Mille Miglia Gts Power Control Bamford Special Edition „Desert Racer” Replika Karóra

A két fél közötti 2021-es első együttműködés óriási sikerét követően a Chopard idén is összefogott a Bamford Watch Department-szel, hogy végtelen inspirációt lendítsenek együtt, bemutatva egy egyedi Mille Miglia GTS Power Control testreszabott órát. Az új Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition „Desert Racer” karóra elegáns fekete, sötétszürke és lángnarancs színekkel díszített, világos, szemet gyönyörködtető számokkal. A gumipánt elegáns szövés hatást kelt, és kényelmes viseletet biztosít, demonstrálva Chopard rendíthetetlen szenvedélyét a motorsportok iránt. Ez a limitált kiadású, 50 darabos óra mikrogyöngyökkel polírozott titánból készült, amely tartós és esztétikus. Fel van szerelve a Chopard 01.08-C szerkezettel, amelynek precíziós teljesítményét a Swiss Official Observatory (COSC) tanúsította. Minősített.

Exkluzív kreatív együttműködés

Ezúttal a Chopard társelnöke, Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) és a Bamford Watch Department alapítója, George Bamford (George Bamford) közösen alkották meg a Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition „Desert Racer” karórát, 50 darabos limitált kiadással. darabok. A márka a kiválóságra törekszik, és mindig elkötelezett a kivitelezés és a minőség iránt, ezért ez a sportóra kifinomult és elegáns. George Bamford nemrég az észak-mexikói sivatagot viselte az utolsó NCAA futamon, egy Meyers Manx terepjáróval. A Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition ‘Desert Racer replika karóra megbízhatósága, pontossága és a zord körülmények között kitűnő teljesítménye miatt kiállta ezt a súlyos próbát.

Ez az óra a két úriember rokonszenves párbeszédéből született. Ez az óra egyedi megjelenésű, dinamikus vitalitást mutat, és különféle alkalmakra alkalmas. A 43 mm átmérőjű tok mikrogyöngyökkel polírozott titánból készült, amely egy könnyű, rendkívül tartós és texturált fém. Az előlap fekete alumínium mérleggyűrűvel van felszerelve, a fülek rövidek és élesek, az integrált gumiszíj pedig kényelmesebbé és természetesebbé teszi. A heveder elkészítéséhez gumiból, a versenysportokban gyakran használt anyagból elegáns szövés hatás párosul, ami még kifinomultabbá teszi ezt az órát. A szíjat összekötő összecsukható kapocs rozsdamentes acélból készült, amelyet mikrogyöngybe csiszolt gyémántszerű szénnel (DLC) kezeltek, a becsavarható tok hátlapja pedig nyolc fekete PVD-kezelt csavarral van rögzítve, hogy az óra vízálló legyen 100 fok. Rizs. A téma világos üvegét narancssárga tömítés veszi körül, amely finoman visszhangozza a számlap narancssárga lángját. Az óratükörön keresztül a Chopard saját készítésű szerkezete, jellegzetes díszítése, üreges rotorja látható.

Nagy pontosságú óraszerkezet

Az új Mille Miglia GTS Power Control Bamford speciális kiadású „Desert Racer” karóra a kiváló teljesítményű Chopard 01.08-C szerkezettel van felszerelve. Elnyerte a svájci hivatalos obszervatórium kronométer-tanúsítványát (COSC), teljesítménytartaléka körülbelül 60 óra, és óra, perc, másodperc és dátum kijelzési funkcióval rendelkezik. És körülbelül 60 órás teljesítménytartalékkal rendelkezik, óra, perc, másodperc és dátum kijelzési funkcióval felszerelve.

Ötletes és játékos éles kontraszt, kiemelve a kiválóság és az önbizalom stílusát

Ez az egyedi limitált szériás óra a szürke árnyalatait ötvözi a játékos kontraszt érdekében. A Bamford Watch Department stúdió a jellegzetes lángnarancs díszítést a matt fekete számlappal kombinálja, hogy az általános vizuális hatást egy pillantásra tisztábbá és felismerhetőbbé tegye. A túlméretezett 6-os és 12-es arab számokat fekete Superluminova fluoreszcens bevonat fedi, a nagy kard alakú fazettás kezek és fémes, háromdimenziós intarziás órajelzők szintén fluoreszkáló rétegekkel vannak bevonva. A lemezek még kritikusabbak. Ahogy az 1000 Miglia versenyen résztvevő pilótáknak az 1600 kilométeres futam alatt is figyelniük kell az üzemanyagszintet, úgy a Mille Miglia GTS Power Control Bamford különleges kiadású „Desert Racer” karórát viselője is ellenőrizze az óra teljesítménytartalékát mutatója a

George Bamford értékelése

„Csodálatos élmény volt egy Meyers Manx terepjárót vezetni a Norra 1000-ben a Mille Miglia GTS Power Control Bamford speciális kiadású „Desert Racer” órájával. Kipróbáltam és teszteltem ezt az órát a sivatagban. Az órát mondhatjuk nagy kalandokhoz és kalandokhoz kell megalkotni. Az üzlet két színt, a lángnarancsot és a kátrányfeketét ötvözi, harmonikus színhatást mutatva. Szeretek részt venni a Mille Miglia karórák tervezésében és létrehozásában. Amikor a Amikor megfogant az új modellt szerettem volna megújítani és egy olyan órát alkotni, ami az eredeti Mille Migliához hasonlítható. Ezért úgy gondoltuk, hogy ez a „Desert Racer” óra nagyon off-road stílusú lesz a Mille Miglia családban. új tagok.”

Mille Miglia sorozat

Az antik autóversenyzés hűséges rajongójaként Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele) mindig is úgy gondolta, hogy a csúcskategóriás autók és az értékes órák szerelmesei ugyanazt a szenvedélyt osztják a rendkívüli elegancia és a kiváló teljesítmény iránt. Minden Chopard által gyártott óra tanúsított, nagy pontosságú mechanizmusokkal és sportos dizájnnal rendelkezik. Ezzel a Mille Miglia GTS Power Control Bamford Special Edition-el a Bamford Watch Department egyedi csavart adott egy úri sofőr által áhított időmérőnek.