A Hublot Új Időmérőket Ad Ki, Replika Óra Webáruház

A svájci HUBLOT luxusóramárka hivatalosan is kiadta a márka csúcskategóriás ékszerórasorozatának legújabb remekművét – a Classic Fusion sorozatú csúcskategóriás ékszerórát (42 mm). Az új óra fehérarany színű, és téglalap alakú csiszolású briliáns gyémántokkal díszített. Csatlakozik a Big Bang, Big Bang Soul és a Square Bang Unico sorozatokhoz, amelyek fehér aranyból készült, gyémántokkal és még színes drágakövekkel díszített, csúcskategóriás ékszerórák. , a Hublot csúcskategóriás ékszeróra sorozatának ikonikus alkotása lett. Az új Classic Fusion sorozatú csúcskategóriás ékszeróra (42 mm) ügyesen ötvözi a sorozat klasszikus dizájnját a kiváló drágakőbeállítási technológiával. Az óra vonalai gyémántokkal vannak metszve és körvonalazva, és fehér arannyal párosítva, tovább javítva az általános tervezési esztétikát, és a Hublot pontos modelljévé téve. Ez a dicséret kétségtelenül a legnagyobb megtiszteltetés ennek az időtlen varázsú órának. Replika óra webáruház.

Az egyszerűség a kifinomultság és összetettség legmagasabb foka, ezért a Hublot visszatért gyökereihez, újraértelmezve a márka 1980-as megalapításának ikonikus óraformáját. Sikeresen megalkotta ezt a nagyra értékelt csúcskategóriás ékszerórát, élénken demonstrálva a klasszikus megjelenést. A Fusion kollekció időtlen, tiszta szépsége. Ez egy fantasztikus óra! A Hublot drágakőbeállító mesterei kiváló képességeiket használva legalább 431 bagett csiszolású, körülbelül 14,6 karátos gyémántot tökéletesen beállítottak a 2023-as új Classic Fusion sorozatú csúcskategóriás ékszerórához. Ezek a csillogó gyémántok az óra házán, előlapján, számlapján és csatján vannak kikövezve, és lenyűgöző látványt nyújtanak. Egyedül a számlap 241 bagett csiszolású gyémánttal van ellátva. Az aprólékos beállítás 120 órát vett igénybe, ami majdnem három hét teljes munkaidős munkának felel meg a kézművesek számára! Ezen kívül összesen 60 káprázatos gyémánt található az óra kerete körül.

Az új óra 42 mm-es háza 94 bagett csiszolású gyémánttal van ellátva, és HUB1710 szerkezettel van felszerelve. A zafír hátlapon keresztül a mozgás ritmikus szépsége egy pillantással látható.

Az ilyen kiváló órakészítéshez minden részletben kiválóság kell: a fekete aligátorbőr szíj (fekete gumibélés) összecsukható csatja is 36 bagett csiszolású gyémánttal díszített.

Az új Classic Fusion sorozat csúcskategóriás ékszerórája (42 mm) 431 gyémánttal van beállítva. A teljes beállítási folyamat több mint 200 órát vett igénybe, ami a kiváló óragyártási technológia és a rendkívüli ékszeresztétika kiemelkedő fúzióját érte el.