Rolex Replika Inlaid Gemstone Oyster Constant Movement Hét Naptár 36. Óra.

A Rolex kiváló professzionális órákkal mutatta be a legújabb Watch remekművet. Közülük a heti naptár 36 (napi dátum) és a Lady-DateJust új modellt indított egy beépített gyémántból.

A gyémántok az ókori időket szimbolizálják, és a föld milliárd éven át tartott. Gondos faragás után megmutathatja a természetes varázsait, és fényesvé teheti. A drágakövesek együttműködnek a mozaik kézművesekkel, hogy gyémántokkal ragyogjanak. A drágaköves tudósok óvatosan válasszák ki a drágaköveket, majd beágyazzák őket a tárcsába, a külső gyűrűbe, a tokba vagy a beillesztett kézművesekbe. A precíziós működési szint elképzelhetetlen. Egy idő után kiváló örökséggel rendelkezik. A heti 36. naptár és a női ruházatba beépített drágakő több száz finom művelet.

Az új osztriga-állandó hetente 36 (osztriga örök napi date 36) kiválasztott színmegfelelő órajelet és krokodilbőr-hevedert. 18 kt -os aranymodellek korall színű, 18 kt fehér aranymodellek türkizkékkel és 18 kt örök rózsa aranymodellekkel borvörös. A Diamond Decoration a klasszikus heti naptár 36 órát adja, amely ugyanazon szem új megjelenését mutatja.

A középső tok, a külső gyűrű, a tárcsa és az új kagyló-típusú női ruhadarab (osztriga örök hölgy-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater-dater) fényes fényes csuklóval ellátott órái.

Nemes és elegáns

A Rolex replika újonnan elindított három beágyazott drágaköves osztriga-stílusú állandó dinamikus heti naptárja (Osztriga Perpetual Day-date 36) színes és gyönyörű. A három óra a 18 kt -os aranymodellek, a 18 kt fehér aranymodellek és a 18 ct örök rózsa aranystílusok, az összes beillesztett gyémánt finom bőrpántokkal.

A fülek mindkét oldalán 254 kerek gyémánt található, és az új kagyló tokja, és a korona válla káprázatos. Ötvenkettő kerek gyémánt beillesztett a külső gyűrűbe, ragyogó, ragyogó. A tárcsát 450 gyémánt, zománc -órajel, valamint a Roman Digital VI és IX. 18 kt -os aranymodell korall zománc -órákkal, 18 kt fehér aranymodellek türkizkék zománc -órajelekkel és 18 ct örök rózsa arany vörösbor zománc -órákkal. Az elegáns órajelző szín kiegészíti a krokodilbőr -heveder színét, amelyet az óra illeszkedik.

Az új heti naptár 36 -at fel van szerelve a 3255 mozgás vezető órakészítő technológiával.

Mint minden Rolex órát, az Oyster Constant mozgó heti naptár kiváló megfigyelést kapott a precíziós időmérő tanúsításról, biztosítva, hogy a szem kiválóan teljesítse a viselést.

Rolex egyedi kialakítása

Az 1956 -ban elindított heti naptártípus precedenst hozott létre, az első a világon, amely délben állította be az ívelt Windows kijelzőt.

A héten írt teljes munkaidős naptári órák az év jelentős műszaki eredménye lehet. A héten 26 nyelv közül lehet választani. A heti naptári sorozat óráit csak 18 kt arany, 18 kt fehér arany, 18 kt örök rózsa arany vagy 950 platina és más nemesfémek öntik.
Számos politikus, elnök és ember a világ minden tájáról viselte a heti naptár típusát. Ez az óra nagyon jól ismert, főleg a feje -, az elsődleges heveder, amely megmutatja a szem egyszerű stílusát. Az öv neve emlékeztet arra, hogy kiemelkedő figuráit viseli, így a naptár valójában a jobb „fej feje” típusú.

Osztriga -tok

A 36 mm-es heti naptár típusú kagyló tok szilárd és elegáns modell. A középső tokot szilárd 18 kt -os, 18 kt fehérarany vagy 18 ct örök rózsa aranyat öntik. A Rolex Watchmakers meghúzza a gödrök finom gödröket a márka speciális eszközeivel az eset lezárására, így csak a Rolex Watchmakers érheti el a mozgást. A kettős zárhoz kapcsolt lánckorona kettős vízálló rendszerrel van szorosan meghúzva az esetre. A tükör felülete kék kristályból készül, amelyet nem könnyű kaparni. Az óra vízálló kagylósatja a legjobb védelem a mozgáshoz.

Típus 3255 Állandó motiváció

Az új heti naptár 36 -at 3255 mozgással van felszerelve. A mozgás új generációját 2015 -ben indították el. Ez mind Rolex kutatása, fejlesztése és gyártása. A 2019 -es órák sorozatával felszerelték. Az automatikus láncmozgás több szabadalmat szerzett, átfogóan tükrözve a Rolex innovatív és legjobb órakészítő technológiáját. A pontosság és a megbízhatóság, a dinamikus tartalékok, a szeizmikus anti-mágneses és a kényelmes felhasználás szempontjából tovább javult a jó elérése érdekében.

A 3255 mozgás Rolex szabadalmaztatott Chronergy menekülési rendszerrel van felszerelve, amely hatékony és megbízható. Ez a menekülési rendszer nikkel-foszforból készül, és a mágneses mezők nem zavarják. A mozgás Rolex szabadalmaztatott kék parachrom felvételekkel van felszerelve, amelyek a Rolex egyedi kozmetikai ötvözetéből készülnek. A lefoglalása tízszer magasabb, mint a hagyományos sálaké. A nyomot a Rolex Merchant Circle -rel is felszerelték annak biztosítása érdekében, hogy a mozgás továbbra is rendszeresen működjön. A művelet mozgásának irányát Rolex kialakítással és szabadalmaztatott, nagy teljesítményű paraflex párnázó eszközzel kell felszerelni a kampány szeizmikus erejének javítása érdekében.

A 3255 mozgás állandó mozgó automatikus beszállási alkatrészekkel van felszerelve, és a mozgást a mozgásként használják. A Clockwork doboz szerkezetének és menekülési rendszerének kiváló hatékonysága kb. 70 órára növeli a 3255 mozgások energiatartalékát.

Finom bőrheveder

Az új heti naptár 36 -ban gyönyörű krokodilbőr -heveder és 18 kt -os arany összecsukható korona csat 61 kerek gyémánttal rendelkezik. Mindhárom óra párosul egy gyémánt tárcsával, a 18 kt -os aranymodellvel, korall hevederrel, 18 kt fehér aranymodell a türkizkék hevederrel, 18 ct örök rózsa arany vörösboros hevederrel, heveder színű, és figyelje a zománc órás pontja mikromériumokat a római számú számmal. és a IX színek.

Szuper obszervatórium precíziós pixel tanúsítás

Csakúgy, mint az összes Rolex órát, az Oyster-típusú heti naptár 36-ban a Rolex által 2015-ben kitöltött obszervatórium kiváló megfigyelését is megkapta. Ez az egyedülálló cím bizonyítja, hogy mindegyik szem sikeresen elvégezte a Rolex Labs-i tesztek sorozatát. Az órát összeszerelik, és a mozgás telepítve van az esetben annak biztosítása érdekében, hogy a megjelenés kopásakor különféle szempontokban, például a pontos, dinamikus tartalékok, a vízszigetelés és az automatikus lánc, kiemelkedően teljesíthet.

A Rolex kiváló obszervatóriumi precíziós időmérőjének átlagos hibája napi két másodpercen belül van. A Rolex üldözésének pontossága sokkal magasabb, mint a precíziós időmérő (COSC) szabvány a tanúsítási pontosság (COSC), a svájci hivatalos obszervatórium számára.

A zöld pecsét a OverBacco Obszervatórium precíziós időmérőjét szimbolizálja. Minden Rolex órát csatolnak ehhez a pecséthez, és az ötéves garanciát világszerte rögzítik.