A Színes Szerelem Megvilágítja Az Ünnepi Romantikát És A Hagyományokat, Replika Órák

Több mint 20 éve védik a romantikus hagyományt, a Blancpain órakészítő mesterei 2024-ben exkluzív ünnepi időmérőket készítettek Valentin-napra. A Blancpain a Ladybird Diamond Ball női sorozatból, egy színes óracsaládból merített ihletet, és megalkotta az új Valentin-napi limitált kiadást. néz. A rubinvörös a szenvedélyes szerelmet jelképezi, a klasszikus és időtlen szív alakú minta és a briliáns gyémántok pedig egymást kiegészítve alkotják meg ezt az exkluzív Valentin-napi órát, amely a romantikus és édes időtlen időket gyűjti össze.

Blancpain Ladybird női sorozat gyémánt golyó Valentin-napi limitált kiadású karóra 3660C

A Blancpain Ladybird női sorozatú gyémántgolyós színes óracsalád sorra új alkotásokkal készül, és széles körben kedvelt. Minden gyönyörű termék tele van ragyogással, mozgósítja viselőjének különféle érzékszerveit, és bódítóvá teszi az embereket, akárcsak a „színes” név.

A Valentin-nap édes atmoszférájához illeszkedve az új Blancpain Ladybird női sorozat gyémántgolyós színes karóra Valentine’s Day Limited Edition szenvedélyes, merész és őszinte vörös tónusokkal virágzik. A számlap egyedi gyöngyházat használ, hogy színes moire hatást keltsen, és piros római számokkal díszített órajelzőkkel. Öt független színezési eljárás gazdagabb vizuális mélységet ad az órajelzőknek. Minden Ladybird női gyémánt golyós óra számlapján a 6 órás pozíciót finom aranygyűrű díszíti gyémánt sínként, amely különböző méretű értékes gyémántok kézi kitűzésére szolgál. A 2024-es Valentin-napi limitált karórában ezt a gyémántgyűrűt elegáns szív alakúra alakították át, amely ünnepi találékonyságot mutat. Ezen túlmenően az óra egy méretes használt dizájnt kapott Ámor nyila formájában, amely gyönyörű piros szívekkel és nyíltollakkal kombinálva a Valentin-nap mély szeretetét árasztja. Replika órák.

Az új óra a Blancpain által önállóan tervezett és gyártott 1153-as öntekercselő szerkezettel van felszerelve, 3 Hz-es rezgési frekvenciával. A mozgalom kettős hordóval és akár négy napos erőtartalékkal rendelkezik. Az óra hátulján található zafír üvegházon keresztül az üreges kivitelezéssel készült, fehérarany szív alakú tekercselő rotor kerül a látókörbe.

Az óra 34,9 mm-es fehérarany tokkal van felszerelve, az előlap és a fülek pedig kézi beállított gyémántokkal díszítettek. Az előlapon, a füleken, a számlapon és a csatban kirakott gyémántok több mint 2 karátot nyomnak, így közvetítik a szerelmesek közötti dédelgetett érzéseket.

A Blancpain Ladybird női sorozatú Diamond Ball 2024 Valentin-napi exkluzív karóra világszerte 99 darabra korlátozódik.

Blancpain Ladybird női ruha sorozat

A „katicabogár” szó szorosan kapcsolódik Blancpainhez, akinek születése közel 70 évre vezethető vissza. Abban az időben Ms. Betty Fiechter, a Blancpain akkori vezérigazgatója romantikus fantáziáját felhasználva megalkotott egy kisebb átmérőjű, kerek mechanikus szerkezetű női órát, és elnevezte „Lady Bird”-nek. Ez a mérföldkő a Blancpain koktél ékszer órához hasonlítható, amelyet a páratlan színésznő, Marilyn Monroe szeretett, és közösen megalapozták a Blancpain vezető pozícióját a női óraiparban.