A ZENITH Bemutatja A DEFY Skeleton Skyline Karórát, Replica Watches

Ahogy egyre hosszabbodnak a nappalok és egyre melegebb a hőmérséklet, a ZENITH az első fehér kerámia DEFY Skeleton Skyline órájával üdvözli a közelgő nyarat. Kék csontváza és számlapjai kiegészítik a nyári hangulatot.

Az 1969-es első ZENITH DEFY sorozatú karóra modern örökségeként a DEFY Peak sorozatú Skyline karóra egyesíti a múltat ​​és a jelent, tökéletesen ötvözi a merész és letisztult vonalakat szilárd építészeti esztétikai stílussal és kiváló tartóssági teljesítménnyel. Az új, fehér kerámia DEFY Skyline Skeleton óra teljes mértékben demonstrálja a csontváz mozgásának és számlapjának szimmetriáját, és ügyesen kombinálja azt a tiszta fehér kerámia megjelenésével. Ez az első kombináció a DEFY Skyline órában. A váltakozó szaténszálcsiszolt és polírozott felületek után a fehér kerámia ház és a kétszögletű előlap felülete rendkívül kopásállóvá válik, így a DEFY Skyline óra kiemelkedő dizájnja tökéletesen illeszkedik a különféle viselési forgatókönyvekhez. Ezenkívül a fehér kerámia DEFY Skyline Skeleton karóra 10 ATM (100 méter) mélységig vízálló, amely könnyedén megbirkózik a különféle nyári tevékenységek igényeivel. Replica watches.

Ez az új ZENITH DEFY Skyline Skeleton óra fehér kerámia tokkal párosul, amely kiegészíti a mélykék csontváz mozgását és számlapjait. A vázas számlap folyamatosan változik a fény alatt, a kék különböző árnyalatait mutatja, újraértelmezve a márka 1969 óta tartó ikonikus négyágú csillag logóját, amely teljes egészében megjelenik a DEFY sorozatban. A csontvázas számlap alatt az órával felszerelt El Primero 3620 SK nagyfrekvenciás automatikus tekercselő szerkezet látható, amelyet szintén a Zenith márka ikonikus kék tónusa díszít, amely a végtelen éjszakai égboltra emlékezteti az embereket. Ez a DEFY sorozatú, csontvázas égboltóra fehér kerámiamodell felhagy a hagyományos használt számlappal, és a világ első és mindössze 1/10 másodperces kronográf tárcsájára cseréli, amely folyamatosan, állandó sebességgel, 10 másodpercenként forog, emlékeztetve az embereket a szép nyári idő minden másodpercben.

A ZENITH Zenith DEFY Peak Series Hollow Sky Watch White Ceramic több funkciót szem előtt tartva tervezték, integrált fehér kerámia karkötővel és jól körülhatárolható sokszögű tokkal, amely szatén és polírozott felületet mutat, ami nagyon harmonikus. Az óra fényes fehér gumiszíjjal is rendelkezik, amelyet csillagos égbolt mintázat díszít, amely kiegészíti a kerámia anyagot. Viselője teljes mértékben ki tudja használni a tokon található ötletes heveder gyorskioldó rendszert, mely szerszámok segítsége nélkül könnyen cserélhető.

A Zenith DEFY Skeleton Skyline fehér kerámia karóra El Primero 3620 SK magas frekvenciájú automatikus tekercselő vázszerkezettel van felszerelve. 1/10 másodperces kronográf-kijelzővel is rendelkezik, amelyet 5 Hz-es menekülési mechanizmus hajt meg. Az óra teljesítménytartaléka hozzávetőlegesen 60 óra, és egy stop-second eszközzel van felszerelve a pontos időbeállításokhoz.

A fehér kerámia Zenith DEFY Skeleton Skyline karóra korlátozott mennyiségben kapható a Zenith butikokban, online butikokban világszerte, valamint a hivatalos viszonteladókban.