Miért Olyan Pontos Rolex Replika Óra?

A mondás szerint a jó óra elválaszthatatlan a kiváló mozgástól. A mozgás az óra szíve. A Rolex utazási időpontossága a mozgás tökéletes ötletéből ered. A sebességszabályozó mechanizmus szerkezete ésszerű. Néhány apró részlet miatt a Rolex elérte a szuper megfigyelőközpont tanúsítványát. A napi hiba – 2/+2 másodperc elég trükkös. Egy jó replika óra nem pontos egy pillanatra, de érvényes a folytatásra; Szerintem a Rolex olyan precíz és stabil oka a következő szempontok: Trimmer csavar, nincs bilincs egyensúly kerék, 4hz frekvenciamozgás, Baoji hajszúr, straddle típusú cikloid híd lemez és Rolex speciálisan gyártott sima olaj. Ezek a részletek határozzák meg az időszerűséget. Itt van néhány elemzendő pont.

1) A Rolex kiváló sebességszabályozó mechanizmusa

Két pár elfogadható beállítási súly

A legfontosabb dolog, hogy egy óra pontosan és stabil utazzon, a sebességszabályozó mechanizmus, amely magában foglalja a menekülési szerelvényt és oszcillátort, amely mutatja az replika óra futási sebességét, más néven „idővédő”. A Rolex jól tudja, hogy minden mozgás apró alkatrészét függetlenül kutatja, fejleszti és gyártja a csoport. Két pár arany súly cardo hajszál nélkül van tervezve ezen a területen. Ez a négy finomhangoló súly beállíthatja az inga sebességét a nagyobb pontosság elérése érdekében. A gyakran használt mozgás egy csavargomb formájában történik.

Kék parakróm hajszál

A Rolex egyedülálló kék szilikon hajszála a Rolex egyik erős szimbóluma. Az ilyen hajszál nagymértékben javítja az replika óra diamagnetizmusát, és pontos utazási időt tart különböző hőmérsékletek mellett.

2) A Rolex replika óra mozgási ötlete

Nagy védőhíd felvétele

A mozgás hagyományos elképzelése az, hogy a lengőkerék szilárdan a sín alatt, majd szilárdan az egyik oldalán van. A Rolex csak egy jelentős védőhíd átkelésének koncepcióját használja, ami drámaian növeli a sebességszabályozó mechanizmus stabilitását. Amikor a külvilág befolyásolja, még mindig stabil utazási időt tart fenn, ami szintén a Rolex egyik szabadalma.

Párnázó berendezés

A Rolex mindig is elfogadta a KIF párnázási koncepcióját. Csak 2005-ig rendelkezett a Rolex Paraflex teljes párnázó szerelvényével, amelyet önállóan fejlesztettek ki és szabadalmat kaptak. Egy pillantásra megtalálhatjuk ennek a rendszernek a furcsa tulajdonságait. Hány okot használtak arra, hogy szilárdan csomagolják be a rubint, mint egy rugó, és a belső hatás elnyelése 50%-kal javult?

3) 4 Hz szabványos frekvencia

Azok a figyelők, akik képesek megjavítani az órákat, tudják, hogy a mozgás teljesítményének tesztelése során rezgési frekvencia van. Minél stabilabb a rezgési frekvencia, annál stabilabb és pontosabb az utazási idő. Minél magasabb a többi rezgési frekvencia, annál pontosabb az utazási idő. Minél nagyobb a kopás, annál rövidebb a védelem és a gondozás ideje. A Rolex teszteléssel megtalálta a legmegfelelőbb 4hz frekvencia márkáját, és a frekvencia stabil csatlakozása öt évre késleltette az replika óra pontos karbantartási ciklusát.

4) Rolex replika óra titkos receptje sima olaj

Baoji úr sóhajtott: „Adja meg nekem a tökéletes sima olajat a világon, és készíthetem a tökéletes órát.” A sima olaj a apró részletek lényeges része. Természetes és pontos, ha jó olajállósággal és kis súrlódással távozik. Ezért azt javaslom, hogy az replika óra barátai küldjék vissza a Rolex értékesítés utáni központba olajmosás céljából, amikor regenerálódik. A Rolex által szabadalmaztatott furcsa sima olaj pontosabbá és kopásállóbbá teszi az órát; Az elmúlt években a Rolex 5 évről 10 évre javítja az órák védelmi idejét. Szerintem szorosan kapcsolódik a sima olajhoz (csak egy tipp).


Tippek Összefoglalás: egy óra utazási idő pontos és átfogó pneumatikus sűrű összetevők nem pontos a Rolex mítosz. Az replika óra kiválasztását sokféleképpen meg kell vizsgálni, és a természetes csak az egyik közülük. A józan ész figyelem továbbra is figyelmet fordíthat a Xiaobian-ra. Ossza meg erősségeit és gyengeségeit a megjegyzésekben.