Mi A Helyzet A Ballon Bleu De Cartier 33 Mm-es Replikával?

Mindig a végtelen beszélgetés témája a Ballon Bleu De Cartier órákról, mivel Cartier annyira híres, főleg a nők számára, és sok nő számára szabvány. A Replica Ballon Bleu De Cartier eladásait szintén nehéz megbecsülni, ezért sok hamis órák az eladásra szánt webhelyek számára a Ballon Bleu De Cartier értékesítését a piacon. Nem tudjuk, ki készíti a legjobb replika órákat, de mindig megvannak a szabványaink, és mindig szigorúan betartottuk az eredeti termékek szabványait, hogy saját, a replikára készített karórákat készítsünk, amelyek a piacon dicséretet nyertek. Ezután hadd vizsgáljam meg a Ballon Bleu De Cartier 33mm másolatot.

A Cartier karóra replika teljes mérete 33 mm, és tökéletes nők számára. A hőlégballon kialakítása miatt az egész óra nagyon kereknek néz ki. A fehér számlapnak szinte nincs kromatikus aberrációja, a nap textúrájának mélysége és iránya megegyezik, nagyon finomnak tűnik, és a római számrendszer erős háromdimenziós benyomást kelt. És a Ballon Bleu De Cartier replika karóra logó pozíciója és betűméret megegyezik az eredetivel!

A Ballon Bleu De Cartier replika órájának számlap nagy átlátszó zafírüvegből készül, amely teljesen megegyezik az eredetivel. A fény átlátszósága és törésmutatója rendkívül konzisztens lehet, és a belső és középső tárcsák hibátlanul láthatók. Az összes részlet természetesen egyszerű és kényelmesen olvasható, ideértve a számlapon lévő római skála kontrasztját is, amelyet szabad szemmel nehéz megkülönböztetni.


A mozgás problémája miatt a piacon sok 33MM méretű Ballon Bleu De Cartier másolat vastagabb, mint az eredeti, és a Cartier karóra replikánk kijavítja a piacon meglévő verzióban a vastag héj közös problémáját. A vastagsága eléri a 10 mm-t, ami teljes mértékben megegyezik az eredetivel.

A Cartier karóra másolatának verziója teljes mértékben megegyezik az eredeti példányával, mind a csavarfurat helyzetében, mind az alsó fedél betűjével. Az alsó burkolat és a középső tok közötti pontosság nem kevesebb, mint az eredeti, kiváló vízálló tulajdonságokkal.

A Cartier órájuk replikája vitathatatlanul a legnagyobb fénypont. Nagyon sok pénzt költenek az eredeti svájci eta 2671 fehér mozgalom felhasználására. Legyen a mozgás teljesen ugyanaz, mint az eredeti, és ez soha nem fog félni a „fedelet kinyitni”.

A fenti átfogó részletek alapján a Cartier replikaról szóló eladó hamis órák kivitelezése megkérdőjelezhetetlen. Sok vásárló visszajelzése után dicséretesebbek. Különösen a svájci ETA mozgalom, ez egy merész ötlet, elvégre itt van a költség, és a természetes árat magasabban állítják be. Természetesen nem hiányzik vásárlóink ​​jó árukhoz, és azt hiszem, hogy munkánk lenyűgözni fog.