A Rolex Sea-Dweller másolatának négy jellemzője

Sokan közülünk, mint a Rolex replika órák és sokan, mint a Rolex Sea-Dweller órák. Szóval, mi a jellemzője a Sea-Dweller órának?

A Rolex Replica Sea-Dweller piros szavakat, buborékablakot, nagyobb méretet és erősebb mozgást figyel. Ma közelebbről megvizsgálom.

1. oldal: Vörös szó

A Rolex órás vízálló technológiája a modern világ tetején található. A replikás órák tárcsa, a Red Red Sea-Dweller piros szövege nem csak egy óra, hanem a legjobb bizonyíték arra is, hogy az emberi technológiai innováció a mélykék tenger felfedezéséhez fordult.

Forradalmi automata kipufogógáz szeleppel rendelkezik, amely légzési és oxigén keverő környezetben használható. A tenger első generációja a „Sea-Dweller” és a „Submariner 2000” szavakat a lemezre nyomtatta. A gyűjtők kettős vörösnek nevezik.

Az új Rolex Sea-Dweller replika legnagyobb jellemzője, hogy a Sea-Dweller betűtípusa a tárcsán piros, a tenger első generációjának klasszikus kialakítása.

2. oldal: Buborék ablak

A Rolex replika órái számos ismert összetett funkcióval és technikával rendelkeznek. Azok a barátok, akik ismerik a Rolex Sea-Dweller órák másolatát, tudniuk kell, hogy a Rolex Sea-Dweller órák órája egy normál naptár ablak, míg a víz szellemében egy buborék ablak, egy kis ablak konvex lencsével ellátott naptárablak.

Ezúttal a Rolex replika a buborékablak klasszikus elemét helyezte az új Sea-Dweller órára, ami az első alkalom, hogy a Rolex Sea-Dweller óráján egy buborékablak van.

3. szempont: Nagyobb méret

Napjainkban, amikor ez a nagy út népszerű, a nagy méretnek figyelmet érdemelnie kell. Rolex replika ebben az időben soha nem látott növekedése az új replika Rolex Sea-Dweller órák 43 mm, 40 mm-től 43 mm-es változás nem túl kicsi, ami nagyon ritka a replika Rolex.

4. szempont: Erősebb mozgás

Az óra mozgása szintén nagyon fontos. Amikor megjelentek a 3235 caliberek, néhány ember kezdett elvárni, amikor megjelent a Rolex búváróráján.

Most, a Rolex replika a Rolex Sea-Dweller órák új replikájára helyezi, és érdemes elvárni. Az erőforrás 50 óráról 70 órára nőtt, majdnem egy nap terhelését. Ezen túlmenően a mozgás is nagyon jó a mágneses és a rezgéscsillapítás szempontjából.

A fenti pontok teszik a Rolex Sea-Dweller órák replikáját a jelenlegi Rolex acélhéj sportórában, és a változás meglehetősen erős.

Kétségtelen, hogy a Rolex búvárórán egy másik népszerű tétel lesz, és olyan embereket vonz, akik szeretik a Rolex replikát, hogy rohanjanak vásárolni.