Egy Férfinak Mindig Kell Egy Tisztességes Replika Óra A Kukájában

Egy jó óra viselése nemcsak a külső homlokzatunkat díszítheti, hanem az ízlésünket és státuszunkat is tükrözheti legtöbbször. Azonban az elején minden nehéz volt, és sok barát az asztalok kiválasztásában nehézségekkel találkozott. Ma nem beszélünk a kézművesség részleteiről, nézzük meg, hogy több replika óra vonzóbb vagy sokoldalúbb.

1. VS Panerai Pam00441

A férfi órák először figyelmet fordítanak a légkörre és a márka felületére; Ezt a Pam441-et a klasszikus híd kialakításához választották. A teljes kerámia fej különbözik a finom acéltól vagy a nemesfém replika óra textúrától, 9 szintű keménységgel rendelkezik a zafír asztal alatt, és egy Panerai szabadalmaztatott szendvics tárcsa is. A P.9001 automatikus mechanikus mozgás szállítása után inkább olyan, mint egy tigris szárnyakkal, és a GMT két hely stabil. A végrehajtás elegendő, így a 441-et belső és külső javítóórának lehet nevezni.

2. N gyár Rolex víz szellem

Egy óra sem tartja jobban az értékét, mint a Rolex Water Ghost, és a legtöbb dologról beszélek, kivéve az idei Rolex Paul Newmant. Alapvetően az ismert népszerű órák, Rolex víz szellem, amely nagymértékben vezeti a jelenlegi óra trendet, az ok semmi más, mint megbízható osztriga design és cal.3135 mozgások a teljesítményben; Másrészt a búváróra, mint a formális, szabadidős replika óra tartósabb, így viselési élmény autentikusabb.

3. ZF International Portugal Series

Az IWC-nek hírneve van, mint „óramérnök”. Az ebben a számban említett portugál hétnapos lánc sorozat a legtöbb órát játszó ember kedvence. Legyen szó akár a régi Cal.51011 tételről, akár a jelenlegi Cal.52010-ről, a hétnapos dinamikus energia az óra tervezői a legnagyobb tiszteletben tartják az órákat. A bal és jobb szemtárcsa kialakítása, hogy megváltoztassa a múltbeli kétűs félóra hagyományt, amely a férfi replika óra néven ismert a játékszint megjelenésében túl sok.

4. vs. Omega tengeri ló

A tengeri ló sorozatú búvárórák ellenállása a vízi szellem stílus mellett a jelenlegi trendet is képviselheti. A Seahorse 300 tárcsa régi változata nem olyan fényes; az új 300 méteres tárcsa új anyagokkal és kialakítással; A ZrO2 lemez címkézése, címkézése az óra a zománc lemez használata után az áramlás színe után, hozva az eklektikus olvasási élményt. Az Omega 8800 mozgás koaxiális megfigyelő mozgásba történő integrálása, magas mágneses védelemmel és naptárjelzéssel, megfelel az új tengeri ló periféria tervezési követelményeinek.

5. N gyár ROLEX Ditunna

Nem hagyhatsz ki egy órát, ha egy férfi óra. Figyelje meg a barátokat a diverzifikált kereslet funkciójáért végtelen, amíg az replika óra töltésének ésszerű elhelyezése bármely folyamatban hab a tortán. Ez a Cosmometer Ditona nem egyezik meg a megjelenésével, és az egytűs és egytárcsás kronográfok egyik legjobb. A pilóta kerék szerkezete bonyolultabb, mint a szélesebb körben használt CAM eszközök, és ehhez a Dittona cal.4130 mozgást használják. Azonnali visszajelzés és sima érzés az időzítőgomb megnyomásával azonnal vonzó.

A fenti rangsor nem különleges sorrendben van. Miután ennyi jóképű órát látott, megerősítette, hogy a gyűjtődoboz hiányzik egy megfelelőbb óra?