„Flying Tourbillon” Mesteróra Kiállítás Replika Óra Webáruház

2023 márciusától a Glashütte Original, egy német csúcskategóriás óragyártó márka, amely 1845-ben indult, megnyitja a „Flying Tourbillon” mesterórakiállítást az újonnan megnyílt Chengdu SKP üzletben, és egymást követően kiállításokat rendez Hszianban és Pekingben. Pekingben, Csengcsouban, Sanghajban és más helyeken az üzletekben tartanak, a csúcskategóriás óraszakértők számára, hogy közelről értékeljék és fedezzék fel a szász precíziós óragyártás varázsát, tisztelegjenek a kiváló óragyártási hagyományok előtt, és népszerűsítsék a német óragyártási mesterség lényegét.

A hagyományos tourbillon replika óra webáruház mindig is a nagy pontosságot és összetettséget képviselte a mechanikus óragyártási folyamatban, kitűnő kialakítása, bonyolult gyártási és esztétikai, valamint művészi érzéke miatt – ez az óragyár műszaki állapotának fontos szimbóluma. 1920-ban Alfred Helwig, a Glashütte-i órakészítő mester kifejlesztette a korszakalkotó „repülő tourbillont”. A hagyományos kétoldalas fix tourbillontól eltérően a Helwig által tervezett tourbillont csak az aljára állítják be, így a tourbillon úgy néz ki, mintha „repülne” az eleganciával teli ketrecben. Több mint 100 éve a Glashütte Original számos gyönyörű „repülő tourbillon” karórát újított és gyártott, amelyek a hagyományok öröklése és a „büszke az eredetiségre” márkaérték-koncepció gyakorlása alapján készültek.

Tisztelet a mester előtt, időt takarít meg.

Glashütte Original Alfred Helwig Tourbillon 1920 Alfred Helwig 1920 Tourbillon Watch-Limited Edition karóra, amely a Helwig és a németországi Glashütte Órakészítő Iskola diákjai által közösen létrehozott klasszikus megjelenésen alapul. Inspirációként a design klasszikus és elegáns, világszerte 25 darabra korlátozódik.

Az óra kifinomult fejlett technológiát és rendkívüli kivitelezést alkalmaz. A tok rozéaranyból, a számlap pedig tiszta aranyból készült, majd matt ezüstbevonattal kezelték. Az orbitális skálagyűrű, a gyönyörű, rózsaszínű arany rúd alakú mutatók és a berakott órajelzők elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöznek az órának. A híres repülő tourbillon a szerkezet hátulján van elrejtve, hogy örökölje a Helweig-korszak antik órák hagyományos stílusát, visszafogott és elegáns. Állandó. Az óra fénypontja a „Tourbillon” felirattal díszített, 6 órakor megjelenő másodpercek kijelzője.

Az órát megfordítva láthatja, hogy egy nyitott kialakítású ketrecben a kiegyenlítő kerék és a kilépő simán forog a megfelelő tengelye körül, percenként 360 fokkal precízen. Ezzel a kialakítással a tourbillon hatékonyan ellensúlyozza a gravitáció negatív hatását az óra pontosságára.

Ugyanakkor a hordóburkolat napfényes mintája, a háromnegyedes rétegelt lemezen a Glashütte oszlopmintázat, a kék acélcsavarok, a csavarral rögzített arany chatonok és még sok más polírozott acél alkatrész a Glashütte képviselőjévé teszik ezt az órát. . Az óraművészet remeke egyre elbűvölőbb, és a „repülő tourbillon” óra megérdemelt remekműve lett.

Különc holdfázis faragott esztétika.

A Glashütte eredeti PanoLunarTourbillon excentrikus holdfázisú tourbillon órája a kiváló kivitelezést, a precíziós technológiát és a kiemelkedő esztétikát ötvözi. Egyedülálló, és világszerte 25 darabra korlátozódik.

A tiszta arany számlapon és a szerkezet hátoldalán található galvanizált ezüst felületet kifinomult kézi gravírozás, repülő tourbillon, vájt mutatók és zafír berakású korona díszíti, elegáns, kifinomult és elegáns ízt és stílust adva az órának. egy egész. A bonyolultan díszített és gravírozott számlap egyedi, excentrikus elrendezést kapott, platina tokkal, óra- és perctárcsákkal, valamint a számlap bal oldalán egy kis használt készlettel ellátott „repülő tourbillonnal”. Ugyanakkor a kék éjszakai égbolt a jobb oldalon látható – a precíziós holdfázis-kijelző háttérként és a márka ikonikus nagy naptárkijelzője.

Rendkívüli termékek ritka anyagokból

Az európai porcelán kiváló képviselőjeként a Meissen Porcelain Factory 1998 óta gyárt fehér porcelánra festett számlapokat, kizárólag a Glashütte eredeti és exkluzív limitált szériás óráihoz. A Meissen Tourbillon Mason Tourbillon óra számlapja tiszta fehér és fényes Mason porcelánból készült. A fényes csillogás lazán néz ki a meleg rózsaszín arany tokkal és a tükröződésmentes zafírral. Az üvegtükör és a tok hátlapja elegánssá és művészivé varázsolja az egész órát. A kőműves porcelán számlapon látható Glashütte eredeti logót, a római számokat és a déli „Kék kard” logót 8 óra alatt kézzel festették meg a szabadkőműves festők. A remek „repülő tourbillon” mechanizmus kis másodpercekkel 6 órakor található. A törékeny porcelántányéron kerek lyukat kell kivágni, hogy feltáruljon a belső turbillon szerkezet. Ezt a folyamatot a meisseni porcelángyár legtapasztaltabb és legképzettebb mesterei végzik, hogy megőrizzék a porcelán egyedi tulajdonságait és közösen alkossák meg a számlap rendkívüli esztétikai tulajdonságait.

A Glashütte (Glashütte) hosszú történelmét és hagyományos óragyártási koncepcióit örökölve a Glashütte Original mindig is elkötelezett volt ennek a kiváló német kézműves mesterségnek a továbbvitele mellett. Mára a tourbillon a fejlett óragyártó márkák kiváló kivitelezési és műszaki képességeinek kiállítóberendezése lett. Alfred Hewig mester „Flying Tourbillon” című filmje a márka folyamatos kutatását mutatja be a professzionális óragyártás és az „eredetiségre büszke” koncepciója terén.