Replica Tank Cartier Női Karóra Részletes Áttekintése

Amikor a legtöbb ember megemlíti a Cartier órákat, először Ballon Bleu De Cartierre gondolnak. A Ballon Bleu De Cartier egyedi kialakítása különösen népszerű a párok körében. Valójában, bár a Tank Cartier nem olyan híres, mint a Ballon Bleu, a Tank Cartier órák téglalap alakú kialakítása is nagyon felismerhető. Több belépési stílus mellett párhuzamosan a nyilvános ár olcsóbb, mint a Ballon Bleu De Cartiernél, és számos órát rajongónak nyert, a nagy népszerűségnek örvendő Kedvenc. Tehát természetesen a legtöbb Tank Cartier replikaról készített legjobb replika-ismertető is található a svájci replikaórák iparában.

Az általunk forgalmazott Tank Cartier női karóra replika vonatkozásában. Mi a helyzet a minőséggel, hadd mutassam be részletesen. Mindenekelőtt mindannyian tudjuk, hogy a Tank Cartier négyzet alakú órafej. Replikáláskor a sarkokat és sarkokat le kell kerekíteni, ami nagyon bonyolult. A 316L rozsdamentes acél tok fényes textúrájú és nagyon textúrájú. Nincs különbség a valódiéval.

A Tank Cartier replikaóra fehér színű, a külső gyűrűs méretarány olajra nyomtatott arab számokkal rendelkezik, és ferdén nézve kissé konvex. A skála belső köre négyzet alakú sáv, amely specifikus lehet a perces kézre. A nagy két tűs kivitel stílusa nagyon egyszerű. A kard alakú sült kék mutató tiszta színű; mind a mutató hosszát, mind vastagságát az eredeti kivitel szerint tervezték – zafír tükör, tiszta és átlátszó.

A Tank Cartier tok replika vastagsága nagyon vékony, csak 5,5 mm. Természetesen ez azért is, mert kvarcóra. Normál, ha vékonyabb, mint a szokásos mechanikus órák. Ez a Cartier replika oldalán csiszolt. A tok bal és jobb oldalán két rozsdamentes acél laposfejű csavar található. A Cartier replika csavarok ugyanolyan méretűek, mint az eredeti. A mérőfej push-pull kialakítású. A színes golyóstípusú spinel mély érzést ad. Egyes eladókkal ellentétben a kékes szín nem elég, és olcsón néz ki.

Átjárhatatlan alsó kialakítás, alsó burkolat rozsdamentes acélból, a rajzolási nyomok finomak és nyilvánvalók. Az alsó burkolat négy hasított csavarral van rögzítve, amelyek a négy sarkon vannak elosztva. Szorosan integrálva van a tokhoz, hogy megfeleljen a szokásos vízállónak. És a Tank Cartier replikaóra ugyanolyan svájci Ronda kvarcmozgással rendelkezik, amely stabil és tartós.

A földönkívüli hozzáállást és a kutatás-orientált szellemet használtuk arra, hogy termékeinket majdnem tökéletesen elkészítsük, csak hogy a világ legjobb replika óráit készítsük. Erőfeszítéseink azt is remélik, hogy az ügyfelek elismerést kapnak. Ha szereti a Cartier-t, de nem akarja túl nyilvánosságra hozni, ez a Tank Cartier replikaóra nagyon alkalmas az Ön számára!