Az Új Baumatic Karóra A Clifton Sorozatból, Replika Óra Webáruház

A Baume & Mercier részt vesz Sanghaj harmadik „Órák és csodák” csúcskategóriás órakiállításán. Ezen az „Órák és csodák” Shanghai Haute Horlogerie kiállításon a Baume & Mercier a Riviera sorozat 50. évfordulójára összpontosít, bemutatva az újonnan piacra dobott Riviera sorozatú öröknaptáros karórákat, valamint a jubileumi különleges kiadású karórákat, a Clifton sorozatú Baumatic órákat; várom a figyelmüket!

Ekkor üti meg a szíve Leviát. A kiállítóterem teljes dizájnját a dél-falivellai partvidék ihlette, és olyan elemeket mutat be, mint a Rivera sorozat klasszikus kétszöge, a kék a tengert szimbolizálja, és a fehér homokos tengerpartot szimbolizáló szemcsés dekoráció, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a egy tengerjáró hajó fedélzetén, élvezze a kényelmes vizuális élményt, mintha a Riviéra partján lenne.

A Baume & Mercier Clifton sorozat két új elegáns Baumatic órával bővül. A zseniális és innovatív dizájn után a két új óra a Baume & Mercier alapkoncepcióit mutatja be: egyszerű és visszafogott szépséget, visszafogott, mégis fényűző, kifinomult dizájnt és az eredeti, áramvonalas formák kitartását az elejétől a végéig, mindezt a Baume & Mercier áldásával. Baume & Mercier évszázados órakészítő készségei. , amely a megbízhatóságot, a tartósságot és a kiváló teljesítményt ötvözi, így minden alkalomra tökéletes választás.

Szakértelem a kivitelezésben és a kivitelezésben: a Mercier Clifton sorozat a kifinomult dizájnt és a kifinomult felületeket ötvözi.

Legyen szó nyugodt és hétköznapi, vagy elegáns és fényűző, a Baume & Mercier mindig is könnyedén tudott játszani a különféle stílusokkal. A Clifton sorozat teljes mértékben demonstrálja ezt a márkakoncepciót és stílust korlátlan kreativitással és kitűnő órakészítő készségekkel. Az új Baumatic Clifton sorozatú Baumatic dátum- és holdfázisú óra M0A10736 és a Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic „Csokoládé” óra M0A10713 luxusmodelljei polírozott és szatén bevonatú 18 karátos rózsa aranyból készült házakat, valamint polírozott és szaténozott rozsdamentes acélt alkalmaznak. A rozsdamentes acél, 18 karátos rózsa arany tokkal, aranyozott gravírozásai és kezei egészítik ki a kiváló kivitelt. A meglévő 42 mm-es tokstílusra alapozva hivatalosan is bemutatkozott az új, 39 mm-es Baumatic Clifton sorozatú Baumatic dátum- és holdfázis óra, M0A10736, amely új méretével meglepő élményt hoz viselőjének. Replika óra webáruház.

Mindkét óra a márka önfelhúzós Baumatic szerkezetével van felszerelve. A hidak körmintákkal, a homokfúvott főlemez csigamintákkal, az üreges aranyozott oszcilláló súly Côtes de Genève-i és csigamintákkal díszített. A Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic „Chocolate” óra M0A10713 számlapja tele van eleganciával és bájjal. A csokoládé tónusa finom színátmenetes stílust és rétegezést tartalmaz, demonstrálva a márka gondos kivitelezését, valamint a szín- és fény- és árnyékhatások irányítását az elejétől a végéig. A Baume & Mercier eleganciára és aprólékosságra való törekvését a szíjak alapos vizsgálatával is érezheti: a Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic dátum- és holdfázisú óra M0A10736 barna krokodilbőr szíjat használ, míg a Baume & Mercier Clifton sorozat Baumatic. A Chocolate” M0A10713 karóra antikolt barna borjúbőr szíjjal van felszerelve. Technikailag a Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic dátum- és holdfázis-óra M0A10736 poétikus horológiai komplikációval van felszerelve: a holdfázis kijelzővel.

Visszafogott luxus, a tökéletesség elérése

A Baume & Mercier Clifton sorozat Baumatic karórái kiváló professzionális órakészítő képességekkel rendelkeznek, és különféle stílusokhoz és alkalmakhoz alkalmasak. A Baume & Mercier csodálata a csúcskategóriás óragyártás hagyományos kivitelezése iránt mélyen a márka génjeiben gyökerezik a kezdetektől fogva. A Baume & Mercier tervezői és órásai az időtlen és elegáns alkotásokat részesítik előnyben. Elkötelezettek az apró részletektől kezdve, az anyagminőség gondos megválasztása mellett, valamint a formák, anyagok és tónusok összehangolásával és változatossá tételével a textúrák és a színek gazdag megjelenését és esztétikáját érik el. Hatás. A Baume & Mercier Les Brenets óragyártó műhelyben gyártott órák és órák a legjobb alkatrészeket használják fel, gondos felületmódosításon esnek át, és végül minden órára gondosan összeszerelik őket. William Baume órástól és Paul Mercier esztétától kezdve ez a párbeszéd a szigor és a szabadság között közel 200 éve tart. A Baume & Mercier mestere, valamint a szépség és a stílus megértése nélkülözhetetlen. A hírességek világában az idő a nemes és egyszerű, áramvonalas óratok terében telik, hogy bárki értékelje.

Márka gyártmányú Baumatic szerkezet, a tartósság ígérete

A kiváló minőség és megbízhatóság küldetésének megfelelően a két új óra a márka Baumatic öntekercselő szerkezetével van felszerelve, amely megbízhatóságot, nagy teljesítményt és kényelmet biztosít viselőinek. A fejlesztési folyamat során a Baumatic motion átment a Baume & Mercier szigorú tesztjein, bizonyítva legalább 1500 Gauss antimágneses képességét és tartósságát, valamint kiváló napi -4/+6 másodperces utazási pontosságát (felszerelve a COSC Obszervatórium által tanúsított óra). mozgás) és 4 Hz-es rezgésfrekvenciája (28 800 rezgés/óra), valamint akár 5 nap (120 óra) teljesítménytartalék a kiváló autonómia érdekében. Vízálló mélysége 5 ATM-ig (kb. 50 méter) terjed, tovább javítva a szerkezet technikai előnyeit.

Mint minden Baumatic szerkezettel felszerelt modellre, a 2 év szabványos nemzetközi garancia mellett további 6 év kiterjesztett garanciát is élvez. Az óra tulajdonosának csak regisztrálnia kell a Baume & Mercier weboldalán az óra megvásárlásától számított 60 napon belül, hogy gyorsan aktiválja és élvezhesse az átfogó garanciális szolgáltatást.

Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic dátum- és holdfázis óra M0A10736

Ez az óra polírozott és szatén bevonatú, 39 mm átmérőjű és 12,6 mm vastagságú, 18 karátos rózsa aranyból készült kerek tokkal, valamint 18 karátos rózsaszín arany koronával van felszerelve. A ház hátoldalán található zafírkristály négy csavarral van rögzítve, kérésre gravírozható.

Az óra/perc/másodperc, a dátum és a holdfázis-ciklusok elegánsan jelennek meg a törtfehér számlapon, finom szemcsézettséggel, köszönhetően a szegecselt, aranyozott, karcsú trapéz alakú skálák, az aranyozott alfa-mutatók és az alszámlapmutatók kombinációjának. Ennek a modellnek a naptárát és a csillagászati kijelzőit újratervezték: a dátumok egy aranyozott gyűrűn vannak elszórva, amelyet finom csiszolással és gyémántcsiszolással és polírozással díszítettek, visszhangozva a sorozat ikonikus kerek formáját, és ugyanazt az aranyozott Holdat. fázis kijelző lemez – polírozott fekete lakk felületét fényes csillagok tarkítják.

A márka házon belüli Baumatic BM14-1975 AC1 automata szerkezete életet lehel ebbe az elegáns órába. Ez a gyorskioldó heveder rendkívül megbízható és tartós ívelt csapos kar rendszerrel rendelkezik, amely szerszám nélkül gyorsan cserélhető. Tűcsatja polírozott és szaténozott 18K rozéaranyból készült.

Baume & Mercier Clifton sorozatú Baumatic „csokoládé” óra M0A10713

Polírozott és szaténozott rozsdamentes acélból és acél bevonatú rozéarany tokokból áll. A korona 5N aranyozott PVD rozsdamentes acélból készült. Az anyagok kontrasztja adja az óra egyedi egyéniségét és réteges hatását. Karcálló, ívelt zafírkristály védi a számlapot, mindkét oldalán tükröződésgátló kezeléssel. A ház hátoldalán található zafírkristály négy csavarral van rögzítve, és egyedileg gravírozható.

A színátmenetes csokoládélakk számlap fehér keresztvonalakkal a közepén elegáns és finom rétegezést kölcsönöz ennek az órának. A több fényes színátmenetes tónus (fokozatosan mélyül a közepétől a szélekig) a márka színeffektusainak precíz irányítását demonstrálja – ez a képesség, amiben a Baume & Mercier mindig is jeleskedett.

Az órák/percek/másodpercek, a dátum és a COSC Obszervatórium által tanúsított kronométer harmonikusan jelenik meg a számlapon, szegecselt, aranyozott, vékony trapéz alakú mérlegeken, aranyozott alfa-mutatókon és egy kinagyított dátumablakon keresztül 3 órakor – a történet. idő.

A márka gyártmányú Baumatic BM13-1975A COSC automata szerkezet biztosítja az óra megbízhatóságát és pontosságát. Ez a gyorskioldó barna Patina szálcsiszolt borjúbőr szíj nagyon megbízható ívelt reteszelőkar-rendszerrel van felszerelve, amely szerszám nélkül eltávolítható és felszerelhető; háromszorosan összecsukható kapcsa rozsdamentes acélból készült és biztonsági gombbal rendelkezik.

A két új Clifton sorozatú Baumatic karóra ismét a Baume & Mercier évszázados óragyártási esztétikáját és a kiváló minőség iránti lankadatlan törekvését mutatja be. Az egyszerű és fényűző dizájn megerősíti a Baume & Mercier elegáns és kifinomult jellegét, amely a stílus és a praktikum, a tisztaság és az egyszerűség, valamint a kiváló órakészítő képességek egyensúlyában tükröződik.