A Sok Híres Óra Közül Miért A Rolex Replica A Legerősebb És Legtartósabb?

Ha megkérdezik, milyen benyomást tett ránk a Rolex, azon kívül, hogy híres, legyen tartós. Mindenki tudja, hogy a Rolex replica jó minőségű és nem hajlamos a problémákra. Miért van olyan sok kedvenc óramárka? Mindenki gyárt órát, de a Rolex az egyetlen, amelynek minősége kiváló és a világ elismeri. Ezt számos ok határozza meg. Ma beszéljünk egyenként.

1. A Rolex nem készít bonyolult órákat, a funkciók és a stílusok egytől egyig megfelelnek.

A Rolex ősidők óta soha nem készített valódi összetett órát. A Rolex replica soha nem látta el a hagyományos svájci óragyártás, a percismétlő, a turbillon és az öröknaptár három elsődleges összetett funkcióját. Bár egyes adatok azt mutatják, hogy a Rolex releváns szabadalmakkal rendelkezik a bonyolult órákra, mint például a kötőrudakra és az állandó erővel rendelkező eszközökre, gyártásba még nem került sor.

A Rolex történetének legbonyolultabb órája a teljes naptári holdfázis óra (Hetek, naptárak, hónapok, holdfázisok), amelyet az 1950-es években 6062 és 8171 képviselt; Skywalker), az éves naptár és menetrend, semmi több. Egyébként ez egy „egyszerű táblázat”. Csak egyszerű óra, perc és másodperc mutatók vannak, vagy adjunk hozzá naptárt, órát stb. Minél bonyolultabb az óra, annál könnyebben el lehet hibázni. Még ha Longines 8 tűs teljes naptári holdfázisról van szó, nyolc mutatóról, két ablakról és egy holdfázisról van szó, mindegyik bekapcsolja a tárcsát. A Rolex egyszerű. A naptár, a dörzsölő kezek, a körömvirág és a Rolex replica nem ad erre lehetőséget.

Továbbá a Rolex minden sorozata szigorúan egy professzionális funkciónak megfelelő sorrendet valósít meg, és nem lép ki a körből. Például Daytona egy tapasztalt időmérő, az időmérő funkciója, és nincs további naptár; A Greenwich egy kéthelyes időmérő óra, egy kéthelyes időmutató és egy naptár; a napló egy hivatalos luxusruha, csak egy naptár, semmi más. A Rolex tartósságának alapja a viszonylag egyszerű funkciók.

2. Egységes óraszerkezet és gyártási módszer.

A Rolex órák, amelyek mindegyike ugyanazt az óraszerkezetet használja (a Cellini kivételével), Oyster tokot használ. Legyen szó Submariner búváróráról, Dayton kronográfos Daytona-ról, hivatalos naplótípusról vagy heti naptárról. Az ügy fő szerkezete ugyanaz.

Az Oyster tokot, a Rolex replica óra magszerkezetét 1926-ban találták fel (ez a technológia, amelyben az előlap, a korona és az alsó burkolat mind a középső házba van zárva). A modern Rolex Oyster tok formáját az 1940-es és 1950-es években hozták létre. Ma, több mint 70 éve, nem történt lényegi változás, csak finomhangolás. Minden megoldandó probléma megoldódott, és az érettebbek már nem lehetnek érettebbek. Ráadásul az összes óra alapfelépítése azonos, így nehéz elrontani.

A Rolexet iparilag állítják elő, és a folyamatok nagy részét gépek hajtják végre. A tárcsa összeszerelése, mozgatása stb. mind kézzel történik. Kevés a kézi részvétel, és nincs túl sok részletező és bonyolult alkatrészcsiszolás, összeszerelés (összetett funkcionális alkatrészek stb.), ami csökkenti a problémák esélyét.

3. Minden alkatrész saját gyártású, és nem függ a beszállítóktól.

A Rolex egyike azon kevés „fentről lefelé integrációs” luxusóramárkáknak a luxusórák világában. Mit jelent? A Rolex replica a kohászati és acélgyártási nyersanyagoktól kezdve a tokig, számlapig, szerkezetig és karkötőig terjed. Az óra fel-le jár, belülről kifelé, mindezt saját maga állítja elő. A Rolex ipari láncok teljes készletével rendelkezik. A Rolexhez hasonlóan nagyon kevés olyan híres óramárka van a kedvenc órák világában, amelyek minden alkatrész gyártását maguk irányítják, és nem támaszkodnak a külvilágra. A legtöbb híres óramárkának külső beszállítókra kell támaszkodnia az alkatrészek biztosításához. Például meg kell vásárolnia a tárcsát egy adott számlapgyártól, a szerkezetet pedig egy tárcsagyártól.

A Rolex „felülről lefelé irányuló integrációja” mind saját gyártású. Előnye, hogy minden kapcsolat és komponens minőségét kompromisszumok nélkül tudja szabályozni. Ugyanakkor előterjesztheti minőségellenőrzését és minőségi szabványait. Például a Rolex búvárórák vízálló tesztje eltér a közönséges híres óramárkákétól. A jelentések szerint a Rolex vízállóságát nyomáspróbával és természetes vízben kell tesztelni, hogy kiderüljön, van-e

y vízgőz beszivárgás. Körülbelül 1000 tesztelt Rolex közül egy meghibásodik. Más óramárkák esetében nincs ilyen intenzitás.

Ugyanakkor mindenki ismeri a Rolex replica szuper obszervatóriumi szabványát. A szabvány napi +2/-2 másodperces hiba. Ez a legmagasabb utazási időszabvány a híres órák világában, és egyetlen márka által közzétett utazási idő sem haladja meg a Rolex Super Observatory-t.

4. Az alapítvány működési módja.

A Rolex nem jegyzett társaság. A Rolex a Hans Wilsdorf Alapítványhoz tartozik. Az alapítvány üzleti formája is finom és pozitív hatással van az óra minőségére. A legtöbb híres óramárka tőzsdén jegyzett társaság.

Az alapítvány működése megakadályozza, hogy a Rolexet részvényesek és rövid távú érdekek befolyásolják. Amint látjuk, a Rolex nem fogja azt mondani, hogy idén a turbillon híres, és a mi Rolexünk is előrukkol majd egy turbillonnal; Mindenki tudja, hogy a Rolex cseréje nagyon lassan megy, és még 10-20 év alatt is csak kisebb módosításokat, módosításokat hajtanak végre. Például a Rolex replica első saját gyártású, 2000-ben kiadott 4130-as automata kronográf szerkezete piacra dobta a Daytona 116520-at. A 2016-ban alapított Rolex Daytona 116500, amely jelenleg eladó, csak egy kerámiagyűrű frissítése, a szerkezet stb. Más részeken nincs változás. Ezzel szemben más híres óramárkák évente kétszer frissítik az új modelleket, vagy dobnak piacra különféle speciális és limitált kiadásokat.

Mert igenis vannak híres órák új „forgalmakkal”. Például egy adott márka lecserélt egy új anyagokból készült hajrugót, és erőteljesen népszerűsítette azt. A Rolex lassú stílusváltása nem okoz minőségi problémákat a nagyszabású új eljárások és új technológiák alkalmazása miatt.

A fenti négy jelentős tényező hozta létre a Rolex „erős és tartós” megjelenését. De két részre oszlik; a "strapabíró és tartós" mögött az áll, hogy az óra teljesen kielégítő, kiemelkedő műszaki és technológiai jellemzők nélkül. Ezért a Rolex „erős és strapabíró” termékét, vagy más híres órák összetett funkcióit és speciális kivitelezését választva a különböző játékosok eltérő döntéseket hoznak.