Egyszerű Stílusú Replika Piaget Polo Watch Review

A Piaget órák feltétlenül társítják a márka luxust a gyémántokkal! De amit nem értesz, az az, hogy a Piaget Polo sorozat egyszerű és elegáns minimalista stílus, mely Patek Philippe Nautilus stílusával rendelkezik! A ma hozott óra a Piaget G0A41001 karóra replika, nézzük meg, hogyan működik ez az óra!

Ez a Piaget replika példány mérete 42 mm x 9,4 mm. Mivel a 9015 mozgás nagyon vékony, méret szempontjából nincs probléma. A Piaget Polo replika óra G0A41001 modellje nem jelent nagy problémát az egész homlokzat szempontjából. Valójában a részletek valójában apró fejlesztések. A speciális alakú zafírüveg és a külső keret kezelése nagyon finom. A kezek csiszolva vannak, beleértve egy p-alakú, átszúrt másodlagos eszközt is, amely mind nagyon jó, borítékok nélkül. Az összes világító köröm alakjának kis szöge és a fénypor egyenletes kitöltése nagyon jó. A naptár ablakának nyitása és a naptár központosítása tökéletes.

Ezt a Piaget replika órát az alján tervezték, a számláló 1110p mozgású, és a 9015 gépeket használjuk. Ezért a felfüggesztés helyzete nem azonos. Noha ennek a 9015 gépnek a polírozása, beleértve az automatikus kalapácsot is, nagyon finom, még mindig vannak némi különbségek. A hátlap két sorában legyen némi felirat, de kissé sekély. Ez a Piaget replika óra G0A41001 acélszíj nagyon finom, különösen a gomb kialakítása megegyezik a számlálóval, nagyon jó minőségű, polírozott és polírozott acélszíj, a Lassa kiemelkedés és betűk középső része magas.

A Piaget replika karóra rozsdamentes acél tok, zafír üveggel. Kivételes szerkezete miatt. Hat csavart használunk a felső keret rögzítéséhez, hat csavart a hátlap rögzítéséhez, négy csavart és távtartót használunk a középső keret és a ház rögzítéséhez, valamint két csavart és távtartót használunk a mozgás és a középső keret rögzítéséhez. , Ami nagyszerű. Ez egy Citizen 9015 mozgalma. Bár alakja nem olyan, mint a pult 1110p mozgása, optimalizálta ezt az automatikus kalapácsot. Ráadásul nem változtatta meg ennek a mozgásnak az átviteli részét. Csak néhány szép genfi ​​minta van. Az általános tartósság nagyon jó.

Ez a Piaget replikaóra napi használat során a lehető legnagyobb mértékben elkerüli a vizet. Mivel ez a középső és az alsó szendvics kialakítása a csavar hátulján, és a korona nincs rögzítve, ez általában vízálló. Végül is ez egy hivatalos őrzés. Összességében a Piaget órájának másolata továbbra is nagyon jó. Ha túl sok figyelmet szentel a tökéletességnek, akkor óvatosan vásárolja meg. És ez az olcsó replika 50 dollár alatt néz, mind a használhatóság, mind a megjelenés érdemes megkezdeni.