Órák Királya: Replica Patek Philippe 5205G Részletek

Sok ember irigylem a Patek Philippe órák miatt; nemcsak a kiváló kivitelezés miatt, hanem az órásiparban elért végső rangsora miatt azt is el kell mondani, hogy státuszszimbólum. Még a jelentéktelen replikaórafórumokon is – a Patek Philippe Nautilus karórák kivételével – kevés kiváló minőségű Patek Philippe replika karóra értékesíthető. Ma felülvizsgáljuk a Patek Philippe 5205G másolatát.

A Patek Philippe replika órájának tárcsa elegáns kék és fekete színű, a gradienshatás megegyezik a hiteles színével, a kéthangú napsugárzó tárcsa belülről és kívülről elbűvölő kék-fekete színátmenetet mutat. Három ívben elrendezett ablak van, amely három kezével világító jelzőfényekkel mutatja a hét napját, a dátumot és a hónapot, ezek a funkciók összhangban állnak az autentikussal is.

A Patek Philippe 5205G példánya megegyezik az eredeti 40 mm-es tokkal, vastagsága 11,36 mm. Részletes polírozási folyamat után a fényes teljes és finom, kiváló minőségű megjelenést és érzetet kölcsönöz. A kissé konkáv keret és az üreges fülek azonosak. A hitelesség ugyanaz, és a különféle folyamatok megmutatják a Patek Philippe esztétikai kialakítását, amely nyilvánvalóbb, mint a piacon szokásos változat.

A Patek Philippe 5205G replika koronáját polírozással csiszolják. Kivitel a Patek Philippe Calatrava Dome klasszikus logójával. A csúszásmentes textúrát úgy tervezték, hogy a tetejét körülvegye, és úgy érzi, hogy kényelmesen beállítható a napi idő szerint.

Ez a Patek Philippe replikaóra Caliber 324 S QA LU 24H / 206 öntekercseléssel van felszerelve, amely teljes sebzés esetén legalább 24 órás energiatartalékot tud biztosítani. Csodálja meg a csodálatos részleteket útközben, például a szilánk letörését és csiszolását, az automatikus tányérra faragott Calatrava keresztirányú mintázatot.

A heveder fényes, fekete kézzel varrott, behúzott bőrszíjból készül, négyzet alakú méretű és háromszög alakú villás csattal, amely megmutatja az óra általános esztétikáját. Az új, kék tárcsával tervezett Patek Philippe replikaóra egy ínycsiklandó finom kék színátmenet-tárcsa, amely elegáns és férfias lehet. Ez a Patek Philippe replikaóra nem hiányzik az ellenálló képesség eleganciájából, amely elegendő ahhoz, hogy kiemelkedjen a tömegből.

A Patek Philippe autentikus órájának anyagát illetően hiányosság mutatkozik. Az eredeti eset platina tok. A teljes és finom csillogás élvezet, és 316L rozsdamentes acélt használunk. Általánosságban elmondható, hogy a Patek Philippe 5205G replika tökéletes kivitelezés, a replika hasonlósága rendkívül figyelemre méltó, és az olcsóbb, 50 USD alatti órák, mint a barátok, megpróbálhatnak vásárolni.