Glashütte Original Lady Serenade Serenade Női Replika Karóra

Mi a szerelem? A varázslat megvilágítja a mindennapi életet, utazik időben és térben, és nagyszerű műalkotásokat és őszinte gesztusokat inspirál, tele mókával és végtelen utóízzel. A Glashütte Original LauncherValentine kiadású Lady Serenade óra a közelgő Valentin-nap megünneplésére, tisztelegve a szerelem hatalmas energiája és kreatív potenciálja előtt. Ez az óra olyan ritka anyagok innovatív kombinációját használja, mint a gyémánt és a gyöngyház rózsa árnyalataival, felfedi a puhaságot és a szívósságot. A Lady Serenade VValentine’sDay limitált szériás karóra a világ legszebb érzelmeit gyűjti össze, és rendkívül értékes.

Eredeti remekmű, rendkívüli ízléssel

A GGlashütte eredeti mérnökei és tervezői megalkották ezt az új női mintát, türelemmel és az alkotás során megalkotott költővel. Mindegyik komponens egyet jelent az aprólékossággal, harmonikusan integrálva egy eredeti remekművet. A rózsa árnyalat kontrasztban áll a csillogó tokkal és a káprázatos, briliáns csiszolású gyémántokkal. Ez az óra 36 mm-es polírozott rozsdamentes acél házzal és 52 briliáns csiszolású gyémánttal rendelkezik. A koronát briliáns csiszolású gyémánt díszíti, így az egész óra elegáns ékszernek tűnik. Ez a női replika karóra a művészet remeke, időtlen és örök: limitált, 50 darabos kiadás világszerte.

A színes szerelem megvilágítja az életet.

A Lady Serenade óra számlapja GGlashütte eredeti kivitelezésének és éles betekintésének remekműve. Öt elegáns ívelt arab számot és hat finom órajelzőt gondosan nyomtak a fehér ultravékony gyöngyház számlap elejére és hátuljára, ügyesen értelmezve a színátmenetes tónusokat a bíbortól a rózsán át a liláig, így ragyogóvá varázsolják.

A kifinomult dombornyomó technológia után a számlap fényesnek és rétegesebbnek tűnik: a számok és az órajelzők színe változó, attól függően, hogy milyen szögből nézzük. A dátum kijelzése hat órára van beállítva lila számokkal és fehér alapon. Ez az óra párosítható rózsapiros Louisiana aligátorbőr szíjjal a nyugodt és kifinomult megjelenés érdekében, vagy klasszikus rozsdamentes acél karkötővel a merész és magabiztos megjelenés érdekében.

Rendkívüli szív, pontos és megbízható

Amikor elmerül a szerelemben, az embereknek emlékezniük kell az idő tempójára, de a Lady Serenade óra mindig megbízható. A saját készítésű Calibre 39-22-es szerkezetbe beépítve óránként 28 800-szor üt, menetideje pedig pontos és megbízható.

Ez a szerkezet nem csak a kiváló mechanikai precizitás garanciája, de kifinomult díszítése is kiegészíti az óra elegáns megjelenését: a zafírkristály hátlapon keresztül olyan hagyományos díszítések, mint a Glashütte oszlopos szemcsés és gyöngymintás, valamint a negyed A klasszikus jellemzők A GGlashütte mintakészítési művészete, mint például a hármas rétegelt lemez, a hattyúnyak finombeállító eszköz és a GGlashütte eredeti dupla G logójával ellátott üreges oszcilláló súly látható és csupa báj.

A Lady Serenade 2024 VValentine’s Limited Edition 2023 decemberétől kapható a Glashütte Original globális üzleteiben és néhány hivatalos márkaboltban. A limit 50 darab.

Büszke az eredetiségre