A Panerai Luminor Quaranta Bitempo Luminor Sorozat Egy Kétszer Használható Replika Óra

A Luminor Quaranta karórasorozat a sorozat egyedi szépségét mutatja be, remek méretével, finoman egyensúlyozva a történelmi örökség és a modern innováció között. Az új Luminor Quaranta BiTempo sorozatú kettős idejű órák továbbra is jellemzőek, és dupla idős bonyodalmakkal vannak felszerelve.

Az új mű egy 40 mm átmérőjű rozsdamentes acél házat alkalmaz, P.900/GMT automata mozgással és 3 napos teljesítménytartalékkal. A Panerai svájci óragyártási technológiája és kitűnő kivitelezése egy pillantással látható a zafírkristály üvegház hátulján.

A második időzóna kijelző funkció lehetővé teszi viselőjének, hogy kényelmesen leolvassa az időt egyidejűleg két különböző időzónában, ami nélkülözhetetlen és nélkülözhetetlen funkció a kortárs utazók számára. A második időzóna mutatójának hegyét kék díszíti, míg az órajelzők zölden világítanak. Még akkor is, ha a fény nem elegendő, az olvasási idő pontos, és növeli az óra esztétikai jellemzőit.

Az új mű feltűnőbb dátumablakkal van ellátva, javítva az óra olvashatóságát. A Panerai óragyártási hagyományait folytatva az új replika óra kis másodperces számlappal, 9 óránál, egyedi világító órajelzőkkel, valamint a Luminor sorozat ikonikus elemeivel – párna alakú tokkal és koronavédővel – rendelkezik. A készülék a 2000-es évek klasszikus karóráit idézi.

Az új óra fekete-fehér számlapfazonban kapható, krokodilbőr szíjakkal és azonos színű varrással díszítve. A matt acél csat éles kontrasztban van a polírozott rozsdamentes acél kerettel, amely egyszerű és egyedülállóan dinamikus. A diverzifikációra és személyre szabásra törekvő órarajongók elégedettsége érdekében minden óra Panerai heveder gyorscsatlakozó rendszerrel van felszerelve, és egy további gumiszíj is van, amelyet viselője tetszés szerint cserélhet. A PAM01365 matt fekete számlappal, fehér Super-LumiNova-val és fekete gumiszíjjal; A PAM01367 matt fehér számlappal rendelkezik, szürke Super-LumiNova-val és kék gumiszíjjal.

A számlapra vésett „BiTempo” olaszul „kétszer” szót jelent, kiemelve Panerai mélyreható történelmi örökségét és az olasz tervezés esztétikai hagyományait. A Panerai a csúcstechnológiás anyagokat, a megbízható teljesítményt és az innovatív dizájnt veszi alappilléreként, hogy örökölje a márka hosszú távú, példamutató óragyártási szakértelmét.