Rado Swiss Radar Watch Kiállítás 2023 China International Consumer Products Expo Replica Watches

A Svájci Pioneer Watch márka, a Rado Swiss Radar órák különféle újonnan felsorolt órákkal járnak, hogy részt vegyen a 2023 -as kínai nemzetközi fogyasztási cikkekben, a Yyy Expo -ban (mostantól a „Clean Expo” -nak nevezik). Ez a harmadik alkalom, amikor a Rado Swiss Radar Watch részt vett a Consumer Expo -ban. Ezúttal, a modern fülkével, az új és egyedi órák művek a „Mester” rendkívüli varázsait mutatják.

A Rado Swiss Radar asztal modern és egyértelmű stílusban mutatja be a kiállítási teremt. Az intenzív és geometriai fülkéket a True Square sorozat hiteles és kényelmes modern varázsa kombinálják, és a Cook Cook kapitány Cook the Captain sorozatot a retro sport stílus feltárásának tekintik, anélkül, hogy a hullámtól félnének.

Paprisa asszony, a Rado Swiss Radar alelnöke elmondta: „Az Expo sikeres részesedése segített a márka elmélyítésének fejlesztésében a Hainan piacon. Ebben az évben a harmadik egymást követő évünk a Consumer Expo -ban való részvétel. A legmegkülönböztetőbb és legújabb Watch sorozatunk. Várom mindenkit a kiállítási platformon, és úgy érzem, hogy Rado órái mind anyagokkal, mind a tervezési esztétikával. „

Új Watch új töredékek

A Rado Swiss Radar Watch bemutatja a márka ikonikus True Square igazi énjét az Expo-n, kifejezve a szabadságot, a személyiséget és az önérdeket. Kiemelkedik a négyzet és a kerek egyedi sziluett kialakításával, amely megmutatja a gépek szépségét az üreges mozgás létrehozásával, és a meleg bőr tökéletes viselési élményét, és nem könnyű viselni a csúcstechnológiájú kerámiát.

Az újonnan továbbfejlesztett Centrix Crystal Extraction sorozat szintén a kiállítás egyik legfontosabb eleme. A tükör az óra sima és egyszerű vonalait mutatja. A tárcsázási skálák gyémánt- és napelemes mintázatának értelmezése értelmezi az eleganciát és a gyönyörű temperamentumot. A csúcstechnológiájú kerámia anyag és a karkötő legjobban érzéki és szelíd női jellemzőit fejezi ki.

Cook kapitány kapitány Cook sorozat megmutatja a márka életének végtelen felfedezését és egy félelem nélküli kalandor szellemét. Ez a sorozat egyesíti a retro megjelenést a modern tervezési stílusokkal. A „Black Cook” által képviselt teljes kerámia terméksorozatból a professzionális búváróraig, a „Black” és az ISO6425 által tanúsított egyéb professzionális búvárórákig, a Watch modellben, a csúcstechnikai kerámia alkalmazása az innováció iteratív iterációjában továbbra új magasságra.

Anyagmester

A Rado Swiss Radar Watch mindig is élvezte a „Mester” hírnevét. A kiállítási oldal a márkatermékek teljes skáláját mutatja be, amelyeket számos olyan óra gyűjtött össze, amelyeket különféle anyagok, például színes csúcstechnikai kerámia, ultra fényű csúcstechnikai kerámia és Ceramos metal kerámiák hoztak létre. , Mutassa meg a márka kiemelkedő anyagát és kivitelezését. A Rado Swiss Radar Watch az egyik legkorábbi luxusóra márkájú márkák, amelyek belépnek a kínai piacra és magas hírnevet élveznek Kínában. A Rado Swiss Radar Watch sok éven át elkötelezte magát a kínai órák piacának kibővítésével, és a kínai fogyasztók szeretik. Ebben az expo -ban a márka az új ötletekhez is megfelel, amelyek kombinálták az innovatív tervezést és az anyagi kifejezést. Minden óra olyan időtervezés, amely számtalan leleményességgel rendelkezik. Az Expo platformján keresztül teljes mértékben megmutathatja a márka kiváló órás technológiáját és úttörő szellemét a márkát szerető fogyasztóknak.

Elrendezés Hainan és fedezze fel a jövőt

Jelenleg a Rado Swiss Radar Watch és a Zhongluo csoport együtt dolgoznak. Öt vámmentes üzletet telepítettek Hainan tartományban: Kínai mentességi csoport Sanya Nemzetközi vámmentes város, Kína -demu csoport Haikou Sunyue Plaza Duty-mentes üzlet. Store, a Kínai mentességi Group Haikou Nemzetközi vámmentes üzlet és a Zhongli Sanya Phoenix repülőtéri vámmentes üzlet. Közülük a Haikou Nemzetközi Duty-mentes üzlet új tervezési képe van, és ez a legszélesebb körű butik Hainanban. A Rado Swiss Radar Watch továbbra is elmélyíti a márka elrendezését Hainanban. Miközben a virágzóbb és sokszínűbb időtervező termékeket bemutatja a fogyasztók számára, jobb szolgáltatást és márkaélményt nyújt. Ezenkívül a Rado Swiss Radar replica watches növeli a beruházásokat. Miközben folytatja a márka mély felhalmozódását, továbbra is finomítja a tervezést és az anyagi innovációt, és előretekintőbb műveket hoz létre.