Rolex Replica Karbantartás Józan Ész Tudod Mit?

Helló mindenkinek. Xiao Bian ismét találkozott veled. Ha már a Rolex replica-ről beszélünk, az identitás szimbóluma, „munka”, mindig elérhető. Azok, akik órát vásárolnak, örülnek. A csúcskategóriájú. De sokan, akik Rolex-t vásárolnak, tudják, hogyan kell karbantartani az órákat? Mire kell figyelnünk a mindennapi életben? Ezután hagyom, hogy „laoszi emberek”, népszerűsítsék az órák józan észét.

Figyelés Józan Ész I: A figyelési hibák általános problémái:

  • Automata mechanikus Rolex replica óra I (férfi óra)

Az utazási idő azonnali hibatartománya a kiváló termékek hibája 24 óránként – 20 – +30 másodperc; Az első osztályú termékek hibája 24 óránként – 30 – +60 másodperc; A minősített termékek hibája – 50 – +90 másodperc 24 óránként. A folyamatos utazási idő nem kevesebb, mint 36 óra.

  • Automatikus mechanikus óra II. típusú (közepes méretű óra)

Az utazási idő azonnali hibatartománya: a kiváló termékek hibája 24 óránként – 25 -+50 másodperc; Az első osztályú termékek hibája 24 óránként – 40 – +80 másodperc; A minősített termékek hibája – 60 – +120 másodperc 24 óránként. A folyamatos utazási idő legalább 30 óránál lehet.

Xiaobian úgy érzi, hogy ha a hiba majdnem ugyanaz minden nap, azt mondhatja, hogy az asztal minősége jobb; Elmehet a professzionális javítóműhelybe hibakereséshez, és meg kell mennie a szokásos helyre hibakereséshez; A kiváló asztal nem törött el, hanem javított! Te is így érzel?

Nézze meg a józan ész II: Óvintézkedések és karbantartás olajmosáshoz:


Minden Rolex replica óra rendszeres olajmosást és karbantartást igényel. Híresek a tartósságukról. Xiao Bian szerint az órának gyakori olajmosást és ápolást kell végeznie, mert a rendszeres olajmosás elengedhetetlen az óra javításához. Az olajmosás célja, hogy tisztán tartsa az óra alkatrészeit és kenje a gép alkatrészeit, hogy biztosítsa az óragép pontosságát, javítsa az óragép utazási pontosságát és meghosszabbítsa az óragép élettartamát.

Figyelem a józan ész 3: Az óravíz behatolásának kezelése:

  1. Első módszer: Asztal Meng Chao belül, az alsó héj kifelé, fordítva viselt a csuklón, majd két óra elteltével eltávolítja a vizet. Ha a víz súlyos, a legjobb, ha azonnal elküldi a helyi professzionális óraszervezőt, hogy törölje le az olajat, távolítsa el a mozgás nedvességét, és elkerülje az alkatrészek rozsdáját, egy kis sorozat személyes tapasztalatokat.
  2. Második módszer: szemcsés szilikagéllel és az órát zárt tartályba öntözve, 3-4 órával később vegye ki az órát, és a víz mind eltűnt. Ez a módszer nem csak egyszerű és gazdaságos, és nincs semmilyen kár vagy befolyásolja az Rolex replica óra pontosságát és élettartamát. A szilícium-gél, amely sokszor felszívja a vizet, több órán át 120 ° C-on szárítható, és a víz felszívódási kapacitása megújuló, és ismételten használható.

Itt vannak Xiaobing barátsági tippjei: (Ne gyakran vegyen órát, ne tegye az asztalt nedves helyre, ne tegye körül a mágneses tárgyakat, ami befolyásolja az óra pontosságát. A legjobb, ha ellenőrizze őket, hogy biztosak lehessünk abban, hogy elkerüljük a belső mozgó alkatrészek súlyos károsodását az idő késleltetése miatt. Nedves időjárás gyorsan teszi az óra belső olaj kondenzációját, ami gyalogláskor megáll, lassan vagy teljesen leállítja a p henomenon, ami a vízálló gyűrű keményedését eredményezi, csökkenti a vízálló funkciót. Különös figyelmet fordít arra, hogy a tenger sót tartalmaz, amely korrozív a fém alkatrészekre, ezért amikor kimegy, mossa le az Rolex replica óra héját friss vízzel a korrózió elkerülése érdekében.

Watch Józan Ész 4: Az Rolex replica óra hamu kezelése:


Xiao Bian úgy véli, hogy általában az óra szorossága nagyon magas, és két fő oka van annak, hogy a por belép az órába:

  • Először ellenőrizze, hogy az óravédő szoros-e, hogy az öregedés miatt repedések vannak-e, vagy hogy laza-e az óravédővel (gyűrűvel). Ha az Rolex replica óra nincs jól lezárva, nem csak por, hanem víz is belép.
  • A második ok a belső kopás, mert a számlapon lévő por nem kívülről származik. Vigyázzon a hamuba, ne nyissa ki azonnal a hátsó fedél tisztítását a helyi professzionális értékesítés utáni üzletben tisztítás céljából, hanem időzítve a vízálló teszt és az utazási idő pontosságának tesztelésére is, a rendszeres működés biztosítása érdekében.

Ugyanakkor Xiao Bian úgy véli, hogy figyelnünk kell az óráinkra is, és nem kell naponta érintenünk a vegyi anyagokat. Kérjük, ne fürödjön vele a vízgőz elkerülése érdekében, hogy biztosítsa a vízálló hatását. Az óra beállítása után ne felejtse visszaállítani az Rolex replica óra fejét, és húzza meg, hogy megakadályozza, hogy a por újra bejusson.

Köszönöm, hogy ilyen türelmesen olvasott; Xiaobian itt, köszönöm szépen, a fenti remélem, hogy segít neked „Lao”, érdemes tanulni, jobb javaslataid vannak kommentálni, tanulunk egymástól. Végül Xiaobian azt mondta neked, hogy a szerelem asztala megérteni, becsülni!