Rolex Replika Óra Második Neve, „Antik Törvény”?

Több ezer ember szereti a Rolex replika órákat. Azt is tudnia kell, hogy Rolexnek van egy mondása az „antik munkáról”. Ha olyan antik munkával találkozom, amely izgat és elviseli, nem habozom. Tehát ma, megosztom egy részletes listát az új készségekről, hogy felismerjük az „antik munka” óra rajongókat, akiknek meg kell érteniük a lényeget!

Tíz dolgot kell tennünk, hogy megvásároljuk a régi Rolex replika-t

1. A lemez hitelességének megítélése

A lemez felülete megfelelő, csak hogy továbbra is ellenőrizze a többi szükséges elemet, ez a feltétel, és nincs trükk ehhez a lépéshez, csak aprólékos ellenőrzés. Gondosan figyelje meg a korona logó lemezfelületét és a nyomtatási szavakat a vonatkozó modellhez képest, valamint a hiteles könyvek vagy képek összehasonlításán keresztül; Például a korona sztereoszkópos vagy nyomtatott? A korona alakú? A vonalnyomtatás betűtípusa megegyezik a referencia célkitűzéssel? Van valami újraírás vagy arccserélés? Miután ez a lépés befejeződött, lépjen tovább a többi elemre.

2. A lemez évének meghatározása

Az antik munkások esetében az, hogy minden egyes rész ugyanaz a kiadás közvetlenül befolyásolja a teljes értéket. És a lemezév időszaka általában ellenőrzi, hogy fényes anyaga lehet. A fényes anyagok különböző periódusai minőségileg különbözőek, mint például a lézert használták a korai 60 másodperces tritium 1998-ig, Luminova 1998-1999 elején használták, és a hátsó a Super Luminova és Chromalight.

Hogyan ítélkezzünk? A lemez alatti hat pontos időjelen keresztül meg tudjuk különböztetni. Például a korai órák SWISS képviseli a rádiumot, a T Swiss T vagy a T Swiss T<25 testesíti meg a triciumot, a késői órák SWISS képviseli a Luminova, a jövőben most újonnan telepített Swiss Made.

3. A lemez állapotának értékelése

Ha az első két elem rendben van, értékelheti a lemez állapotát. Ebben a szakaszban megtanulhatunk néhány izgalmas főnevet. Például, ha a tárcsa egyenletes barna színre halványul, a cognoscenti azt mondaná: trópusi tárcsa; És a lemez felületének egyenletes repedése van, az úgynevezett pók felülete (pók). Bár csak néhányan szeretik az ilyen tányérokat, méltányos részük van rajongóikból. Az értékelés kritikus pontja az, hogy a lemezfelület kemény károsodással és súlyos romlással rendelkezik-e, mint például foltok, karcolások, időcímkék stb., és hogy a munkaerő-szolgálati felület „szerviztárcsa” felismerési foka alacsony.

4. Ellenőrizze a táblázatot a fülek között

Az óra tok tetején, a 12 pontos fül közötti asztal található az óra modellek, általában 4-6 számjegyű. Tanyi esetében a modell lehet 6610 vagy 1016, vagy ötjegyű 14270, majd hat jegyű 114270, és a jelenlegi modell 214270, de vannak naptártalan vízszellemek, mint például 5513/5512, a jelenlegi 114 060.

Miután meghatározták a modellt, viszonylag pontos referencia célponttal rendelkezik. Ismét megtaláljuk az óra sorozatszámát a hat pontos fül között. A sorozatszám alapján nagyjából meg tudjuk határozni a Rolex replika 2010 előtti gyártási évét (2010 után eltorzult). A 44-es sorozatszám általában szerviz eset.

5. Ellenőrizze az alsó fedél és a mozgás

Általában az alsó borító belsejében lévő betűk (ha nem csiszolták le) megerősíthetik az előző lépésekről szóló ítélőképességünket. Ne feledje, hogy az alsó felületen látható modell és év kissé eltérhet a korábbi szakaszokban kapott információktól, amennyiben az óra szerkezetének megfelelő modell megegyezik. Vagy vegyük például a vízszellemet, 5513 May 5512 betűs hátlappal rendelkezik, és az egyetlen különbség e két óra között csak az utóbbi a Observatory tanúsítvány.

Ezenkívül néhány alkatrészt közvetlenül a gyártás után össze kell szerelni egy asztalba, és általában az egyéves hiba érthető. Természetesen az alsó fedél megnyitása lehet a mozgás egyik vége; Az általunk keresett referenciaanyagokkal kombinálva megítélhetjük az akció lemezútját és betűit.

Azt is megítélhetjük, hogy az asztal nyitva áll-e speciális szerszámok számára a hátsó fedélből, és ellenőrizhetjük, hogy vannak-e erőszakos testek nyomai. A látszólagos sérülések, például karcolások és karcolások mellett az erőszakos fedélnyílás a hátsó felület deformációját okozhatja, ami befolyásolja az óra vízálló teljesítményét. Ezért óvatosnak kell lennie az ellenőrzés során.

6. Ellenőrizze a koronát

A korona, amely a vízállóság szempontjából egy másik kritikus összetevője, szintén extra vizsgálatra van szükség. Először is ellenőrizze az eredetiséget. A magasságban fel kell tüntetni a „brevet” szót, vagy egy dupla vagy hármas zár logót. Antik acél esetében a dupla zár vízszintes rúd, a hármas zár három egyenlő pont.

Másodszor ellenőriznie kell, hogy a kettős zárókoronát hármas zárókoronára cserélték-e. Bár az utóbbi vízállóság robusztusabb, befolyásolja a teljes asztal koordinációját; Az utóbbi pedig jelentősebb, és nem egyezik a korábbi Víz Szellem koronavállával. Természetesen fontolóra vesszük, hogy elfogadjuk-e a gyűjtés vagy a napi igények szerint.

7. Ellenőrizze a hevedert

Az antik Rolex replika Rolex azonosításához egy szíj jó nyom. Az óralánc első szakaszának füléhez közelről megtalálhatjuk a lánc típusát és lekérdezhetjük a gyártási s-eket. Például a 7206 egy 20 mm-es szegecselt szíj az 50-es és 60-as évekből, míg a 7205 egy 19 mm-es láncszélességű modell.

Ezen túlmenően a végláncízületet (ív száj) is gravírozzák egy modellszámmal, amelynek megfelelőnek kell lennie az adott órának. Például az antik Dittonában az összes véglánc 71 számjeggel végződik. Ha még mindig keres egyet, újratárgyalhatja az árat.

8. A csatlakozás ellenőrzése

A kamera mezőben gyakran mondjuk: az ügy kész. És az antik órák kategóriájában, a szerelem azt mondta: kiterjedt készlet. Egy nagy csoport kétségkívül gyűjthetőbb és megbízhatóbb, mint egyetlen óra. De akkor ez bolondbiztos? Sok hozzáférés van antik dobozokhoz és üres dokumentumokhoz. Lehetetlen megakadályozni, de legalább a részletekre koncentrálhatunk.

Például egy antik karm modern zöld esetszámmal nem felel meg a dokumentumnak. Bár egyszerű, az emberek figyelmen kívül hagyhatják ezeket a részleteket izgalmas pillanatokban. Ezenkívül, ha a jótállási dokumentumokon kívül más alátámasztó dokumentumok is vannak, mint például kézikönyvek, terméktájékoztatók, bevásárlási számlák, hivatalos karbantartás stb., az meggyőzőbb lesz.

9. A megjelenés értékelése

A vintage órák értékelésének három alapvető kritériumát illetően a szakemberek mindig azt mondják, hogy állapot, állapot és állapot. Ez rendben van, de olyan kifejezések, mint „új raktáron”, NOS, „csiszolatlan”, csiszolatlan, „menta” talán túl messzire mentek. Kivételesen durva, ezt a leírást túlságosan használták. Mivel nehéz ellenőrizni, és bizonyos fokú viták vannak, a külföldi antikkereskedelmi fórum kereskedelmi bizottságát betiltották.

Az érdeklődők számára a természetes módja annak, hogy megállapítsuk, hogy polírozták-e az ügyet minden szögből megvizsgáljuk, keressük a polírozás és csiszolás jeleit. Közülük a felületi fül a legkönnyebben megtalálható nyomok, különösen az oldalsó és az elsődleges füllyuk; Ha a vonalak tiszták, az szerencsés. A második a fül vastagsága; a legtöbb esetben minél tömörebb, annál jobb; Összehasonlíthatjuk a referenciaszabványt.

10. Ismerje meg az eladót

Híres kereskedők és hiteles gyűjtők, amelyek mindketten a legmegbízhatóbb antik munkaerő-eladók. Többé-kevésbé megismerhetjük a táblázat hitelképességét különböző fórumokból és korábbi kereskedési nyilvántartásokból, vagy közvetlenül megtekinthetjük a táblázatot, majd ítéletet hozhatunk. Az eladóval való kapcsolat tapasztalata alapvető fontosságú. Válaszaik és képeik általában jó referencia- és ítélőképesség. Ha valami megbízható és ésszerű, az eladók mindig hajlandóak megadni a részleteket. De a vásárlók számára is elengedhetetlen, hogy megtanulják tisztelni egymást. Végtére is, egy jó üzlet számára nincs hiány a vevőkből.

Tippek: Antik Rolex replika vásárlásához először figyeljen a lemezre, majd információkat szerezzen az alkatrészekről; Gondos megtekintés, összehasonlítás, ítélőképesség, és gondos kereskedelem, egy antik óra válogatós egy kicsit, jó dolog. Az antik Rolex már korai időpontban örülni fog.