A Longines Master Series Új Kis Másodperces Tárcsázási Stílust Vezet Be, Replika Óra

A Longines következetes óragyártási hagyományához és a klasszikus dizájn stílusához ragaszkodva a Master Series egy 38,5 mm átmérőjű, rozsdamentes acél órát dob piacra kis másodperces számlappal, közepes méretű és egyedi.

Az arab számok és a fekete mutatók éles kontrasztot alkotnak a számlappal, így a harmónia finom érzetét keltik. A 6 órára beállított kis másodpercszámlap az óra legszembetűnőbb tulajdonsága, a karimán lévő gyöngyös perckijelző pedig egy kis eleganciát ad a megjelenéshez.

Ezen kívül két másik szemet gyönyörködtető új replika óra is megjelenik a sorozatban. Az egyiken homokfúvott ezüst számlap található kék acél mutatókkal és arab számokkal; a másiknak sötétszürke szerkezetű számlapja van, 5N vörösarany mutatókkal és mérlegekkel.

A Longines által 2022-ben, a fennállásának 190. évfordulója alkalmából piacra dobott emlékóra ihlette az új Master Series számlapját pecsétgravírozási technológiával, így az óra letisztult és elegáns esztétikus stílust ad. Az átlátszó tok hátlapján keresztül egy pillantással látható az L893 szerkezet remek működése. Az óra öntekervényes mechanikus szerkezete beépített szilikon hajrugóval és körülbelül 72 órás teljesítménytartalékkal rendelkezik.

Az új Masterpiece sorozatú óra puha és pompás szürke aligátorbőr szíjjal, háromszorosan összecsukható biztonsági csattal és egy nyomógombbal van felszerelve, amely biztonságos és könnyen kezelhető. Az óra 30 méterig vízálló, és a Longines ötéves garanciáját élvezi.

Az új Masterpiece sorozat egy klasszikus kis másodperces számlappal bizonyítja Longines óragyártási szakértelmét és elegáns esztétikáját.

[Nézze meg a leírást]

Longines Master sorozat óraszáma: L2.843.4.93.2

A Longines új Masterpiece sorozatú órája új, kis másodperces számlappal rendelkezik 6 óránál, amely Longines klasszikus elegáns stílusát örökli, és rendkívüli minőséget demonstrál, kitűnő órakészítési kidolgozással és kitűnő részletekkel. Az óra 38,5 mm átmérőjű, rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amely L893 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve; az egyedi lazac színű számlap arab számokkal és fekete mutatókkal ellátott pecsétgravírozási technológiát alkalmaz, elegáns retro hangulatot árasztva. A puha és gyönyörű szürke aligátorbőr szíj háromszorosan összecsukható biztonsági csattal és egy push-to-Open eszközzel rendelkezik, harmonikus és harmonikus esztétikát teremtve.

Longines Master sorozat óraszáma: L2.843.4.73.2

A Longines új Masterpiece sorozatú órája új, kis másodperces számlappal rendelkezik 6 óránál, amely Longines klasszikus elegáns stílusát örökli, és rendkívüli minőséget demonstrál, kitűnő órakészítési kidolgozással és kitűnő részletekkel. Az óra 38,5 mm átmérőjű rozsdamentes acél házzal rendelkezik, és L893 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve. A homokfúvott ezüst számlap pecsétgravírozási technológiát alkalmaz, arab számokkal és kék színű, rozsdamentes acél mutatóval, ami a számlap egyszerű és elegáns stílusát adja meg. A puha és gyönyörű szürke aligátorbőr szíj háromszorosan összecsukható biztonsági csattal és egy push-to-Open eszközzel rendelkezik, harmonikus és harmonikus esztétikát teremtve.

Longines Master sorozat óraszáma: L2.843.4.63.2

A Longines új Masterpiece sorozatú órája új, kis másodperces számlappal rendelkezik 6 óránál, amely Longines klasszikus elegáns stílusát örökli, és rendkívüli minőséget demonstrál, kitűnő órakészítési kidolgozással és kitűnő részletekkel. Az óra 38,5 mm átmérőjű rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amely L893 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve; a sötétszürke szerkezetű számlap pecsétgravírozási technológiát alkalmaz arab számokkal és 5N vörösarany rozsdamentes acél mutatóval, elegáns retro hangulatot árasztva. A puha és gyönyörű szürke aligátorbőr szíj háromszorosan összecsukható biztonsági csattal és egy felnyitható eszközzel rendelkezik, amely harmonikus és harmonikus esztétikát teremt.