Mit kell figyelni a replika órák vásárlásakor?

Az elmúlt évben túl sokat beszéltünk a replika órák eta szerkezettel-iről.

replika órák  korábban megvettem, de őszintén elmondtam, hogy abban az időben is volt egy „spekulatív” mentalitásom a szívemben, végül sok játékos, aki Di és Ghosts-t vásárolt. Valójában a különböző Rolexek közül a leghosszabb idő, amit magam viselek, replika órák, amit több éve viseltem.
A Rolex Daytonához és a Víz Ghosthoz képest a replika órák eta szerkezettel viszonylag kis asztal a sportban. Bár a Rolex piaca az elmúlt két évben az egész piacon emelkedett, a Steel Di, a Water Ghost, a Red and Blue Circle, a Blue Black Circle és a Blue Sky Skywalker forró modelljeivel összehasonlítva, bár a replika órák eta szerkezettel  is emelkedett, viszonylag racionális. „A sport még kedvezményes is lehet.” Az ár nagyon magas a sportmunkában.

A Rolex sportórák (professzionális órák) mindegyikének szakmai iránya van.

Ha nem csinálsz egészet, tudod csinálni saját profi. Például Daytona egy professzionális kronográf, a víz szellem egy professzionális búváróra, a villám tű egy professzionális mágneses tábla, és a Greenwich egy professzionális GMT menetrend. A Rolex felfedezőinek szakmai iránya kaland, mint például a hegymászás és a barlangba való belépés, a Rolex a hegymászáshoz kapcsolódó órák történetét vizsgálja.
A felfedezés eredete az, hogy 1953-ban Hilary és Norgay hegymászók felmentek az Everest-hez, először az emberek felmentek az Everest-hegyre. A hegymászó Rolex-től órát viselt az Everest-hegyre való mászás során, ez volt a Rolex Explorer sorozat elődje, amely a Rolex Explorer-t (Exploration One) szerezte, és a Rolex Explorer lett az első Nézd meg a Mount Everest-et. A második eredet az, hogy 1971-ben a hegymászók felkészültek az Új-Guinea-havas hegyre (most Indonéziában), és Rolex a hegymászók számára az Explorer II órát nyújtotta. Abban az időben Rolex 1655-öt kínált az első kutatási generációnak.
A rolex replika a legegyszerűbb a Rolex sportórák. Nincsenek további funkciók, nincs naptár. Csak óra, perc, másodperc, a legalapvetőbb időfunkció. Figyelembe véve, hogy a feltárás egy hegymászásból származó professzionális óra, a hegymászás nem igényel semmilyen funkciót. Mindaddig, amíg erős és tartós, nagy éjszakai fényt biztosít, és könnyen olvasható. A 3, 6 és 9 órás markerek felfedezése a lemezen a feltárás legnagyobb jellemzője. Jelenleg két fő kutatási típus létezik a piacon, az egyik új, a másik régi.

Mit kell figyelni a replika órák vásárlásakor?
Mit kell figyelni a replika órák vásárlásakor?

megváltoztattam a hosszabb és vastagabb mutatókat.

Most az üzletek eladják, az új kövér tű, fényes 369 felfedezése, de a másodlagos piacon sok régi finom tű fém 369 feltárása, meg kell figyelni, hogy megkülönböztesse.
Bár ezek mind felfedezők, nagy különbség van a Rolex és a Discovery között. A Rolexnak két funkciója van: egy naptár, egy 24 órás keret és egy vállú korona. Ez azért van, mert az 1970-es években Rolex úgy érezte, hogy az első nem volt tökéletes, így a második, az órakonfiguráció tökéletesítése.

Amikor a két helyet először adták hozzá, a cél az volt, hogy lehetővé tegye a felfedező számára, hogy azonosítsa a helyes időt (például 10 vagy 10 óra) olyan helyen, ahol a barlangok és az éjszakák nem világosak. A naptár és a korona vállát is hozzáadták. Jelenleg kétféle kutatási lehetőség van a piacon. Új stílus, régi stílus. Meg kell figyelni a különbséget.

A mainstream luxusmárka acél órájában a real fakenyilvános ára a középső pozícióhoz, a normál árhoz tartozik. A Rolex-ben azonban a második feltárás tényleges ára és ára nagyon fontos. Ekkor a Rolex piac emelkedik, és a Steel Di és a Water Ghosts által képviselt forró sportok árképzéssel vagy árukapcsolással járnak. Sportolóként nem csak túlértékelt, hanem néhány helyen is kedvezmények. Egy évvel ezelőtt egy barátja vett egy szondát, városában 10% kedvezmény volt a pultnál, a második felfedező tényleges ára nagyon jó volt, a többi sporthoz képest az ár túlnyomó volt.

Ugyanakkor észrevehetjük, hogy a replica watches egy Rolex, melynek nincs osztálya. A születésük óta acélórák voltak, és soha nem voltak értékes fémek. Például az olyan sport szellemek, akik szintén sport profi órák, acélból, aranyból és aranyból állnak, és a szint fokozatosan javul. A pénz megvásárolhatja az összes aranyat, és ha kevesebb acélt vásárol, akkor ez változást fog okozni. És mivel a replica watches mindig acélóra, nincs különbség.