják be, és rozsdamentes acél karkötőkkel vannak felszerelve.

Langqin Watch Moon Series Moon fázis órák száma: L8.115.4.98.6 Sugaszos kiskereskedelmi ár: RMB 12 700

Langqin Watch Xinyue sorozatú órák, amelyek L296 kvarcmozgással felszereltek, az óra átmérője 30,5 mm. A kék gyöngy anya kagylóját gyémántok díszítik, kiegészítve az ezüstözött polírozó mutatót. A tárcsázási kijelző, a perc és a második alatt a dátumkijelző ablakot 3 órakor állítják be, és a holdfázis kijelzőjét 6 órakor állítják be, és rozsdamentes acél karkötőkkel vannak felszerelve.