A Rolex Replika Legmenőbb Óráinak Készlete

Ami az órákat illeti, az egyik márka, amelyet meg kell említenem, a Rolex. Az átlagemberek még mindig a 80-as és 1990-es években értik a Rolexet. Ennek köze van ahhoz, hogy a Rolex replika ritkán osztja meg márkatörténetét. A Rolex nem az, amit gondolunk. Megvan a márkapozíciója és piaci stratégiája. Ragaszkodik a pontossághoz és a tartóssághoz, mint elsődleges törekvéséhez, és nem gyárt bonyolult mechanikai modelleket. Az egyszerű időzítő funkció a család legösszetettebb stílusa. Az egyszerű és elegáns megjelenés, a klasszikus osztriga dizájn és a kiváló mozgásteljesítmény számos hagyományos technikát hozott létre. Melyek ma a legnépszerűbb Rolex órák?

1. Rolex Submariner 116610LV Green Disk Watch

A Rolex Submariner 116610LV zöld számlapos karóra „Green Water Ghost” néven ismert az órarajongók szívében. A klasszikus Oyster dizájn 904-es rozsdamentes acél, korrózióálló és kopásálló. A 40 mm átmérőjű számlap hagyományos automata órával van felszerelve. 3135 mechanikus mozgás, kiváló teljesítmény, hárombiztos tok, hogy egyáltalán ne érezze a külvilág ingerlését, és a minőség is kihasználható. 2010-es bevezetése óta kétségtelenül az egyik legnépszerűbb Rolex replika karóra lett; ennek a zöldvízi szellemnek a hazai vásárlásánál nagyobb kihívást jelent az üzlet számára, hogy kétségtelenül nem vásároljon árut, és az üzlet egy része nem fogadja el a rendeléseket a zöldvízi szellem, amely a zöldvízi szellem forró fokát is mutatja.

2. Rolex Cosmic Chronograph 116500LN Gangdi

2016-ban a Rolex bemutatta ezt a 116500LN Gangdi kerámiagyűrűt a bázeli kiállításon. A jelenlegi piacból ítélve Gangdinak több munkára van szüksége a vásárláshoz. A kerámiagyűrű a Rolex e századi jelentős technológiai találmányának tekinthető. A műszaki úton szinterezett kerámiák kopásállóbbak, mint az alumínium- és acélgyűrűk, ritkán kopnak, a színek világosabbak és tartósabbak. Ez a Rolex Cosmograph Daytona sorozatú fehér számlapos óra automatikus mechanikus mozgású tokkal rendelkezik. A karkötő 904L-es rozsdamentes acélból készült, időzítő funkcióval; az óra átmérője 40 mm, és 100 méterig vízálló. A kerámia gyűrű acél di és panda színillesztéssel van párosítva. , Panda Di a tettes.

3. Rolex Skymaster 116900 karóra

Az új Skymaster óra, egyesek szerint a legrondább Rolex replika, de szerintem a legszebb Rolex; 40 mm átmérőjű kivitel, 904L rozsdamentes tok, és karkötő, egyedi Mercedes-Benz világító pointer kialakítása, az óra belseje Fel van szerelve a Rolex saját gyártású 3131 öntekercselő szerkezetével, mely 48 órás teljesítménytartalékot tud biztosítani amikor teljesen megsebesül. Meg kell jegyezni, hogy ennek az órának antimágneses hatása is van, ami ennek az órának is az egyik fénypontja. Az összes Airmaster nagyobb figyelmet fordított a viszonylag alacsony árai miatt. (Sok embernek nem olcsó, elvégre 40-50 ezer jüanba kerül)

4. Rolex Datejust 116233 Champagne Diamond Watch

A Rolex Datejust aranyórák korábban mindig is népszerű eladók voltak. Az emberek a múltban azért vették, mert jó jelentése volt. Végül is volt benne arany, ezüst és gyémánt. A „nyerj és keresz” az üzletemberek kedvence volt akkoriban. Bár manapság az emberek kevésbé megszállottjai ezeknek, a Rolex nappali randevús karórák magas árához képest az arany randevúzós modellnek kellő előnye van, és az aranyórákat kedvelők vágyát is kielégíti. A szerkezet a 3315-ös öntekercselő szerkezetet használja, amely dátumkijelzési funkciót ad a Rolex alap 3130-as szerkezetéhez.

5. Rolex Explorer Series 214270 fekete számlapos óra

Ez az óra a New Detective I nézem, amit a régi Detective I-hez képest nem mindenki ismer jól, de úgy gondolják, hogy az új I. nyomozó mindenki szívében a vezető I. nyomozót váltja majd fel. Először is, az új I minta átmérőjét 39 mm-re növelték, ami az ázsiaiak csuklóméretéhez nagyon megfelelő. A mozgalom a 3132-es mozgalom, a Rolex alapmozgalom 3130-as tevékenységei közül továbbfejlesztve. A 3130-as kampányhoz képest a 3132-es szerkezet a Rolex replika jelenlegi mainstream kék nióbium hajrugóját használja, és lecseréli az új lengéscsillapítót, amely növeli az óra antimágneses, ütésálló képességét.

6. Rolex Greenwich

Lehet, hogy néhány barát nem sokat tud róla. A Rolex feltalálta a legmagasabb kettős időzóna funkciót. Ezért a Rolex replika dupla időzónás órája is felkelti a figyelmet. Greenwich vörös és fekete kör változatát „Coke Circle” néven is ismerik. A különböző időzónákban lévő időkijelzés mellett az óra tömör anyagokból készült, és könnyen összeilleszthető. Nem csak a világ minden táján viselhető, hanem bármilyen alkalomra is alkalmas. A tok és a karkötő rozsdamentes acélból készült, dátumkijelzéssel és dupla időzóna funkcióval; asztalátmérő 40 könnyen tis, és vízálló 100 méter.