Hogyan Működik Az Új Santos De Cartier Replica Watch Minősége?

A Santos De Cartier egy ősi karosszéria, több mint 100 éves történelemmel. Az óra egyediségével és magas értékével ma nagyon felismerhető és népszerű. Ebben az évben indítottuk a Santos De Cartier replika órák új generációját, amelyek nemcsak jobb megjelenéssel rendelkeznek, hanem Cartier egyedi technológiáját is használják, és ez az új Santos De Cartier replika forró órává vált a replika órák fórumán. Ma részletesen elmagyarázom ezt a Santos De Cartier replika órát.

A Santos De Cartier replika órák három méretben kaphatók: nagy, közepes és kicsi. A férfiak órájához 39,8 mm-es méret tartozik, a 9,08 mm-es óra vastagsága viszonylag vékony. A rozsdamentes acélból készült csiszolt előlap egyedibb. Az előlap nyolc ikonikus laposfejű csavarja szintén jól felismerhető. A Santos De Cartier négyzet előlapjának összehasonlításához az új Santos De Cartier replika óra előlapja nem egy standard négyzet. Az előlap felső és alsó végén az előlap be van olvasztva a fülekbe, ami nagyon jellemző.

A Cartier replika órában nincs nagy színű római szám a fehér számlapon, elegáns, finom, egyszerű három tűs kivitel, kard alakú sült kék kéz, számláló, kényelmes és megbízható olvasási idő, 6 órás skála naptárral kijelzőablak Ehelyett, mivel az órát praktikusabb funkciókkal látja el, az új Santos De Cartier replikaóra a számlapon hat órakor hozzáad egy naptárt, a régi modellnek nincs naptára. Az átlátszó órátükör zafírból készül. A tükör enyhén ívfényes és csúcsminőségű. A tükör széle és az előlap magassága ugyanaz marad, és simán érzi magát.

A Cartier replikaóra rozsdamentes acél tokjából láthatjuk a finoman csiszolt nyomokat. Az óra vastagsága több mint 9 mm. Nagyon vékony a mechanikus órában. A becsavarható korona kék kövekkel és drágakövekkel van felszerelve. A szín friss és nagyon szép. A fogantyú oldala hatszögletű kivitelű, az élek és az élek nagyon kerek csiszolásúak, az óra kényelmes.

A rozsdamentes acél alsó burkolata sűrű alsó kivitelű, nyolc hasított csavarral van rögzítve. A ház hátoldalán lecsiszolt nyomok teszik az órát robusztusabbá. A Cartier logó és az angol ábécé kivágásai világosak és erőteljesek. Ami a mozgást illeti, a Santos De Cartier másolatunk az importált 9015 mozgást használja. A mozgás átmérője szinkronban van az eredeti 26,2 mm-rel, az eredeti 1847MC mozgás vastagsága pedig 3,6 mm. A funkciók pontosan ugyanazok.

A Santos De Cartier újra gravírozta a hevedert, és nagyon kényelmes szétszerelni azt a szabadalmaztatott technológiával összhangban. A rozsdamentes acél karkötő (acél vagy arany lánc) rejtett gombjával van ellátva a link belső szélén. Egy gombnyomással a lánc oldalán lévő fémtengely felbukkan. Az acélszalag tökéletesen gravírozza az eredeti 22 acélszekciót és 44 magcsavart. A csavarok, a nyers fülek és a hevederes acélrészecskék lapossága, mérete és lyukpozíciója minden pillanatban tökéletesen szinkronban van az eredetivel.

Összefoglalva: ez az új Cartier replikaóra nagyon helyben van a kivitelezésben, a funkciók pontosan ugyanazok, mint az eredeti, és nagymértékben helyreállítja a Santos De Cartier lényegét. Ha szeretné tudni, hogy ki forgalmazza a legjobb replika órákat, kérjük, fordítson nagyobb figyelmet a cikkfrissítésre.