Mi a különbség a Rolex replika órák és az Omega replika órák között?

Miért szeretik a férfiak a Rolex replikát és az Omega replikát?

Mindenki tudja, hogy a Rolex és az Omega „ellenfelek” párja, és természetesen azokat, akiket az emberek vásárolnak a legtöbbet. Az Omega és a Rolex közötti ellentét soha nem állt le. Ki jobb, mint a mozgalom, ki jobb, mint a technológia, ki jobb, mint aki megy, és ki jobb, mint mások.

Ma azt akarom mondani, hogy az Omega replika órák és a Rolex replika órák közötti különbség nem nagy része az óráknak. Ma két replika órát, a Rolex-ot és az Omega-t ajánlom, hogy megnézze, hol vannak a különbségek.

Rolex replika órák
Rolex replika órák

Először beszéljünk az Omega replika órákról.

1, az Omega Seamaster replika 1948 órája

Ezt a kettős bevonatú eljárást belülről és kívül egy tükröződésmentes bevonattal látják el. A fénynek a tükör felületére gyakorolt ​​hatása pontosan ugyanaz, mint az eredeti.

2, Omega Seamaster 30 sorozat

Ez az óra gyönyörű, kerek és hibátlan, könnyű és hordható. Kényelmes. Ez elfogadja a Japan Citizen behozott mozgását, amelynek kiemelkedő stabilitása van. Az átlátszóság összhangban van az eredetiséggel, az olasz borjúbőr hevederrel, puha textúrával, nosztalgikus érzelmekkel.

3, Omega De Ville sorozat

Az Omega Disc Fly Elegant kollekció számos hűséges támogatót vonzott klasszikus és elegáns kialakításával. Élvezze a vonzó tervezési részleteket. Nem mondom, meg tudod mondani, hogy eredeti-e, vagy másolat?

Rendben, beszéljünk az Omega-ról, beszéljünk újra a hamis Rolexról. A Copy Rolex tüzes fokát elképzelhetetlen, és az újbóli kiadás olyan márka is, amelyik a legtöbbet vásárol ügyfélszolgálat céljából.

1, Rolex tengeralattjáró

A klasszikus zománc úgy néz ki, mint egy kemény kerámia becsavarható előlap. Erős korróziógátló funkcióval rendelkezik. A fogaskerék alakú külső gyűrű megerősíti a súrlódást. Ennek célja a hitelesség teljes szinkronizálása.

2, Rolex Cellini

A Rolex Cellini egy nagyon különleges karóra a Rolex replika órákhoz. Nincs nyomai Rolex ikonikus stílusára. Nagyon irodalmi sorozat. Jia Ge szerint ez az óra nagyon alkalmas üzletemberek viseletére, és tele van varázsával.

3, Rolex Datejust

A Rolex fatuskó a Rolex márkájának legklasszikusabb órája, a 904L rozsdamentes acél tökéletesen helyreállítja a Rolex Datejust színét, CaL3135 automatikus tekercseléssel felszerelt, minden kiegészítő tökéletesen cserélhető az eredeti, perc, óra, második tűkkel, amelyek tökéletesen felszerelhetők On az autentikus Rolex.

Összefoglalva:

Nos, ez a két óra. Replica Rolex karórák és Replica Omega órák, mely replika órák tetszik? A becslések szerint a cikk elolvasása után választ kell kapnia.