Replica Audemars Piguet 15707 Teljes Kerámia Merülésóra

Minden nyáron az úszás és a búvárkodás elengedhetetlen eleme, és a búvárórák természetesen az órák barátainak kedvencévé válnak. Hogyan válasszuk ki a kedvenc búvárkodási stílust, egy kissé összefonódott kérdés. Túl sok ember választhatja ki a klasszikus Rolex Submariner készüléket, és a Blancpain Fifty Fathoms búvárórája túl nagy. Ebben az időben az Audemars Piguet 15707 kerámia karóra nyáron ritka búvárfegyverré vált. Ezután nézzük meg az Audemars Piguet 15707 replikaóra részleteit.

Az Audemars Piguet 15707 replika mérete 42 mm, ami sokkal inkább alkalmas búvárórák készítésére. Az Audemars Piguet replika órájának első benyomása egy meleg és fényes narancssárga, fekete színű, amely nyugodt és stílusos is. A fekete nyolcszögletű előlap nyolc ezüst csiszolt hatszögletű csavarja még káprázatosabb, és a férfiasság egy pillanat alatt tiszta. Az óra tokja, előlapja és az óra korona kerámia anyagból készül. A tok elülső része csiszolt és csiszolt, a nyomai finomak és láthatóak. Az előlap oldala csiszolt és nagyon világos. A fekete kerámia anyag használata nyugodt és gyönyörű, gyönyörű látványt nyújt.

Az Audemars Piguet replikaóra kerámia anyagának előnyei a nagy keménység és a karcállóság. Audemars Piguet „búvárórának” tekintve, ez az anyag egyre inkább megjelenik az új termékekben, amelyeket sok óragyártó cég bevezet. Nagy keménységgel és karcállósággal rendelkezik, és jól ki tudja használni, ami jelentősen megnövelheti a termék pontosságát. A kerámia hozzáadása miatt ez a replika Audemars Piguet még keményebb és gyönyörűbb.

A számlap színe fekete, mint az eset, nagyon légköri. A búvár-kronográf gyűrűvel és a narancssárgával kombinálva sportosabb és stílusosabb, és az emberek számára kényelmes az idő sötétben történő olvasása – ez a biztonság érzete. A csokoládé tervezésének fekete számlapján az egyedi „Mega Tapisserie” kockás dekoráció Audemars Piguet által kifejlesztett exkluzív dekoratív felületminta. A minta jól látható, és az emelt résznek erős háromdimenziós hatása van.

Az Audemars Piguet replika órát tükröt kék zafír tükörrel importálják. Az átláthatóság kiváló. Az olvasás nagyon világos, és nem tükrözi. A naptár ablak a három óra pozícióban megnöveli a naptár betűkészletét az egyszerű olvashatóság érdekében. A narancssárga kronográf kört megfordíthatja úgy, hogy a koronát a búvár kronográf bal felső sarkában megfordítja, a megfelelő időmérési helyzetbe fordítja, és elkezdheti az időmérést.

Az Audemars Piguet replika órájának oldalán vastagság alapvetően megegyezik az eredeti méretével, és a fej logójának mélysége megegyezik az eredeti méretével. Ugyanakkor a betűtípus megegyezik. A becsavarható korona és a fekete gumi gyűrű növeli a tömítettséget és a vízálló funkciót, hogy teljesen stresszmentesen úszhasson. És az óra tokja többnyire csiszolt, ami divatosabb és szép.

Az Audemars Piguet 15707 másolatát átlátszó alsó borítóval tervezték, és a Cal készüléket használja. 3120 mozgás, amelyeket a gyár önállóan fejlesztett ki.  Ez a mozgás a Citizen 9015 japán mozgáson alapszik, és a fedélzetet az eredeti stílus szerint csiszolták. A mozgás textúrája, a csavarok elhelyezkedése és a rubin díszítés nagyon finom.

A részletek szerint a fekete gumi heveder homokfúvott és nagyon erős szemcsés textúrájú. Titán csat, kifinomult kivitelezés, a heveder csatja szinte felcserélhető az eredetivel. Látható, hogy az Aaamars Piguet órájának részletei meglehetősen a helyén vannak, nyilvánvaló hibák nélkül, és minőségi kivitelezése a világ legjobb replika óráinak.