De Bethune Újonnan Kiadott Dbd Digitalale „2. Évad” Replika Órák

A közelmúltban De Bethune bejelentette, hogy együttműködött a híres előadóval és a zenei producerrel, a Swizz Beatz -rel, hogy elindítsa a DBD „2. évad” óráját. Ez egy újabb együttműködés a kettő között. A megjelenés világszerte 13 darabra korlátozódik, és március 19 -én de Bethune és Swizz Beatz ünnepelte a DBD „2. évad” bevezetését a Watchbox West Hollywood üzlet villásreggeli partiján. A résztvevő csillagok között szerepel Alicia Keys és LL Cool J.

2021 -ben de Bethune és Swizz Beatz először érte el az együttműködést, hogy együttesen hozzon létre egy Dream Watch5 „1. évadot”, a Tourbillon órát. A Sapphire Crystalon keresztül ez a show szinte az összes titkot mutatja be, teljesen különbözik az egész sorozat esztétikai stílusától. Manapság a Debethune által elindított DBD „2. évad” azt is jelenti, hogy hűek a lényegükhöz, és a szépség és a technológia szüntelen törekvéseihez. Ez az óra alacsony kulcsú esztétikája a mögötte álló komplex mechanizmust jelent.

A kézi láncú mozgással felszerelt DBD órát először 2006-ban indították, oldalsó megjelenésű ablaknaptári mutatókkal és digitális időjelzési funkciókkal konfigurálva. Az replika órák két verziója van, és 39 ROS Gold és Platinum szabadul fel, ez a mérföldkő de Bethune, mint az egész órakészítő ipar. A Swizz Beatz-szel tervezett DBD „2. évad” szénszürke csiszolt háztokot használ, délre helyezi a koronát, és torpedó típusú füleket használ. A borvörös tárcsát a genfi vonalmintázat díszíti, megmutatva a tökéletes koordináció finom fényét és árnyékát a viselő csukló tevékenységével. Ez a merész és modern DBD „2. évad” teljes mértékben tükrözi a többdimenziós művészek esztétikájának törekvését.

A márka létrehozása óta de Bethune -t a 18. század hagyományos órái ihlette. A komplex gépészmérnöki törekvés érdekében a Denis Flageolet márka alapítója szintén arra törekedett, hogy továbbítsa az órakészítés művészetét. A DBD „2. évad” öt lemezen van felszerelve, és a déli helyzet a héten, a dátumon és a hónapban az oldalsó ablakon keresztül jelenik meg, és a következők a gördülő percek és a verés órák között. A szokatlan mozgás mellett a DBD legjelentősebb innovációja a Genfi Lines díszítése a tárcsán. A zafír kristály kettős fénygátló kezelése miatt láthatja a de Bethune legújabb technológiájának kiváló kézművességét. Ez az óra Calibre2044 -rel van felszerelve, egy kézi mechanikai mozgással, amely óránként 28800 -szoros, és a legújabb titán törzsekkel és hármas ejtőernyő -lengéscsillapító rendszerekkel van felszerelve.

A DBD „Feason2” egy korlátozott kiadású óra, mindössze 13 darabban kapható, mindegyik eltérő számú, hátul gravírozva, egy piros szövetheveder, amely megegyezik a tárcsával, és egy cserélhető, szuper puha, szuper puha fekete krokodil bőr heveder. Ez az óra tisztelgés a kreativitás, az innováció és az órakészítés művészetének. De Bethune kiváló készségei és kiemelkedő minősége az órakészítés szempontjából ismét ütközött a Swizz Beatz egyedi esztétikai fázisával, lenyűgöző munkát hozva létre. Lényeg